Şimdi Ara

Sırma 15 LT Cam Damacana + Depozito + Pompa + Sepet 25 TL - AXESS %50 12,5 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
26.663
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BiSU'dan su siparişi verirken gördüm ve hemen satın aldım.

Sırma Cam damacana su 15 litre + pompa + sepet + depozito (boş cam damacana veya ücreti vermiyoruz.)
    25 TL olarak fiyatlandırmışlar.

BiSu'dan Axess kartınızla alırsanız da 12.5 TL indirim yapıyorlar.

Yani damacana pompası fiyatına hem cam damana hem pompa hem de sepeti alabilirsiniz :)

• ee bu şişe bittikten sonra 13 tl verip cam damacana mı alacağız?

cam damacana para tuzağından başka bir şey değil.

axess indirimi sadece cam damacana için geçerli değil. bütün siparişlerde geçiyor. 2 tane 19 litre suyu 9 tl ye almak daha mantıklı.
  • Damacana kirilinca kime kaciyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reco. kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam o konuda.

Ama çeşme suyuna arıtma takıp, ayrıca sıcak soğuk sebil kullanlar genellikle cam damacanaya geçmek istiyor hijyen vs. konusunda bu yüzden tercih edebilir ki biz bu yüzden tercih ettik.
  • korusu'dan iyisi yok sanırım ya sırmayı denemedim ama korusu daha lezzetli geldi:)
  • Bisuya baktım ama kampanyayı göremedim

• Ment kullanıcısına yanıt
    Çeşme suyuna takılan arıtmanın arıttığını düşünmüyorum kesinlikle psikolojik geliyo durum bana..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • isl4m İ kullanıcısına yanıt
    aboneliklerden sırma yı seçin hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: boyka06

Çeşme suyuna takılan arıtmanın arıttığını düşünmüyorum kesinlikle psikolojik geliyo durum bana..

arıtmayanlar var evet, fakat
    sonuçta bilimsel bir açıklaması var
    özellikle reverse osmosis sisteminin
    Sirmayı seçtim kampanya gözüktü fakat benim bölgemde mobil ödeme yokmuş. 😯

• Hocam daha önce hiç alışveriş yapmadım bisu üzerinden, fotoğrafta aşağıda cam depozito + sepet 50 TL yazmış, 12TL bkm seçtiğim için düştü ve ödeme olarak 1TL gözüküyor. Ben şimdi pompa hariç 1 TL ye alabiliyor muyum yoksa yanlış mı anladım. Bir de sırma seçeneği çıkmıyor bende

Sırma 15 LT Cam Damacana + Depozito + Pompa + Sepet 25 TL - AXESS %50 12,5 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lt00 -- 19 Eylül 2017; 13:36:45 >

• Lt00 L kullanıcısına yanıt
    Selamlar hocam 1 tl ye su gelecek evinize. Depozito ve sepet parası vermeyeceksiniz. Ancak pompa yok bunda. Sırma olmamasının sebebi bölgenizde ya sırma bayisi yok ya da bölgenizde sırma bayisi biSu sistemine dahil olmamış.
  • Bende de sepet yazmıyor

Teşekkür ederim hocam, Son olarak sepet dediğimiz fotoğraftaki ürün müdür? Bir de bu depozito normalde elinde damacana olmayanlardan alınan bir ücret mi? Bizde damacana vs bulunmuyor. 1TL haricinde bir masraf olmayacak değil mi? BKM ile ikinci su da 1 TL imiş,
    ikinci çağırışımızda bu elemanlar eski damacanayı alıp yenisini verecekler sanırım değil mi? Kusura bakmayın sorular için Sırma 15 LT Cam Damacana + Depozito + Pompa + Sepet 25 TL - AXESS %50 12,5 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: boyka06

20 yıldır arıtma kullanıyoruz evde.Eve gelen herkes çok beğeniyor suyu nerden alıyorsunuz diyorlar.

• Lt00 L kullanıcısına yanıt
    Bunlar kapıda 50tl alacak diye düşünüyorum depozito ve sepet için. Suya indirim yapmış sadece

• Reco. kullanıcısına yanıt
    Olay sterillikle alakalı sağlık söz konusu sadece para tuzağı diyemezsiniz. ha pahalı ben şişe alıcam dersin saygı duyarız.
  • inexo kullanıcısına yanıt
    müşteri temsilcisini aradım damacana ücretini kapıda alıyorlarmış ama yinede fiyatı uygun gibi sırma 25 damacana 10sepet 10 pompa artı su 46 tl internette sadece cam damacana 90 tlden aşağı değil bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum ha bu arada keçiörende sırma yok sırma olursa 25 tl hepsi
  • Bende de fırsatlar alanında görünüyor ama sanırım bölgemde yok o yüzden göremiyorum. Tamda sabit kullanabileceğim damacana ve pompa arıyordum.
  • Sırma 15 LT Cam Damacana + Depozito + Pompa + Sepet 25 TL - AXESS %50 12,5 TL

Bu şekilde + depozito derse depozito ödemezsiniz

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.