Şimdi Ara

-ŞİŞKO- arkadaşlar gelsin.Hayatınız belki değişir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
7
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ÖN SÖZ:İnsanların sizi işaret edip şişkooo demesinden bıkmadınızmı ? Bunu sonuna kadar okuyun okumayın umurumda değil.Ben sizlerin özel eğitim koçu değilim.Sadece kendimi örnek gösteriyorum.Yapabileceğinizi gösteriyorum.Belki birilerinin hayatı değişir.En azından denerler.
    DENEMEKTEN KORKMAYIN.VAZGEÇMEYİN.Ben yaptım.Şuanda S beden dar kalıp giyiyorum.17 yaşındayım,178 boya 72 kiloyum.Toplam 10kg vücut yağım var.Yağ oranım %12 sizde yapabilirsiniz.

Öncelikle bu vidyoyu izleyin:
    http://www.youtube.com/watch?v=OHDn0xzZ_mM

sonra bu benim 3-4 sene önceki halim:

bu spora başlamadan önce:

buda 3 hafta önceki halim:

nasıl yaptın,nasıl oldu,spor yaptınmı gibi sorulara cevap vermek sitemiyorum.

SPOR HIRS DİSİPLİN DİYET YAĞ KAYBETMEK KAS KAYBETMEMEK CARDİO YAPIP ÖNCE KİLO VERMEK SONRA VG GİRİP BULK YAPMAK.

not: bulk = hacim

En içten sevgilerimle.

Şimdi size hikayemi anlatayım.
    herşey tatildeyken rus bir kızın benim sarkan memelerime bakmasıyla başladı.
    O an kendime söz verdim ben en iyi vücutlardan birisine sahip olacağım diye.Sonra zayıfladım falan bu body isteği gitti ama sonra tekrar geldi.Yaklaşık 108 gündür body yapıyorum.Hiç bir spor geçmişim yok.Bunuda not düşeyim.3 ay için alınabilecek en iyi sonuçları alıyorum.Çünkü BESLENİYORUM.Omuzlarım,tamamen genetik.Vücudum genetiğimden dolayı fazla yağ tutmuyor.(Kortizon ilaçları yuzunden obez olmuştum.)

Bu yola başlarsanız sakın bırakmayın bırakacaksanız BAŞLAMAYIN.

Vazgeçmekten korkmayın.Arkadaşlarımdan vazgeçtim.Sosyal hayatımdan vazgeçtim.Yemek yerken aldıgım hazdan vazgeçtim.Öğlenleri bana "BERKE HADİ HAVUZA GİDELİİİMM" diyen kişilerden vazgeçtim.Onlara "OLMAZ BUGÜN SPOR VAR" demesini bildim.Bana yapamazsın,edemezsin diyenlerin hepsini susturmasını iyi bildim.Ki bu sadece bir başlangıç...2014 haziran ayı gibi çok daha iyi olacağım.8 eylülde 4. ayıma gireceğim.Ve gözle görülür sonuçlarımı 6.-7. ay gibi alacağım -inşallah.-

Size bir hikaye anlatayım.
    Slim fit kalıp bir polo yaka tişört giyemezdim.Heryerim çıkardı.Ama şuan montlarımı bile dar kalıp almaya çalışıyorum.Bu spor bana sağlığı,vücudun değerini ve EGOyu öğretti.Salona girdiğimde insanlar bana alay edermiş gibi bakıyordu "hem kilolu hem kolları zayıf.Allah yardımcısı olsun." dercesine.Ama yılmadım.Bırakmadım.Vazgeçmedim.Hayalerimin peşinden gittim.Çünkü bunlar benim hayallerimdi.BİR BAŞKASININ DEĞİL. Ve amacıma yavaş yavaş ulaşıyorum.En yakın arkadaşım bana "sen başlama kendini sakatlarsın" demişti.Ama ben inandım.İnandım ve başardım.Vazgeçmeden yılmadan pes etmeden.Yeri geldi sara nöbeti geçirdim.(hastayım.) yeri geldi karaciğerimde arıza çıktı doktor bana 15 gün spro yok dedi.Hüngür hüngür ağladım ama yinede yılmadım.Bu spor vazgeçmeme sporu.

Hayatınızı değiştirebilirsiniz.Bu sizin elinize.Ben sen değilim,ben yapamam,annem yağlı yemek yapıyor,o yaptırmaz BU YAPTIRMAZ ŞUNDAN VAZGEÇEMEM DEMEYİN ÇÜNKÜ BUNU KORKAKLAR YAPAR SADECE KORKAKLAR SEBEPLERİN,GÖLGELERİN ARKASINA SAKLANIR VE SİZ ONLARDAN BİRİ DEĞİLSİNİZ ! SİZLER BUNDAN DAHA İYİSİNİZ.

Şimdi aklınızda şöyle bir soru olacak,sen sosyal hayatından nasıl vazgeçtin ? hemen onuda anlatayım.
    Çok basit.Spor hayatınızın önüne geçiyor zaten.Spor aşkınız,sevgiliniz oluyor.Spor sizi ELE GEÇİRİYOR adeta günah işletmeyi bekleyen bir şeytan gibi.Sevdiğim,hoşlandığım kız havuzdayken bile spora gittim.Normalde o gün havuza gidebilirdim.Ama gitmedim.Erkek arkadaşlarım bana sen -iyimisin- dediler.Ama olmadı.Pazartesi-çarşamba-cuma-cumartesi tam 1-1,5 saatliğine herşeyi kesiyorum.Abarttığımı düşünüyorlar hahahaha ! oysaki bu işin içinde değiller adamım !

içindeki ölü insanı uyandırmak içni burdayım ama şunu unutma ben senin kişisel koçun değilim sana bir örneğim.İçindeki "OFF ZAYIFLASAM ÇOK FENA OLUR" DİYEN ERKEĞİ UYANDIRMAK İÇİN BURDAYIM ÖLÜ ADAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Son olarak:
    Şunu unutmayın.İnsanlar ne derse desin...İnsanlar sizi yargılayacak,size not verecek,size puan verecek,sizinel dalga geçecektir.Ama bunlar karşısındaki GÜÇLÜ duruşunuz sizi SİZ yapan şeydir...BIRAKIN İNSANALR KONUŞSUN.BEN ÖYLE YAPIYORUM.BENDEN ARNOLD OLMAMI BEKLEYENELR VAR.AMA benim onlara söylediğim tek şey "sabırlı olun" oluyor.Beslenme çok önemli bunu unutmayın.Disiplin önemli.Bende biliyorum şuanda bir fitness modeli gibi olmadığımı.Ama kat ettiğim mesafeyi biliyorum.Ve bunu insanlar bilmiyor...

KORKAKLAR BAŞLAMAZ
    ZAYIFLAR BAŞARAMAZ
    ŞAMPİYONLAR PES ETMEZ.

Bu yazının birilerine etki edeceği,hayatını değiştireceği umudu ile...Örnek zapiel...Karşınızda duruyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sick kunt -- 1 Eylül 2013; 23:43:08 >

• Helal olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 Ay komando eğitimiyle bunun 2 katı olursun ilaçsız...

• zayıflar napıcak peki
  • Kusura bakma da hiç güzel olmamış.
    Tip sıfır, çenen sağlamdir da Kezbanlardan bi tane düşer belki .

• quote:

Orijinalden alıntı: thenefy

zayıflar napıcak peki

zayıflar (ektomorf) vücut tipnie sahip olanlar günde en az 4000 kalorilik yemek yiyecek.2 saatte bir yiyecek.Karbonhidrat ağırlıklı beslenecek bide vgye gidip hacim çalışırsın 10-8-8-6 şeklinde.1-2 seneye çok iyi olursun.
  • Zayiflar basaramaz yazmis bizede hll knk demek duser

Edit : avatar mesaj uyumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peseq -- 1 Eylül 2013; 23:33:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam kaç kilodan kaça düştün ve kaç ayda?
  • buna inanmamızı beklemiyorsun heralde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZapieL

ÖN SÖZ:İnsanların sizi işaret edip şişkooo demesinden bıkmadınızmı ? Bunu sonuna kadar okuyun okumayın umurumda değil.Ben sizlerin özel eğitim koçu değilim.Sadece kendimi örnek gösteriyorum.Yapabileceğinizi gösteriyorum.Belki birilerinin hayatı değişir.En azından denerler.
    DENEMEKTEN KORKMAYIN.VAZGEÇMEYİN.

Öncelikle bu vidyoyu izleyin:
    http://www.youtube.com/watch?v=OHDn0xzZ_mM

sonra bu benim 3-4 sene önceki halim:

bu spora başlamadan önce:

buda 3 hafta önceki halim:

nasıl yaptın,nasıl oldu,spor yaptınmı gibi sorulara cevap vermek sitemiyorum.

SPOR HIRS DİSİPLİN DİYET YAĞ KAYBETMEK KAS KAYBETMEMEK CARDİO YAPIP ÖNCE KİLO VERMEK SONRA VG GİRİP BULK YAPMAK.

not: bulk = hacim

En içten sevgilerimle.

Şimdi size hikayemi anlatayım.
    herşey tatildeyken rus bir kızın benim sarkan memelerime bakmasıyla başladı.
    O an kendime söz verdim ben en iyi vücutlardan birisine sahip olacağım diye.Sonra zayıfladım falan bu body isteği gitti ama sonra tekrar geldi.Yaklaşık 108 gündür body yapıyorum.Hiç bir spor geçmişim yok.Bunuda not düşeyim.3 ay için alınabilecek en iyi sonuçları alıyorum.Çünkü BESLENİYORUM.Omuzlarım,tamamen genetik.Vücudum genetiğimden dolayı fazla yağ tutmuyor.(Kortizon ilaçları yuzunden obez olmuştum.)

Bu yola başlarsanız sakın bırakmayın bırakacaksanız BAŞLAMAYIN.

Vazgeçmekten korkmayın.Arkadaşlarımdan vazgeçtim.Sosyal hayatımdan vazgeçtim.Yemek yerken aldıgım hazdan vazgeçtim.Öğlenleri bana "BERKE HADİ HAVUZA GİDELİİİMM" diyen kişilerden vazgeçtim.Onlara "OLMAZ BUGÜN SPOR VAR" demesini bildim.Bana yapamazsın,edemezsin diyenlerin hepsini susturmasını iyi bildim.Ki bu sadece bir başlangıç...2014 haziran ayı gibi çok daha iyi olacağım.8 eylülde 4. ayıma gireceğim.Ve gözle görülür sonuçlarımı 6.-7. ay gibi alacağım -inşallah.-

Size bir hikaye anlatayım.
    Slim fit kalıp bir polo yaka tişört giyemezdim.Heryerim çıkardı.Ama şuan montlarımı bile dar kalıp almaya çalışıyorum.Bu spor bana sağlığı,vücudun değerini ve EGOyu öğretti.Salona girdiğimde insanlar bana alay edermiş gibi bakıyordu "hem kilolu hem kolları zayıf.Allah yardımcısı olsun." dercesine.Ama yılmadım.Bırakmadım.Vazgeçmedim.Hayalerimin peşinden gittim.Çünkü bunlar benim hayallerimdi.BİR BAŞKASININ DEĞİL. Ve amacıma yavaş yavaş ulaşıyorum.En yakın arkadaşım bana "sen başlama kendini sakatlarsın" demişti.Ama ben inandım.İnandım ve başardım.Vazgeçmeden yılmadan pes etmeden.Yeri geldi sara nöbeti geçirdim.(hastayım.) yeri geldi karaciğerimde arıza çıktı doktor bana 15 gün spro yok dedi.Hüngür hüngür ağladım ama yinede yılmadım.Bu spor vazgeçmeme sporu.

Hayatınızı değiştirebilirsiniz.Bu sizin elinize.Ben sen değilim,ben yapamam,annem yağlı yemek yapıyor,o yaptırmaz BU YAPTIRMAZ ŞUNDAN VAZGEÇEMEM DEMEYİN ÇÜNKÜ BUNU KORKAKLAR YAPAR SADECE KORKAKLAR SEBEPLERİN,GÖLGELERİN ARKASINA SAKLANIR VE SİZ ONLARDAN BİRİ DEĞİLSİNİZ ! SİZLER BUNDAN DAHA İYİSİNİZ.

Şimdi aklınızda şöyle bir soru olacak,sen sosyal hayatından nasıl vazgeçtin ? hemen onuda anlatayım.
    Çok basit.Spor hayatınızın önüne geçiyor zaten.Spor aşkınız,sevgiliniz oluyor.Spor sizi ELE GEÇİRİYOR adeta günah işletmeyi bekleyen bir şeytan gibi.Sevdiğim,hoşlandığım kız havuzdayken bile spora gittim.Normalde o gün havuza gidebilirdim.Ama gitmedim.Erkek arkadaşlarım bana sen -iyimisin- dediler.Ama olmadı.Pazartesi-çarşamba-cuma-cumartesi tam 1-1,5 saatliğine herşeyi kesiyorum.Abarttığımı düşünüyorlar hahahaha ! oysaki bu işin içinde değiller adamım !

içindeki ölü insanı uyandırmak içni burdayım ama şunu unutma ben senin kişisel koçun değilim sana bir örneğim.İçindeki "OFF ZAYIFLASAM ÇOK FENA OLUR" DİYEN ERKEĞİ UYANDIRMAK İÇİN BURDAYIM ÖLÜ ADAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Son olarak:
    Şunu unutmayın.İnsanlar ne derse desin...İnsanlar sizi yargılayacak,size not verecek,size puan verecek,sizinel dalga geçecektir.Ama bunlar karşısındaki GÜÇLÜ duruşunuz sizi SİZ yapan şeydir...BIRAKIN İNSANALR KONUŞSUN.BEN ÖYLE YAPIYORUM.BENDEN ARNOLD OLMAMI BEKLEYENELR VAR.AMA benim onlara söylediğim tek şey "sabırlı olun" oluyor.Beslenme çok önemli bunu unutmayın.Disiplin önemli.Bende biliyorum şuanda bir fitness modeli gibi olmadığımı.Ama kat ettiğim mesafeyi biliyorum.Ve bunu insanlar bilmiyor...

KORKAKLAR BAŞLAMAZ
    ZAYIFLAR BAŞARAMAZ
    ŞAMPİYONLAR PES ETMEZ.

Bu yazının birilerine etki edeceği,hayatını değiştireceği umudu ile...Örnek zapiel...Karşınızda duruyor...

Aşırı kilom yok aslında göbeğimde yok ama biraz kalıplıyım 1.83 85 Kg Yaş 17 Spor evde başladım 9kg iki tane dumbellım var birde uzun bir bar var ağırlıkları abimde kendime ağırlık alıcam. Bu 9KGlar ile kol kası dışında sanırım pel bir şey yapamam ama bunu egzersizler ile destekliyorum . Mekik , çapraz krunch , gunde 20 dk bisiklete biniyorum evde bisiklet var Vsvs Belirgin bir sıkılaşma mevcut kas istemiyorum yeterki biraz inceleyim kas 2. Plânda :)

• Bu sene universote sinavi icin bu moda gormem lazim ama

• Hocam epi topu kilo vermiş ve biraz vücudu toplamışsınız . Öyle bir anlatmışsınız ki yeminle ülke kurmuşsunuz hissiyatı verdi bana . Yinede tebrik ederim umarım hayalinizde ki vücuda ulaşırsınız .
  • Helal olsun , hepsini okudum ve azmine hayran kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Hocam kaç kilodan kaça düştün ve kaç ayda?

85-90 kilodan dustum.8. sınıfın sonunda basladım.Suanda lise 4e yeni gectim.Ama sıkı bir diyet yapmadım.Hep azar azar verdim.Yavas yavas.Ara sira ara verdim diyete.İlk baslardada spor yapmadim.

Tipimi nasıl gördün gerçekten bilmiyorum.Resimi bile kararttım.Neyse şöyle diyim tipimle ilgili hiçbir zaman sorun yaşamadım :).Ama tamamen yüzümün çıktığı bir resimi donanım habere asla atmam buda ayrı mesele.Tuzak soruda sormuş olabilirsin.Ne malum ?
    Neyse HATERS GONNA HATE diyip kapatayım bu mevzuyu hep yaptığım şey.

chog0hy-
    işte bütün mesele burda.Sende fark ettin dimi çok ciddi,çok büyük birşey gibi anlattığımı ? işte dedim ya spor herşeyin önüne geçiyor...Maalesef öyle.Teşekkür ederim haziran 2014 gibi yeni resimler eklerim inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sick kunt -- 1 Eylül 2013; 23:41:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

Kusura bakma da hiç güzel olmamış.

Kardeş kıskanç olmayın bu kadar ya.
  • kardeşim eline sağlık çok güzel olmuş yazı.ben de yarın diyete başlıyacağım 86 kiloyum kısmetse 78 olmak istiyorum senin yazını okuduktan sonra güvenim daha da yerine geldi teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RickGrimes

quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

Kusura bakma da hiç güzel olmamış.

Kardeş kıskanç olmayın bu kadar ya.

Harbiden bu ne kıskançlıkmış adam çalışmış on numara vücut yapmış ilk haline göre , zaten blokluymuş bende iyiki açmamışım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZapieL

quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Hocam kaç kilodan kaça düştün ve kaç ayda?

85-90 kilodan dustum.8. sınıfın sonunda basladım.Suanda lise 4e yeni gectim.Ama sıkı bir diyet yapmadım.Hep azar azar verdim.Yavas yavas.Ara sira ara verdim diyete.İlk baslardada spor yapmadim.

Tipimi nasıl gördün gerçekten bilmiyorum.Resimi bile kararttım.Neyse şöyle diyim tipimle ilgili hiçbir zaman sorun yaşamadım :).Ama tamamen yüzümün çıktığı bir resimi donanım habere asla atmam buda ayrı mesele.Tuzak soruda sormuş olabilirsin.Ne malum ?
    Neyse HATERS GONNA HATE diyip kapatayım bu mevzuyu hep yaptığım şey.

chog0hy-
    işte bütün mesele burda.Sende fark ettin dimi çok ciddi,çok büyük birşey gibi anlattığımı ? işte dedim ya spor herşeyin önüne geçiyor...Maalesef öyle.Teşekkür ederim haziran 2014 gibi yeni resimler eklerim inşallah.

3 senede. Evet sıkı diyet yapmamışsın belli hocam ama yinede bravo. Darısı bana olsun

• Helal olsun
  • Helal ,bende 100 kg ydum 30 kg verdim şimdi bb devam 5 kilo aldım bb ile bu da son halim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.