Şimdi Ara

Şirkette Beslediğimiz Bir Kediye Araç Vurup Öldürmüş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şirkette beslediğimiz siyah renkli, derisi alacalı bulacalı bir kedi vardı. Ta yazın ortasında bu bir ara mangal partisinde yanımıza gelmiş, ondan sonra da sürekli bizden otlanır olmuştu.

Her öğlen buna çıkan yemeklerden atardık, yavrusu felan oldu, bunu hamilelik sürecinde çok iyi besledik, aylar oldu, şirket binasına girip çıkmaya başladı, kendini az az sevdirirdi.

Son haftalarda bayaa bir alışmıştı insanlara, kendini epey sevdiriyordu...

Geçen hafta cuma kardeşim buna salam felan aldı, işten çıkmak üzereyiz, buna da son bir kıyağımız olsun dedik.

O ve onunla birlikte şirketin kapısına gelip giden tek tük kedileri de beslerdik biz.

Bu öğlen bana dediler ki o kediye cumartesi günü araba çarpmış, ezip geçmiş.

Şimdi tabi hayvanın cesedine bakmaya gittim ama cesedi alıp çöpe atmışlar ve çoktan çöplüğe göndermişlerdir bile.

Bizim şirkette gelmiş geçmiş en cadı kedi buydu, çok kavgacıydı kerata ama yine de onu doyurmaktan gocunmazdık. Her ne kadar mesafeli dursa da o kedinin suratı gözümün önünden gitmiyor.

Cuma çıkarken bayaa sevmiştim, insanlara pek bir alışmıştı, işten çıkarken gözüm umarum arkada kalmaz diye düşünürken hayvanın kaburgalarının ezildiğini dili dışarda öldüğünü öğrendim.

Burada daha önce de şirkette baktığımız bir kediden bahsetmiştim, tüylü sarman bir kediydi, böbrekleri neredeyse tamamen iflas etmiş, uyutmak zorunda kalmıştık keratayı.
    Son gidişi olacağını tahmin bile etmiyorduk.

Bazı insanlar olaya sizin onu öldürmeye hakkınız yok vs vs bir sürü savlarda bulunmuşlar, eceli gelen kediye benden daha içerlenmişlerdi.

Hatta konuyu kilitletmek için şikayette bulunmuştum, insanlar okusunlar görsünler diye düşünürken adminin biri gelip konuyu insafsızca silmişti. O adminin aklına gelmediği şey benim anılarımı, o kedinin
    ölümüne kadar uzanan hikayeyi hiç umursamadan çöpe göndermiş olmasıydı, burdan hangi admin ise kendisine de selamlarımı yolluyorum. Biz sanki buraya laf olsun torba dolsun diye yazıyoruz anam.

Hayvansever olmak çok zor birşey arkadaşlar.

Sokakta kedi besliyorum, büyütüyorum, erkek kediler gelip zorla hayvanın ırzına geçiyorlar, kısır kedi var sokakta onun bile ırzına geçiyorlar.
    Erkek kedi var 1 yaşına yaklaşmış, onun bile ırzına geçmeye çalışıyorlar. Ensesinden yakalayıp üstüna başına boşalıyorlar.

Kendi kedim var evde perdeleri ısırıyor, gecenin 4.30'u dışarı çıkmak için bağırıyor, üstelik kısır erkek kedi.

Bu soğukta kalkıyorum açıyorum çıkıp geliyor sabaha doğru 7'de bir daha gelip dışarı çıkmak istiyor. Hem öksürüyor hem de dışarı çıkmak istiyor.

Yemin ediyorum yaşam kalitem iyice bozuldu.

Yırtılan 400 liralık monttan 100'lerce liralık üst baş'dan, kıl tüy içindeki giysilerden bahsetmiyorum bile.

Aslında mesajda sadece siyah kedinin ölümüne üzüldüğüm için bir yazı yazacaktım fakat bu okuduğunuz satırlar bende hayvanseverlik yüzünden biriken bazı negatifliklerin de dışa vurumudur.
    Sadece içimde biriken sıkıntıları sizlerle paylaşmak istedim.

Sizden yorumlarınızda eleştirel, dalgacı yada ön yargılı olmamanızı istiyorum. Eğer yapıcı olmayacaksanız lütfen bana yazmayın hayvanseverden daha hayvansever insanlarla anlaşamıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.