Şimdi Ara

Sırttaki yağ bezesi geçer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3-4 aydır var arkadaşlar acıtmıyor ama hem görüntü olarak hem de ileride büyümesinden korktuğum icin geçmesini istiyorum.Ameliyat şart mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şimdi hemen dh'nin uzman doktorları internetten muayene edecek sizi. şöyle oturun bekleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuardianN-

şimdi hemen dh'nin uzman doktorları internetten muayene edecek sizi. şöyle oturun bekleyin.

yaşamış olan falan vardır belki doktora gittim bu arada zararsız olduğunu söyledi almasak da olur tarzı

• Babamda vardı yumruk kadar falandı uzun bir süre sırtındaydı , doktora gitti tak diye aldı doktor canı da yanmadı. Aldır kurtul derim

• hoca bu yağ bezelerine elma sirkesi iyi geliyor diye yazı okumuştum. elma sirkesi sürücen üstüne zamanla küçültüp kaybediyormuş. denemende fayda var. dur hızlı bir arama yapıyım nerde görmüştüm ben bunu.
    https://forum.donanimhaber.com/yag-bezesi-icin-ameliyat-olmayin-sirke-yokediyor--127135387

bu üzüm sirkesi demiş.

burda elma sirkesi demiş ama onunki küçük bezeymiş.
    Kadınlar Kulübü Forum
    Ya bezesi(Kzlar bir bakar msnz)
    https://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-222461.html

ameliyattan önce biraz araştır sonrasında denemende bana göre fayda var ama karar senin tabi. bikaç günde mucize olmasını bekleme,denersen sonucu yazarsan sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oulmes -- 16 Eylül 2017; 5:26:22 >

• Teşekkürler herkese denicem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • karaciğer ile sorun oalbilir cildiyeye git test yaptır
  • 123321123321123 1 kullanıcısına yanıt
    Hocam sirke işe yaradı mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.