Şimdi Ara

Sırma Su vs Erikli Su (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
1
Favori
20.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Listede "SULTAN" ve "SUDE" ayrı olarak var. Sultan alıyorduk Sude oldu sonradan, ben Sultan su sanıyordum onu, sucu bizi kandırıyor. Damacananın üzerine düşer umarım
  • pıyasada 2 tıp su vardır

erikli ve diğerleri
  • Hayat su.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erikli tabiki
  • Ulan konuya girince susadım
  • Ben pınar sudan baska ıcmıyom
  • MUSLUK SU
    Kaynatıp, soğutup içeceksin aslında.

• Fakirliğin alemi yok, 1500 tl verip arıtılmış su içeceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: Einheitsfront

quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

quote:

Orijinalden alıntı: TragedyDH

quote:

Dalga geçiyorsun heralde? Sırma su bildiğin musluk suyu gibi erikliyle karşılaştıralamaz bile.

daha geçen sağlık bakanlığı tarafından teşhir edildi sen hangi kafadasın?

Erikli mi edildi?

Hocam damacana olayını duymadın sanırım?Devler bütün damacana su satan firmalardan numune alıp test yaptı,erikli en kirli 2. su çıktı.
    İşte liste:http://www.sabah.com.tr/Gundem/2012/08/04/iste-pis-su-satan-114-su-bayiisi-tam-liste

Niye hep Adana çoğunlukta?

• İcmeyin artık su pis suları. En iyisi olsa bile plastikde satıldığı için zehire dönüşüyor. Suyun üzerinde 1 yıl kullanma tarihi var iyi duşunun. En iyisi arıtma

• Saka iyidir.

• Musluk suyunun ne sorunu var da kimse içmiyor?Suya para vermek saçma geliyor bana.
  • her türlü erikli
  • Her türlü belkaya Sırma Su vs Erikli Su
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Musluk suyunun ne sorunu var da kimse içmiyor?Suya para vermek saçma geliyor bana.

Sana görede her şey saçma be kardeşim, neden yaşıyorsun anlamış değilim. İntihar et kurtul, sürekli negatif sürekli negatif. Fazla yaşamazsın zaten.

Sen benim yaşımı görebilecek misin bakalım?Ben 27 yaşındayım.
    Hayatımda 1 damacana almadım.Suya para vermedim.Eski usul yaşıyorum sizin gibi öyle herşeye para vermem.Kaza bela olmazsa bayağı yaşarım 9 yıldır hastaneye gitmedim.Hiçbir sağlık sorunum yok.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TragedyDH

quote:

Dalga geçiyorsun heralde? Sırma su bildiğin musluk suyu gibi erikliyle karşılaştıralamaz bile.

daha geçen sağlık bakanlığı tarafından teşhir edildi sen hangi kafadasın?

Erikli mi edildi?

Hocam damacana olayını duymadın sanırım?Devler bütün damacana su satan firmalardan numune alıp test yaptı,erikli en kirli 2. su çıktı.
    İşte liste:http://www.sabah.com.tr/Gundem/2012/08/04/iste-pis-su-satan-114-su-bayiisi-tam-liste

Evet duydum da açıklananlar arasında Erikli'yi duymamıştım. Listede Sırma, Hayat, Nestle, Damla de var yalnız. Bu olay şubelerden dolayı kaynaklanıyor galiba?

Yaz ayı olduğu için su satışları aşırı artıyor ve doğal kaynak suları yetersiz kalıyor,bayilerde kendileri dolum yapıyor.Bayide doldurulan damacanalarda lağım suyu kadar kirlilik tespit ediliyor.Listede eriklinin bir sürü bayisi var ki eriklinin bu olaydan habersiz olması imkansız.

Çok saçma bir durum. Adam o suyun üstüne kendi markasını yazdıracaksa o suyu denetlemek zorunda ve onun sorumluluğuna sahip. Fakat görüyoruz ki bütün büyük firmalar bu listede var ve geriye içecek su kalmıyor. Hepsine sağlam bir ceza verilmeli bence.

Hocam fakat Eriklinin pis suları genellikle Bursa'da.

• quote:

Orijinalden alıntı: chatixx

Piyasadaki neredeyse bütün sulari denemiş ve tad alma duyusu çok gelişmiş birisi olarak diyebilirim ki erikli ve sırma aynı kalitede.
    Erikli artık ismini satıyor. Onun için biraz daha pahalı o kadar..

bu suyun tadını almak nasıl bişeydir yav.ben hiç anlayamıyorum.ha bazıları tatlımsak yumuşak oluyo falan onlarımı diyorsunuz.nasıl olunca daha iyi oluyor sertmi yumuşakmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıMilkShake

quote:

Orijinalden alıntı: chatixx

Piyasadaki neredeyse bütün sulari denemiş ve tad alma duyusu çok gelişmiş birisi olarak diyebilirim ki erikli ve sırma aynı kalitede.
    Erikli artık ismini satıyor. Onun için biraz daha pahalı o kadar..

bu suyun tadını almak nasıl bişeydir yav.ben hiç anlayamıyorum.ha bazıları tatlımsak yumuşak oluyo falan onlarımı diyorsunuz.nasıl olunca daha iyi oluyor sertmi yumuşakmı

Çenesuyu diye bir su vardı onu iç anlarsın. Tadı çok acı oluyor.

Sırma Su vs Erikli Su

"Çenesuyu’nun tadını çok iyi bilen özellikle ilimizin yerlileri, son zamanlarda Çenesuyu markalı şişelerden içtikleri suyu beğenmiyor. Çenesuyu’nun tadında bir acılık olduğunu belirten tüketiciler, Çenesuyu’nun eski tadının kalmadığını belirtiyorlar. Asıl iddia ise, Çenesuyu kaynağının tükendiği ve bazı kuyulardan alınan suların da Çenesuyu diye şişelenip satıldığı yönünde."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sgt.Gaz -- 22 Ağustos 2012; 11:22:00 >

• bizim evde arıtma var, musluğun yanında yavru musluk var ağzını dayıyıp dayıyıp içiyosun...:P...ama sürekli arıtma su sağlıklı değil, arada sırada damacana su da alıyoruz, markası aromaydı galiba
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.