Şimdi Ara

SİRKECİ HAYYAM GÜNCEL FİYATLAR! (330. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.818
Cevap
58
Favori
663.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

pentax k-5 düşünüyorum. acaba hayyamda ortalama fiyatı nedir?
    birde manzara ve doğa fotoğraçılığı için lens önerirseniz sevinirim.

hayyamda görmedim...
    doğubankın karşısında kastel iş hanında pentax satıcısı var...vitrindeki k-5 + 18-55 için 2250 lira istiyordu, sadece kutusu açılmış ama garantili, yetkili bayi olduğunu söylüyor, sertifika falan var duvarda...fiyat çok cazip ama beni aşar, kaçırılmaz fırsattı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 11 Mayıs 2012; 16:23:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzzb

Canon 1100d + 18-55mm IS kit lens arıyorum.En uygun nerede bulabilirim.

yada

Canon 1100d body

hayyam ikinci katta odak fotoda 1100d body vardı, sıfır...
    fiyatını sormadım ama body alıp, yanına farklı bir lens seçmek daha mantıklı...1100d kit lensi iyi değil...
    dükkan sahibi güvenilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 11 Mayıs 2012; 16:25:03 >
  • canon 60d almak istiyorum.

SON FİYAT ne olur?
  • Merhabalar,elimde hala garantisi devam eden 550d bulunmakta. Makineyi büyütmek istiyorum ama ne kadara satabilirim bilemedim. Sizce garantisi (1 yıl kadar var) devam eden 550d bodynin fiyatı ne olmalıdır ? Yardımcı olanlara teşekkürler şimdiden.

1399 tl hızlı bir şekilde satabilir miyim size danışmak istedim hızlı şekilde satmak istedğimden ötürüm fiyatı uygun yazdım
    önerileriniz için teşekkürler.
    Minolta 24-105mm F3.5-4.5D || Minolta 100-200mm F4.5 || Minolta 70-210mm
    Sony 50mm F1.4 SAL || Sony DT 30mm F2.8 MacroSAM || Sony 18-55mm SAMII
    Tamron Di LD 90mm F2.8 Macro || Tamron 70-300 Di LD Macro || Sigma 28mm F1.8 EX Asp. MACRO
    Helios 77M-4 50mm F1.8 || Porst MC 135mm F1.8
  • canon 60d body , direk japonyadan 1850 tl ye getirecegım , faturalı garantılı .

isteyen arkadaslara getırtebılırım

sanalpazar.com dan 1950 tl den ilan acabılırım ,12 taksıtl alabılırsınız

saygılar

Orijinalden alıntı: dumenb

canon 60d body , direk japonyadan 1850 tl ye getirecegım , faturalı garantılı .

saygılar

japondan ikinci el 5dmark2 getirsen fiyat ne olur peki?
  • Peki arkadaşlar lowepro slingshot 102 ne kadar hayyamda...170-180-200 sitelerde kafayı yemişçesine...130-140 gibi bulsam hemen alırım..

Orijinalden alıntı: @KlavYE@

quote:

Orijinalden alıntı: dumenb

canon 60d body , direk japonyadan 1850 tl ye getirecegım , faturalı garantılı .

saygılar

japondan ikinci el 5dmark2 getirsen fiyat ne olur peki?

malesef 2. el getırmıyorum , sıfır 5d mark 2 de getırmıyorum sıfır d800 getırebılırım 7300 tl den .

mesajın ıcın cok tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghg91

Hayyamda ikinci el makina alımında fiyatlar nasıl dükkanlar çok düşük fiyatmı çekiyorlar

Öldürüyorlar düşük çekmek ne demek.
    Sistem : Asus ROG X570 Strix-E | Amd Ryzen 9 3900X | Corsair Vengeance LPX (4x8GB) DDR4 3600MHz |Asus RX 5700XT | OCZ Vertex 4 240GB + SanDisk Ultra II 960GB SSD | Cooler Master Haf X | Seasonic X850 850Watt | Logitech G15 | Logitech G600 | Logitech G13 | Razer Vespula | Logitech Z-5500 | Acer 23.6" GD245HQ | Sennheiser HD650

• bence hayyama makına satmak bana cok mantıksız gelıyor kımse ustune alınmasın buradakı herhangı bır kısıye yonelık solemıyorum,sanalortamda bırsuru sıte var bunlara koymakta fayda var dıye dusunuyorum..en azından hayyama verıcegınız fıyatın yuksegıne gıder..

Orijinalden alıntı: TeknoBoy26

Arkadaşlar pentax fiyatları ne durumda acaba ?
    K-x, K-r, K-5
    Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi, yada gidecek varsa fiyat alırsa çok sevinirim Eskişehirden geleceğimde almaya

ben yarın gideceğim büyük ihtimalle. 1200 tl ye kadar k-r k-x 550d bulabilirsem alırım. peşin nakit bulma ihtimalim var mı?

Orijinalden alıntı: ayhan_eee

Eğer giderseniz buraya 550D+18-55 tek olarak ve kart çanta batarya tripotlu fiyatını yazar mısın?

İstersen sana 2hafta once odak fotodan almis oldugum 550d 18-55 lensle verebilirim(mustafa abiye sorabilirsin pendikspordan emre diye).. ekranda koruma ve uv filtre var ..istersen 50mm 1.8.. 500-600 shutter sifirdan ayirt edebilirsen bedava:)
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.