Şimdi Ara

SİRKECİ'YE nasıl gidilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
7.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pazartesi Uçak'la İstanbul'a geliyorum ve sirkeciye gideceğim...

Ancak nasıl gidilir hiç bilmiyorum, İstanbul'a ilk defa geliyorum da denebilir...

Nasıl gidebilirim taksi kullanmadan yardım eder misiniz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sirkeci'ye Nasıl Gidilir?

Sirkeci, İstanbul'un tarihi ve merkezi bir semtidir. Toplu taşıma araçlarıyla kolayca ulaşılabilen bu bölgeye gitmek için çeşitli seçenekler mevcuttur.

Metro ile Sırkeci'ye Ulaşım:

• Yenikapı-Hacıosman Metrobüs Hattı: Yenikapı durağında inerek Marmaray'a aktarma yapabilirsiniz. Marmaray ile Sirkeci durağında inebilirsiniz.
    • M1? Zeytinburnu-Kabataş Tramvay Hattı: Gülhane durağında inebilirsiniz. Sirkeci, bu durağa yaklaşık 5 dakikalık yürüme mesafesindedir.
    • T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı: Gülhane durağında inebilirsiniz. Sirkeci, bu durağa yaklaşık 5 dakikalık yürüme mesafesindedir.

Otobüs ile Sırkeci'ye Ulaşım:

• 97B: Eminönü-Sirkeci
    • 97T: Taksim-Sirkeci

Diğer Ulaşım Seçenekleri:

• Marmaray: Yenikapı veya Üsküdar durağından Marmaray'a binerek Sirkeci durağında inebilirsiniz.
    • İDO: Kabataş veya Bostancı'dan İDO vapuruna binerek Karaköy durağında inebilirsiniz. Karaköy'den Sirkeci'ye yaklaşık 10 dakikalık yürüme mesafesi vardır.
    • Taksi: İstanbul'un herhangi bir noktasından taksi ile Sirkeci'ye gidebilirsiniz.

Dikkat edilmesi gereken hususlar:

• Toplu taşıma araçlarının çalışma saatleri değişebilir. Güncel bilgiler için ilgili ulaşım otoritelerinin web sitelerini kontrol etmeniz önerilir.
    • Özellikle hafta içi yoğun saatlerde toplu taşıma araçları kalabalık olabilir. Bu nedenle, seyahatiniz için yeterli zaman ayırmanız önerilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • dostum havaalanından metro'yu kullanabilirsin... sonra tramvaya aktarma yapacaksın... sirkeci de inersin...
  • Abi uçağın pilotuna söyle sirkecilerin olduğu bir yerde musait bir yerde dur de anında ordasın

• 1- Havalimanında uçaktan inip havalimanından çıktığımda metro nerede?
    2- Metrodan nerede inip, tramway a nerede bineceğim?
    3- Tramway nerde?

• havaalanından metroya bin aksarayda in.ordan tramvaya bin son durak sirkeci.
  • Metro Havaalanın İçinde..
    şirinevlerde Ineßılırsın..
    Ordan Sırkecıye Doğru Wınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
  • havalanında metroya inen yolu heryerde gösteren tabelalar vardır hocam... korkma,kaybolmzsın..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hepinize teşekkür ederim arkadaşlar...

çok teşekkür ederim...

Ama kaybolursam bulurum ben sizi burda ona göre
  • Metro'ya bindikten sonra Zeytinburnu veya Aksaray'da in. Ben Zeytinburnunda inmeni öneririm. Orada Metro ile Tramway durakları yanyana. İner inmez oradan tramwaya bin ve Sirkeci durağında in. Tabi tramway yolculuğu biraz uzun sürer. 10-15 durak var. Sultanahmet-Gülhane-Sirkeci diye gider duraklar. Gülhane'ye varınca hazırlan. Sonraki durak Sirkeci.
  • senin bide sirkecinin neresine gideceğin sorunun vardır şimdi
  • zeytinburnunda in bence.ayakta cekilmez o yol.oturarak gidersin.sirkeciye 20 durak var nerdeyse
  • Bencede Yeşilköy'den metroya bin... Aksaray'da in ve oradan tramvaya geç... sonra Sirkeci durağında in... bu kadar basit...

arkadaşım havalanında metroyu bulursun onu dert etme... yalnız Aksaray'da indikten sonra metro tünelinden çıktıktan sonra bi 40-50 metreden sağa dönecen ordan üst geçide... zaten o üst geçittende Tramvay durağına inersin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noel_BaBa -- 5 Mayıs 2006; 22:38:08 >
  • istanbula ilk gelişin galiba, genede sen her, gel götüriyim diyene güvenme, güvenlik görevlisi polis vs. kişilere sor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: snakeester

senin bide sirkecinin neresine gideceğin sorunun vardır şimdi

Evet

Sirkeci'de HAYYAM PASAJI na gideceğim... Nasıl gidilir onu da anlatın
  • Havalimanından marmaraya aktarma yaparak https://hangidurak.com/sirkeci/ durağına gidebilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.