Şimdi Ara

Sis farı ampul tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Aracımda orijinal ön sis farları mevcut (Araç 1997 Subaru Legacy, sis farları tampon korumasının altında yere epey yakın).

    Şimdi benim sis farlarının üzerinde orijinal ampuller mevcut - Osram marka olması lazım - ancak bunlardan pek memnun değilim; daha doğrusu yoğun siste hiçbir işime yaramıyor, yani sisi delip geçemiyor ve ben yine hiçbir şey göremiyorum. Anlayacağınız bunların bana benim görünmem dışında (o da şüpheli) çok faydası yok.

    Sis performansı iyi olan, yani gerçekten süsten çok "sis farı" görevi yapabilecek sis farı ampul tavsiyelerine ihtiyacım var. Aslında sisleri Xenon'a döndürmek de aklıma geldi ama beyaz ışık sanırım siste pek fayda sağlamıyormuş.

    Bir de bu sis farlarına (yani orijinal tampona gömük olanlara) far gibi sağ-sol yukarı-aşağı ayar yapılabiliyor mu tercihimize göre?

    Önerilerinize şimdiden teşekkür ederim.







  • Osram veya Philips marka genelde tercih ediliyor.Öyle özel çok model olmuyor sislerde.Ben Osramın NB sini kullanıyorum memnunum.Sis farlarının aşağı yukarı şeklinde ayarı olur,belki de sizin ki çok aşağıda ayarlı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.