Şimdi Ara

Sırta ağırlık koyup çeken var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Göğüs kası yapmak istiyorum. Sırta ağırlık koyup Şınav çeksem nasıl olur? Çanta almayı düşünüyorum. Çantanın içine 20-30 kilo dambıl koyup Şınav çekmeyi düşünüyorum. Var mı böyle Şınav çeken? Yüksek tekrar şınav çekmek yerine ağırlık ile az tekrar şınav çekmek göğüs kasını daha iyi geliştirecek sonuçta, öyle değil mi? Tek seferde 30-35 tane şınav çekmenin ne anlamı var ki, di mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ennio Morricone2

Göğüs kası yapmak istiyorum. Sırta ağırlık koyup Şınav çeksem nasıl olur? Çanta almayı düşünüyorum. Çantanın içine 20-30 kilo dambıl koyup Şınav çekmeyi düşünüyorum. Var mı böyle Şınav çeken? Yüksek tekrar şınav çekmek yerine ağırlık ile az tekrar şınav çekmek göğüs kasını daha iyi geliştirecek sonuçta, öyle değil mi? Tek seferde 30-35 tane şınav çekmenin ne anlamı var ki, di mi?

yüksek kilo az tekrar seni daha çok zroalaycak, tek setde max şınav çekmek gibi bir hedefin var ise tekrar sayını arttırıcak,
    öreneğin ben en son 30 kg ile 7 tekrar yapmıştım, maximum 43-45 şınav çekebiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

Orijinalden alıntı: Ennio Morricone2

Göğüs kası yapmak istiyorum. Sırta ağırlık koyup Şınav çeksem nasıl olur? Çanta almayı düşünüyorum. Çantanın içine 20-30 kilo dambıl koyup Şınav çekmeyi düşünüyorum. Var mı böyle Şınav çeken? Yüksek tekrar şınav çekmek yerine ağırlık ile az tekrar şınav çekmek göğüs kasını daha iyi geliştirecek sonuçta, öyle değil mi? Tek seferde 30-35 tane şınav çekmenin ne anlamı var ki, di mi?

yüksek kilo az tekrar seni daha çok zroalaycak, tek setde max şınav çekmek gibi bir hedefin var ise tekrar sayını arttırıcak,
    öreneğin ben en son 30 kg ile 7 tekrar yapmıştım, maximum 43-45 şınav çekebiliyorum

5 temmuz 2016 tarihinden beri şınav sayım bir türlü artmadı benim zaten. Yerimde sayıyoyorum o zamandan beri.

• Ennio Morricone2 kullanıcısına yanıt
    Yeterli beslenemiyoesun demekki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Yeterli beslenemiyoesun demekki

Kilo almak istemiyorum. Kilo almadan göğüs kaslarımı geliştirmek istiyorum. Boy 172, Kilo 70. Biraz yağlı bir vücudum var. Göğüsler falan görünüş olarak yağlı gözüküyor. Elleyince sert, yumuşak değil ama görüntü olarak yağlı bir görünüm var. 5 Temmuzdan bu yana 3 kilo falan aldım ( Kilo almak istememe rağmen kilo aldım, kardiyo yapmayı bıraktığımdan kilo aldım. Kilom 70'e çıkınca tekrar kardiyo yapmaya başladım ama kardiyo yaparak sadece mevcut olduğum kilomu koruyorum, kardiyo yapmasam demek ki daha kilo almaya devam edecektim ben, söylediğinin askine yemek gerektiğinden fazla yemek yediğimi düşünüyorum ben ya da metabolizmam çok yavaş, bilemiyorum).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ennio Morricone2 -- 25 Ağustos 2016; 15:13:26 >
  • Ennio Morricone2 kullanıcısına yanıt
    O zaman programin verimsiz, salona gidiyor musun?
    Az tekrar sinav az kilo ile basla sen..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

O zaman programin verimsiz, salona gidiyor musun?
    Az tekrar sinav az kilo ile basla sen..

Evde çalışıyorum. Evde 2 tane 20 kilo dambıl var. ( ağırlığı değiştirilebilir) Bench Press ve Leg Press hareketleri için bu ağırlık yetersiz geliyor. Uzun süredir yeni ağırlık plakası alamadım. Fırsatım olmadı. Para biriktirmem gerekiyordu onun için, biriktiremedim.

Programım şu şekilde:

Kol ve Omuz için:

dambıl biceps
    dambıl triceps
    dambıl shoulder press
    dambıl yana açma
    dambıl eğilerek yana açma

Bacak için:

dambıl leg press ( 2 tane dambıl ile çömelip kalkma hareketi)

Göğüs için:

dambıl bench press
    dambıl fly
    dambıl pullover
    vücut ağırlığı ile şınav çekme

Göğüs kası yapmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ennio Morricone2 -- 26 Ağustos 2016; 22:02:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • https://youtu.be/lLJu7qKn9gM

Bu sekilde ağırlığı kemerler beline baglayip yuksek iki yer arasında yapsan daha iyi olur. Sırt cantasi ile olacağını sanmam

Agirlik yelekleri de var ama max 20 kilo ve cok pahali yani bence gereksiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: afka9

https://youtu.be/lLJu7qKn9gM

Bu sekilde ağırlığı kemerler beline baglayip yuksek iki yer arasında yapsan daha iyi olur. Sırt cantasi ile olacağını sanmam

Agirlik yelekleri de var ama max 20 kilo ve cok pahali yani bence gereksiz.

Sırt çantasıyla neden olmaz ki? Çantanın içine dambıl koyacağım.
  • Hocam düşer veya kayar. Ozellikle dumbell plakayi duz olarak koyarsaniz belki olabilir. Yukarida gosterdigim video da ağırlığı zincirle de baglanabilir ucu da bir anahtarla birlestirilebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: afka9

Hocam düşer veya kayar. Ozellikle dumbell plakayi duz olarak koyarsaniz belki olabilir. Yukarida gosterdigim video da ağırlığı zincirle de baglanabilir ucu da bir anahtarla birlestirilebilir

Kemer ile yukarıdan bağlayamaz mıyım ağırlık plakasını? Şınav çekerken ağırlığın sırtımda olması lazım. Ağırlığın yukarıda olması lazım. Aşağıda değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ennio Morricone2 -- 29 Eylül 2016; 3:27:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.