Şimdi Ara

Şişli yi soyuyorlar deyip istifa etti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şişli belediye başkanının DANISMANIYMIS.

http://m.ensonhaber.com/haber.php?id=354379

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün danışmanı ve belediyeye ait Kent Yol AŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Adnan Aslan, dün istifa etti. Hürriyet'ten Gülden Aydın'ın haberine göre Aslan, istifa mektubunda Hayri İnönü hakkında ağır suçlamalarda bulundu.

YOLSUZLUK, USULSÜZLÜK

Ali Adnan Aslan, CHP İl Başkanı Murat Karayalçın’ın onayını aldıktan sonra imzalayıp kamuoyuna açıkladığı istifa mektubunda, Hayri İnönü’yü yolsuzluk, usulsüzlük ve menfaat sağlamakla suçladı. İşte o iddialar:

OĞLUNUN DÜĞÜNÜ İÇİN BELEDİYEYİ KULLANDI

"(…) Çok daha vahimi ise Başkan Hayri İnönü’nün, Şişli Belediyesi’ndeki görevini, kendisine ve ailesine çeşitli biçimlerde maddi çıkar sağlamak yönünde kullanmasıdır. Örneğin, oğlunun düğün ve balayı masraflarının belediyeyle iş yapmakta olan bazı firmalarca karşılanması.

USULSÜZ İNŞAATLARA GÖZ YUMDU

Bunun yanında Başkan İnönü’nün başkanlık döneminde belediye sınırları içerisinde onlarca ruhsatsız ve de usulsüz inşaatın yapılmasına göz yumulması ve işlemlerin soruşturma konusu yapılmış bulunmasıdır.

Görevini usulüne uygun ve etik anlayışla yapmaya çalışan görevlilerin (Belediye Zabıta Müdürü) silahlı saldırıya uğraması da bu yanlış işleyişin bir sonucu.

AİLESİNE LEKE SÜRDÜ

Başkan İnönü’nün görevi kötüye kullanma yönündeki bu tür eğilimlerinin CHP’nin halkçılık ilkesine de gölge düşüreceği endişesini taşımaktayız. Başkan İnönü’nün ortaya koyduğu başarıdan ve dürüstlükten yoksun bu belediye başkanlığı görevinin, mensubu olduğu İnönü Ailesi’nin temiz ve başarılarla dolu siyasi geçmişine de leke sürmesi karşısında üzüntü duymaktayız.

AİLE YAKINLARIYLA ÇALIŞIYOR

Üstelik Başkan İnönü, birlikte çalıştığımız süre içerisinde, bütün ısrarlarımıza rağmen yetişmiş ve alanında uzman, bilgili ve birikimli, işinin ehli bürokrat kadroyla değil, aile çevresindeki yakınlarıyla ve de yeterli bilgisi olmayan kişilerle çalışmayı tercih etmekte.

HAKSIZ BASKI VE ŞİDDET

Bu kişilerin belediye bünyesinde görevli bürokratlar üzerinde haksız baskı ve hatta şiddet kullanmaya yönelmeleri de işleyişi tıkanma noktasına getirdi."

HAYRİ İNÖNÜ'DEN CEVAP

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, hakkında çıkan iddialara ilişkin, “Ülkemizin geleceğini yakından ilgilendiren genel seçimlere iki ay kala Cumhuriyet Halk Partisi, Şişli Belediyesi ve şahsımı yakından ilgilendiren yıpratıcı iddialarla karşı karşıya gelmiş bulunuyoruz. Bu asılsız iddialara karşı gerçek belge ve bilgilerle savcılığa başvurulacak olup, en kısa sürede gerçekler ortaya çıkacaktır”

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gerçekten vahim bir olay belediyede düğün yapmaları yakıştıramadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktas3455

Gerçekten vahim bir olay belediyede düğün yapmaları yakıştıramadım.

Bunları yakıştırıyormusun?

Bunun yanında Başkan İnönü’nün başkanlık döneminde belediye sınırları içerisinde onlarca ruhsatsız ve de usulsüz inşaatın yapılmasına göz yumulması ve işlemlerin soruşturma konusu yapılmış bulunmasıdır.

Görevini usulüne uygun ve etik anlayışla yapmaya çalışan görevlilerin (Belediye Zabıta Müdürü) silahlı saldırıya uğraması da bu yanlış işleyişin bir sonucu.

Üstelik Başkan İnönü, birlikte çalıştığımız süre içerisinde, bütün ısrarlarımıza rağmen yetişmiş ve alanında uzman, bilgili ve birikimli, işinin ehli bürokrat kadroyla değil, aile çevresindeki yakınlarıyla ve de yeterli bilgisi olmayan kişilerle çalışmayı tercih etmekte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

quote:

Orijinalden alıntı: aktas3455

Gerçekten vahim bir olay belediyede düğün yapmaları yakıştıramadım.

Bunları yakıştırıyormusun?

Tabiki yakıştırıyorum .

• Hadi 3 maymunu oynayalım

• Bu olay için niye kimse yorum yapmıyor.Nerede ülke savunucuları Chp liler?nerede kahraman Hepar lılar?

Neden bu haldesiniz?

• Sarıgül'ün oyunu olmasın Bu chp çok komik bi belediyeyi yönetemiyolar koskaca ülkeyi yönetmeye çalışıyolar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu konuda haklısınız ama komiksiniz aynı zamanda. Akplilerin yüzünün kızarması lazım öncelikle bu tür konuları açarken. 3 maymun koymuş bir de. Senelerdir üç maymunu siz oynuyorsunuz.
    Mislini sizin savunduğunuz parti yaparken sorun yok tabi. Partici olmayın, haklıya haklı haksıza haksız demeyi bilin öncelikle. Bu herkes için geçerli.
  • Zamanlama manidar
  • Yerel seçimlerden sonra Mustafa Sarıgülün'de aynı şekilde yolsuzluk yaptığı iddaalarını gördüm(oyumu sarıgüle atmıştım) haberleri görünce SENİN BEN ALLAH B.... VERSİN demiştim. Şimdide diyorum Sarıgül yüz karasısın birde belediye başkanı olsan kim bilir ne kadar yürütecektin. CHP'nin bu adamı atmasını bekliyorum.

Sıkıntı CHP'li falanda değilim sadece bu adama oyumu atmıştım böyle birisi olduğunu bilsem boş atardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Z3R0] -- 10 Nisan 2015; 2:34:18 >
  • Ee siz elestiriyordunuz bizi.Hırsıza ses çıkarmayan hirsizdi vs diyordunuz.Ee siz ne oluyorsunuz bu durumda?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başkan olan soyarsa durum vahim bunların özel yolsuzluk izini mi var eğer.böyle bir olay varsa derhal görevden alınması gerekir

• quote:

Ee siz elestiriyordunuz bizi.Hırsıza ses çıkarmayan hirsizdi vs diyordunuz.Ee siz ne oluyorsunuz bu durumda?

Bak yukarıda ne yazmışım, ben partici değilim senin gibi. Beni kendinle mukayese etme.
  • quote:

Ee siz elestiriyordunuz bizi.Hırsıza ses çıkarmayan hirsizdi vs diyordunuz.Ee siz ne oluyorsunuz bu durumda?

Bence ikisi arasında fark var. Haberin sonunda, Hayri İnönü "Bu asılsız iddialara karşı gerçek belge ve bilgilerle savcılığa başvurulacak olup, en kısa sürede gerçekler ortaya çıkacaktır" diyor.

Şu anda bu haber bir iddia elbette. Yapılan yargılamanın sonunda suçluysa cezasını çeker, suçsuzsa aklanır. Oysa ki iktidar partisinin yaptığı yargıdan kaçmaktı.

Bana göre hepsi aynısının laciverti. AKP, CHP farketmez. Burjuva partilerine itimadım yok. Bu haberi de partiye göre değil, bireylerin tutumlarına göre değerlendirmek daha doğru bence.
  • CHP Antalya, İzmir ve Şişli gibi yerlerde nasıl bir yönetim yapacakları konusunda bizlere ipucu veriyor. Hiç bir siyasi partinin Tüm Türkiye'nin beklentisini karşılayacağına inanmıyorum. Oyumu Meclise girme ihtimali olan 4 Parti içinde en faydalı olacak olana vereceğim. Yolsuzluk, hırsızlık v.b yapmayacak hiç bir parti görmüyorum.

• quote:

ibb ve içişleri bakanlığı ne iş yapar denetlesinler

çalıyorsa benim paramı çalıyor deme gafletinde bulunmayacağım
  • Yani? Ne yapılması gerekiyor onu anlamadım? Anında istifa etmesi filan gerekiyor mu? İddia sonuçta bunlar,doğruluğu araştırılmadan kime ne diyeceksin ki? Sarıgüllerin belediyeyi bırakmak istemediği aşikar,birçok buna benzer haber oldu. CHPli değilim ama bunun gibi haberlere de anında atlanması doğru bir davranış değil.Bunun adı siyasette değildir.
  • Belgeler sahte.
    Adam paralelci.
    Kandırıldık.
    Bunlar dürüst adamlar yapmazlar.
    Çalıyorlar ama çalışıyorlar.

• quote:

Bu olay için niye kimse yorum yapmıyor.Nerede ülke savunucuları Chp liler?nerede kahraman Hepar lılar?

Neden bu haldesiniz?

ama yol yaptılar............

tabiki yanlış ki HIRSIZ = HIRSIZ dır TERORİST=TERORİST dir bunun AMA sı yoktur....

İŞTE bu yüzden iğneyi,çuvaldızı geçtim ŞİŞİ (şişli değil) kendinizede bi batırın yahu.

o yapınca "sanane" , bu yapınca "bak neler yaptı"
     Şişli yi soyuyorlar deyip istifa etti. Şişli yi soyuyorlar deyip istifa etti. Şişli yi soyuyorlar deyip istifa etti. Şişli yi soyuyorlar deyip istifa etti. Şişli yi soyuyorlar deyip istifa etti. Şişli yi soyuyorlar deyip istifa etti. Şişli yi soyuyorlar deyip istifa etti. Şişli yi soyuyorlar deyip istifa etti.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.