bu dövmeyi uzun zamandır araştırıyorum ama tamamını, kime ait olduğunu ne yazdığını bulamadım, biliyosanız yardımcı olabilirmisiniz? Not: adminler konuyu ilk başta yanlışlıkla konu dışı özele açmışım onu kaldırabilirsiniz.
Kül Tigin hitabelerinden bir kısmı yazıyor olabilir.Bildiğimiz diğer sözler o kadar uzun değil.İstiklal Marşının kıtaları da yazıyor olabilir.Resmin büyüğünü bulursan söyle Türkçeye çevireyim.
quote:
Orijinalden alıntı: Pablo Escobar
Kül Tigin hitabelerinden bir kısmı yazıyor olabilir.Bildiğimiz diğer sözler o kadar uzun değil.İstiklal Marşının kıtaları da yazıyor olabilir.Resmin büyüğünü bulursan söyle Türkçeye çevireyim.
maalesef bi tek bu fotoğrafı buldum türkçe sitelerde, şimdi yabancı siteleri arıyorum.
güncel arkadaşlar
Günceldir
Yazılar çok küçük biraz büyütüp eklersen çözebilirz yada bir kısmını büyütürsen o bölümden yola çıkıp bulabiliriz.Yapan sanatçının adını yada yaptıranın bilgileri yokmu fotoğrafı aldığın yerde.
Bende yazın bileğimiin iç tarafına göktürkçe Türk yazdırmayı düşünüyorum.
Göktürkçe bilinen tek eserler Göktür Kitabeleri.. Herhangi bir yazıtı yaptırsan yeter.
Yazılar çok küçük biraz büyütüp eklersen çözebilirz yada bir kısmını büyütürsen o bölümden yola çıkıp bulabiliriz.Yapan sanatçının adını yada yaptıranın bilgileri yokmu fotoğrafı aldığın yerde.
Bende yazın bileğimiin iç tarafına göktürkçe Türk yazdırmayı düşünüyorum.
mağlesef sadece bu var, kaç zamandır arıyorum, girmediğim yerli-yabancı site kalmadı ama yok
quote:
Orijinalden alıntı: Her Şeye Muhalefet
orda bu yazmıyo karşılaştırdım daha önce.
Tam oraya yaptıracaksan biraz zor yaptırırsın.
quote:
Orijinalden alıntı: EagleEyes37
Neden? 2 tane daha dövmem var onlarda tam kemik üstünde, acısı için söylüyosan pek sorun olcağını sanmam nası olsa uyuşuyo.
quote:
Orijinalden alıntı: Forrest Gump
quote:
Orijinalden alıntı: EagleEyes37
Neden? 2 tane daha dövmem var onlarda tam kemik üstünde, acısı için söylüyosan pek sorun olcağını sanmam nası olsa uyuşuyo.
Acısına dayanabilirsen sıkıntı yok hocam. Güzel dövme ayrıca.
güzelmiş hocam.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme