Şimdi Ara

Sırma Su vs Erikli Su (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
1
Favori
20.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizde Erikli alıyoduk ama oda kırlıymıs en iyisi pınar yaşam pınarım agaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Musluk suyunun ne sorunu var da kimse içmiyor?Suya para vermek saçma geliyor bana.

Sana görede her şey saçma be kardeşim, neden yaşıyorsun anlamış değilim. İntihar et kurtul, sürekli negatif sürekli negatif. Fazla yaşamazsın zaten.

Sen benim yaşımı görebilecek misin bakalım?Ben 27 yaşındayım.
    Hayatımda 1 damacana almadım.Suya para vermedim.Eski usul yaşıyorum sizin gibi öyle herşeye para vermem.Kaza bela olmazsa bayağı yaşarım 9 yıldır hastaneye gitmedim.Hiçbir sağlık sorunum yok.

belediye suyu beleş mi veriyor?

tabi fiyat farkı var uçurum kadar arada şaka yaptım arıtma iyidir ama arıtma kullanmıyoruz bizimkiler saka su alır

• quote:

Orijinalden alıntı: Millennium

O değil de Erikli Su'nun içinde erik olmadığını öğrendiğim gün dünya başıma yıkıldı resmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erikliden başka su içmem
  • anket açsaydın keşke...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

quote:

Orijinalden alıntı: TragedyDH

quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Dalga geçiyorsun heralde? Sırma su bildiğin musluk suyu gibi erikliyle karşılaştıralamaz bile.

daha geçen sağlık bakanlığı tarafından teşhir edildi sen hangi kafadasın?

Erikli mi edildi?

Doğuda bi yerde Erikli ismiyle benzer bi firmaydı sanırım.Gerçi bayilerden her şey beklenir.Damacananın içine kuyu su doldurup satar adamlar.

Olay markalarda değil bayilerdeydi.İki su markasınında kontrolden geçemeyen bayileri var.

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkishFist

ERİKLİ > ZEMZEM o derece

aferin sana:)

Şu zamana kadar damacana 5-10 kere almışızdır. Evde arıtmada yok. her seferinde bardağa doldurur lıkır lıkır içerim. hiç te bişey olduğu yok.
  • Erikli iyi de sanki içerken içine erik katmışlarda hakikaten erikli su içiyomuş hissi oluyo bende bilmem başkasında varmıdır o his :D
  • Musluk ve arıtma sularına hiç alışamadım.Sultan,Erikli gibi kafa markalar her zaman tercihim olmuştur. Bu olaylarda genelde bayiler sıkıntılı çıktı.Plastik damacana diyorsunuzda hangi firma cam damacanada ürün satar. asfalt delerek suda çıkartamazsınız, alın için işte uzatmayalım
  • Bence sırma su çünkü erikli yalancı içinde erik yokki

• Bütün suları denemişimdir, sudaki tadı anında alırım, hamidiye nin kutu suyu ilk sırayı alır

https://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=hamidiye+kutu+su&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&biw=1440&bih=815&wrapid=tlif134562879969410&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=WKo0UPqpOO-P4gTjq4GQDQ

sonra eriklinin 5 lt lik suyu gelir

saka su iyidir

nestle fena değildir

• Sırma su döver çünkü Bim'de satılıyor.

• Hamidiye Can'dır...
  • Koymazsam olmaz
     Sırma Su vs Erikli Su
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatixx

Piyasadaki neredeyse bütün sulari denemiş ve tad alma duyusu çok gelişmiş birisi olarak diyebilirim ki erikli ve sırma aynı kalitede.
    Erikli artık ismini satıyor. Onun için biraz daha pahalı o kadar..

• Kalabak su diyorum ve gidiyorum.

Yurt dışına bile satılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_11

Kalabak su diyorum ve gidiyorum.

Kalabak Türkiye genelinde yok benim bildiğim,İstanbul'da görmedim hiç, Eskişehir de onu içiyorum yalnız
  • Erikli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • erikli tabiki tartışması bile olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: acbold

quote:

Orijinalden alıntı: can_11

Kalabak su diyorum ve gidiyorum.

Kalabak Türkiye genelinde yok benim bildiğim,İstanbul'da görmedim hiç, Eskişehir de onu içiyorum yalnız

Eskişehir'in çevre illerinde de satılıyor.Geçen sene Eminönü'nde de bulmuştum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.