Şimdi Ara

Sis farlari acik ise EDS ceza kesiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
7.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: UML

Bu kamera normal EDS değil de HGS/OGS geçiş kamerası olmasın? Göynük Nallıhan çıkış falan yazıyo.
    hgs kamerası değil, pts (plaka tanıma sistemi) kamerasından yazılmış ceza.
    PTS kameralarına sürekli olarak bakılmaz. sistem otomatik olarak kameradan plakayı tespit eder ve databaseye kaydeder. sorgu ekranına plakayı yazarsınız geçtiği tarih - saat ve görüntü sonuç ekranına gelir. birşey arıyorlardır denk gelmişlerdir kesmişlerdir. boşuna sevindik yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

508'de sis farları en altta. Hadi EDS görüyor diyelim sis farları dönüş farı olarak da kullanılıyor. Yani eğer dönüşte EDS varsa ceza yazabilir.
    2 far görmeyen kamera ceza kesmez
  • Du Hast D kullanıcısına yanıt
    Bilmiyodum bu PTS işini, o zaman kural ihlali yapanları 155'e bildirdiğimizde eğer sorgulama yaparlarsa bulmaları çok zor değil. Ha şu var araç kullanırken hangi birini şikayet edebiliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UML -- 23 Ağustos 2019; 19:46:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EDS değildir bu ya polis radar aracı tesbit etmiş büyük ihtimal yoksa kameralar bu ayrımı yapamaz yapabilmesi için arkada yapay zeka işlemesi gerek. Türkiyede yapay zeka ile çalışan kamera sistemi yok. Memur hız kontrolü yaparken enselemiş.
  • İlk kez eds nin kestiği cezaya sevindim 😃

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim arabada direksiyona duyarlı sis farı var.
    Yani direksiyonu sağa çevirince sağ sis farı yanıyor oldu ki bu durum kameraya yansıdı ceza yermiyim?

• Far manyağı olmuştuk ohhh çokta iyi olmuş süper olmuş hem de tam on ikiden olmuş, olmuş ta olmuş. :)
  • Bundan sonra direk uzunları kullanacağım. Haber için teşekkürler

• hertaraf eds, yollar sis farlı barzolarla dolu. nasıl oluyor bu iş?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön arka sis, cep telefonu, emniyet kemeri takmama bu olaylara EDS'nin direk ceza kesmesi lazım.
  • Oh be ya bu lazımdı. Nedir bu sis sevdası arkadaş? Sis açınca ne oluyor ben anlamıyorum
  • Ben sis farı acanlari görgüsüz ve cahil gözüyle bakıyorum yollarda..polislerde iş yok yüzde 50 açıp geziyor demek ceza yazilmiyorki o şekilde gezen cok

• quote:

Orijinalden alıntı: talharo123

On sisleri gectim artik illallah ettik onlardan da,bir de arka sisleri acmayi maharet bilen guruh turedi..
    Arkasına geçiyorum uzunlar yakıyorum bende

• valla yıllardır dilimizde tüy bitti , kardeşim sırf şu sis kontrolü sayesinde hazineye bir sürü para girer niye ısrarla sallamıyorlar anlamıyorum
  • ellerine sağlık. beter olsunlar. gereksiz durumlarda sis farı açanlara ibret olsun bu ceza. sis farı açınca araban +25 hp olmuyor.
  • Sayıları az olsa da, kısa far grubu ile yan yana konumlandırılmış olan sis farlı araçlar var. Acaba bu araçlar da tespit edilebilir mi?

• Wv polo nun altlarda sise benzer 2 ışık yanıyor ama sis olarak geçiyormu bunlar hiç kapanmıyor gündüz farı olarak geçiyor ama sis gibi duruyor ozaman napıcaz

• doğruysa çok güzel bir uygulama olmuş....
  • Bir çiçekle bahar olmaz.
  • Çok iyi olmuş
    Hondacilarin gözü yasli

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.