Şimdi Ara

Sırta Göktürkçe Dövme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu dövmeyi uzun zamandır araştırıyorum ama tamamını, kime ait olduğunu ne yazdığını bulamadım, biliyosanız yardımcı olabilirmisiniz?
    Not: adminler konuyu ilk başta yanlışlıkla konu dışı özele açmışım onu kaldırabilirsiniz.

• Kül Tigin hitabelerinden bir kısmı yazıyor olabilir.Bildiğimiz diğer sözler o kadar uzun değil.İstiklal Marşının kıtaları da yazıyor olabilir.Resmin büyüğünü bulursan söyle Türkçeye çevireyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pablo Escobar

Kül Tigin hitabelerinden bir kısmı yazıyor olabilir.Bildiğimiz diğer sözler o kadar uzun değil.İstiklal Marşının kıtaları da yazıyor olabilir.Resmin büyüğünü bulursan söyle Türkçeye çevireyim.

maalesef bi tek bu fotoğrafı buldum türkçe sitelerde, şimdi yabancı siteleri arıyorum.
  • güncel arkadaşlar
  • Günceldir
  • Yazılar çok küçük biraz büyütüp eklersen çözebilirz yada bir kısmını büyütürsen o bölümden yola çıkıp bulabiliriz.Yapan sanatçının adını yada yaptıranın bilgileri yokmu fotoğrafı aldığın yerde.

Bende yazın bileğimiin iç tarafına göktürkçe Türk yazdırmayı düşünüyorum.
  • Göktürkçe bilinen tek eserler Göktür Kitabeleri.. Herhangi bir yazıtı yaptırsan yeter.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kalıcı Dövme (Yardım)
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cigilimigilimanto

Yazılar çok küçük biraz büyütüp eklersen çözebilirz yada bir kısmını büyütürsen o bölümden yola çıkıp bulabiliriz.Yapan sanatçının adını yada yaptıranın bilgileri yokmu fotoğrafı aldığın yerde.

Bende yazın bileğimiin iç tarafına göktürkçe Türk yazdırmayı düşünüyorum.

mağlesef sadece bu var, kaç zamandır arıyorum, girmediğim yerli-yabancı site kalmadı ama yok
  •  Sırta Göktürkçe Dövme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Her Şeye Muhalefet

Sırta Göktürkçe Dövme

orda bu yazmıyo karşılaştırdım daha önce.
  • Tam oraya yaptıracaksan biraz zor yaptırırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EagleEyes37

Tam oraya yaptıracaksan biraz zor yaptırırsın.

Neden? 2 tane daha dövmem var onlarda tam kemik üstünde, acısı için söylüyosan pek sorun olcağını sanmam nası olsa uyuşuyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forrest Gump

quote:

Orijinalden alıntı: EagleEyes37

Tam oraya yaptıracaksan biraz zor yaptırırsın.

Neden? 2 tane daha dövmem var onlarda tam kemik üstünde, acısı için söylüyosan pek sorun olcağını sanmam nası olsa uyuşuyo.

Acısına dayanabilirsen sıkıntı yok hocam. Güzel dövme ayrıca.
  • güzelmiş hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.