Şimdi Ara

Sistem 2-10 ile hafta sonu kazandıklarım... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
60.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: trcpt

quote:

Orijinalden alıntı: 4TL4NT1S

şu hesaplama işini anlamıyorum biri yardımcı olabilir mi ?

diyelim 2 banko yaptık oranları 1,40 1,35. sonraki 9 maçın ilk yarılarına 0 verdim. oranları 2den hesaplarsak. bu 9 maçın 4ü geldi diyelim. ne kadar para verir mesela ?

Sistem 2-10 ile hafta sonu kazandıklarım...

Verdiğin 36 tl ye 4 macın ve bankoların tutarsa 47 tl alırsın,11 tl kar tabi rastgele ıy secme yapmazsan ve tutanlar 2.0 oranlı olursa ,ama daha yuksek oranlı ıy yakalarsanız alacagın para daha da artar

iy oranları genelde 2den biraz fazla oluyor da düz hesap yapmıştım italya b ve premier league baktım da özellikle iyler 0 bitebiliyor çoğunlukla. sistem 2 9 2 10 vs oynayacak olursam banko hariç o ligin hepsinden(örneğin italya b) iy 0 oynamayı düşündüm. özellikle italya b de o hafta 10 maç varsa en kısır geçtiği hafta 4 beraberlik olabiliyor ilk yarıda. yani baktıklarım öyleydi

• quote:

Orijinalden alıntı: muhallebi Salep

sistem 2-8 oynayacam 2 tane banko yazacam 8 tane normal maç yazacam kaç tl yatırıyoruz.

tek banko yeterlı hocam eger sadece sıstem 2 yapacaksanız,ben genelde sıstem 1 oynuyorum ona 2 banko şart bır macta 2 den fazla oranı yazmak ıcın kullanıyorum,sistem 2 guzelde cok masraflı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trcpt -- 14 Ocak 2014; 21:45:36 >

Forest-Grımsby 0.2 çifte şans 1.37 (BANKO)

Bırmıngham-Brıstol İY 0 2.40

Fulham-Norwıch İY 0 2.20

Stevenage-Swındon İY 0 2.20

Walsall-Oldham İY0 2.00

Lazio-Parma İY 0 1.95

Charlton-Oxford İY 0 2.30

Preston-Ipswıch İY0 2.00

SİSTEM 2-7 YATIRILAN PARA 22.00 TL MAKSİMUM KAZANÇ:481.11 TL

HADİ BAKALIM BEKLEMEDEYİZ

III.DİCK
  • Preston İY0 2.00

OLDHAM İY 0 2.00

BUNLAR GELDİ :D BANKOLARA KALDIM ONLARINDA ORANI 1.15 1.37 ARKADAŞLAR EĞER BANKOLARDA TUTARSA KAÇ TL ALACAM

III.DİCK
  • quote:

Preston İY0 2.00

OLDHAM İY 0 2.00

BUNLAR GELDİ :D BANKOLARA KALDIM ONLARINDA ORANI 1.15 1.37 ARKADAŞLAR EĞER BANKOLARDA TUTARSA KAÇ TL ALACAM

6.3 tl

III.DİCK
  • ooo parma attı iy0 :D iyi 6.5 tlden kurtardık biraz daha birşeyler kazandık :D

III.DİCK
  • quote:

Zenginim hocam hesaplaması nasıl oluyor :D bankolarla tutanların oranı 1 misli olarak çarpılıyor mu.

hocam nesıne uyelıgınız varsa kaydedıp sıstem detaylarına kolayca bakabılırsınız,bankolarla tutan 2 oran carpılıyor ,son olarak bırbırleıyle toplanıyor,en az 3 tane yazdıgınız oran tutsun kı para kazanın,1 banko yetıyor bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trcpt -- 14 Ocak 2014; 22:56:07 >

• trcpt kullanıcısına yanıt
    Hocam paris 1.5 gol üstü geldi bankomda öbür bankom grımsdi iptal oldu o maç ne olcak şimdi :(

III.DİCK
  • quote:

Hocam paris 1.5 gol üstü geldi bankomda öbür bankom grımsdi iptal oldu o maç ne olcak şimdi :(

24 saat içinde maç oynanmazsa 1.0 la carpılacak yani tek banko gibi carpılır oranları 🙈benim başıma gs macında geldi bütün dısardan yazdıgım handıkaplar tuttu maç iptal olsa en kötü 45 alıyordum maçı zorla oynattılar gs yenınce butun kuponlar gümledi 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

III.DİCK
  • quote:

17 tl için beklicez neyse hocam bidahakine 1 tane banko yazcam 11 tane normal yazacam 2 10 işaretlicem dimi yine.

Evet hocam ama bence sadece sistem 2 yapın diğeri mucize olur yani o kadar maç iy x bitmez ben bugun ilk defa uyguladım sonucu atayım capsten düşük oranlı maçları da yazın bence,ben zaten kafama yatan oranları yazıcam genelde 5 maç yazsam 1-2 sinden yatarım genelde ,bu gece nba e atıcam bakalım orda alt üst bulmak futbola nazaran kolay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Falan Filan İNTER MİLAN :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: trcpt

Biraz fanatik okusaydın hocam keşke.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Im Arwen. Telin le thaed. Lasto beth nîn, tolo dan nan galad...

• gazete hiç okumam zaten genelde yazdıkları tutmazdı eskiden ne ev sahibi takımı izlemişliğim var ne deplasman rastgele yazmıştım o maçı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dünkü kupon 50 tl verdi kar yapamadık ama zararda etmedik ayrıca dün oranlara göre fazla sürpriz vardı bankolardan hariç 3 maç tuttu cumartesiye kadar 2-10 yapmayı düşünmüyorum ama konuda aktifim yardım isteyenolursa buralardayım

Orijinalden alıntı: AlpiNeT11

dünkü kupon 50 tl verdi kar yapamadık ama zararda etmedik ayrıca dün oranlara göre fazla sürpriz vardı bankolardan hariç 3 maç tuttu cumartesiye kadar 2-10 yapmayı düşünmüyorum ama konuda aktifim yardım isteyenolursa buralardayım

paylaştığın kupon tutmamış gözüküyor

Orijinalden alıntı: DeLorean DMC-12

quote:

dünkü kupon 50 tl verdi kar yapamadık ama zararda etmedik ayrıca dün oranlara göre fazla sürpriz vardı bankolardan hariç 3 maç tuttu cumartesiye kadar 2-10 yapmayı düşünmüyorum ama konuda aktifim yardım isteyenolursa buralardayım

biraz önce aldım 50 tl'yi neresi yatmış?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DeLorean DMC-12

quote:

biraz önce aldım 50 tl'yi neresi yatmış?

ha handikap 0 mış o ya ben direk ms 0 anladım tamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1OOOOOO -- 15 Ocak 2014; 11:12:32 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.