Şimdi Ara

SİRKECİ HAYYAM GÜNCEL FİYATLAR! (309. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.811
Cevap
59
Favori
648.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 307308309310311
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 29 Mart 2012; 14:31:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: klasfoto

quote:

Orijinalden alıntı: Stroma

quote:

Orijinalden alıntı: evinda

quote:

canon 600d 2 yıl garantili 18-55 kitli peşin olarak 1700 tl ye alınabilir mi ?

malesef alınamaz.

ne kadara alınabilir ?

Merhabalar,

Dilerseniz 600D + 18-55 IS II Canon Eurasia Garantili ve Faturali

Nakit Olarak : 1850 Tl den Saglayabiliriz Efendim.

Taksitli Olarak : 1905 Tl den Saglayabiliriz.

Bonus : 6 + 3 : 9
    World Karta : 8
    CardFinans : 3
    Maximum : 3

+ Taksitlerde Vade Farki Uygulanmaktadir Efendim.
    Indirim Sadece Donanim Habere Ozel Oldugundan Dolayi Almak Isteyen Arkadaslarimiz Ozel Mesaj ile Iletisime Gecebilir.

Normal Satis Fiyatimiz :
    http://www.klasfoto.com.tr/Canon-EOS-600D-EF-S-18-55mm-IS-II-8-GB-Class-10-Hafiza-Karti-Canta-Kumanda-Uv-Filtre-Canon-Eurasia-Garantili,PR-1.html

Fiyati Internet Uzerinden de Arastirabilirsiniz Bu Fiyata Canon Eurasia Garantili Urunu Cok Zor Bulursunuz.

Kisa Sure Icerisinde Donanimhaber.com'a Ozel,

Canon 550D + 18-55 | Canon 550D + 18-135 | Canon 600D + 18-55 Urunlerinde

Kampanya Kodu Girilere Indirimli Fiyatlardan Yararlanabileceksiniz.

Orjinal Canon Garantili Olup Fiyat Kiyaslamasi Yaparak Ozel Mesaj - Telefon ve Mail ile Iletisime Gecebilirsiniz.
    Donanim Haberden Dondugunuzu Soylemeniz Yeterlidir.

550d için olan kampanyanızı bekliyoruz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: britony

quote:

Orijinalden alıntı: klasfoto

quote:

quote:

quote:

canon 600d 2 yıl garantili 18-55 kitli peşin olarak 1700 tl ye alınabilir mi ?

malesef alınamaz.

ne kadara alınabilir ?

Merhabalar,

Dilerseniz 600D + 18-55 IS II Canon Eurasia Garantili ve Faturali

Nakit Olarak : 1850 Tl den Saglayabiliriz Efendim.

Taksitli Olarak : 1905 Tl den Saglayabiliriz.

Bonus : 6 + 3 : 9
    World Karta : 8
    CardFinans : 3
    Maximum : 3

+ Taksitlerde Vade Farki Uygulanmaktadir Efendim.
    Indirim Sadece Donanim Habere Ozel Oldugundan Dolayi Almak Isteyen Arkadaslarimiz Ozel Mesaj ile Iletisime Gecebilir.

Normal Satis Fiyatimiz :
    http://www.klasfoto.com.tr/Canon-EOS-600D-EF-S-18-55mm-IS-II-8-GB-Class-10-Hafiza-Karti-Canta-Kumanda-Uv-Filtre-Canon-Eurasia-Garantili,PR-1.html

Fiyati Internet Uzerinden de Arastirabilirsiniz Bu Fiyata Canon Eurasia Garantili Urunu Cok Zor Bulursunuz.

Kisa Sure Icerisinde Donanimhaber.com'a Ozel,

Canon 550D + 18-55 | Canon 550D + 18-135 | Canon 600D + 18-55 Urunlerinde

Kampanya Kodu Girilere Indirimli Fiyatlardan Yararlanabileceksiniz.

Orjinal Canon Garantili Olup Fiyat Kiyaslamasi Yaparak Ozel Mesaj - Telefon ve Mail ile Iletisime Gecebilirsiniz.
    Donanim Haberden Dondugunuzu Soylemeniz Yeterlidir.

550d için olan kampanyanızı bekliyoruz :)

Suan
    550D + 18/55 IS II Canon Eurasia Garantili Olarak = 1730 Tl den Satisa Sunacagiz.
    Yine 550D + 18/135 IS II Indirimli Olarak Kisa Surede Satis Olacak.

Resmi Garantili Olacak Arkadaslar Lutfen Sitelerde veya Dukkanlarda
    "Canon EuroAsia Garantili" ve "IS II" Yazmasina Dikkat Ediniz ve Fiyatlari Ona Gore Karsilastiriniz.

Suanda Sitemiz Uzerinden Hâla Fiyatlarimiz Indirimsiz Yazmaktadir.
    Sadece Donanimhaber.com'a Ozel Fiyatlardir Buradaki Fiyatlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Arkadaşlar 1-2 sene sonra elimdeki 18-55 VR ve 55-200 objektifleri çıkarsam ve 18-200 alsam diyorum. Sizce nasıl olur. Yoksa 18-200 den uzak mı dur dersiniz.

kesinlikle uzak dur, o tür geniş aralıklı lensler ile performans konusunda hiçbir şey bekleme
  • Bugün Fotograf Dunyasi'nin web sayfasından beğendiğim ve almayı düşündüğüm 2 nikon lens icin telefonla İzmir dükkanlarını aradım. İzmirde yok zaten de İstanbul stoklarını beni telefonda bekleterek sordular orada da yok! Yoksa kardesim bu web sitesi niye güncel degil! Yapmayın bu işi bence bir de online alışveriş yapmaya kalksak, para çekilecek bekle ki ürün gelsin. Yazıklar olsun BAN BAN!
  • Spot olarak 1100d kit lensiyle ne kadara bulunabilir ? Teşekkürler.
  • Hocam 85mm 1.8 canon potre lensi kaca dükkanda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5d Mark 2 + kit için spot ve garantili fiyat verebilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: panasonica

Hocam 85mm 1.8 canon potre lensi kaca dükkanda?

Canon EuroAsia Garantili ve Faturali Olarak
    1.095 TL ye Alabilirsiniz,

Dilerseniz 1.130 Tl ye World Karta 8 Bonus Karta 9 Maximum ve CardFinans Karta 3 Taksit Olarak Alabilirsiniz.
  • nikon 5100 ile ilgili bir kampanyanız olacakmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chemucell

nikon 5100 ile ilgili bir kampanyanız olacakmı?

Nikon Urunleri Uretilmediginden Dolayi Son Donemde Asiri Derece Pahali Oldugundan Dolayi Bu Urunlerden Surekli Almamaktayiz.
    Stoklu Olarak Aldigimiz Urunlerde Kampanya Yapmaktayiz Efendim.
    Kisa Surede Icerisinde Bir Kampanya Yapmayi Dusunmemekteyiz.
  • 2 hafta önce 60d 18-135 kit aldım sanalpazardan. 2650 lira 10 taksitle. Ondan önce 1-2 hafta hayyama gidip geldim , aynı kiti 2750'den aşağı bulamadım ki Advantage karta taksit yapmıyorlar bile. Anlamadığım sanalpazara ilan veren adam japonyadan veya amerikadan getirip 10 taksitle hayyam fiyatlarından daha ucuza nasıl satabiliyor.
    Diyeceksiniz ki hayyamda dükkan garantisi var. Sanalpazarda da ürün eline ulaştıktan sonra 1-2 günde makineyi kontrol ediyorsun içine sinmezse , satıcıyla muhatap bile olmadan geri gönderip paranı geri alabiliyorsun.

Kısacası hayyam ucuz değil bence daha ucuz olmalı.
  • Canon 550D + 18/55 IS II Canon Eurasia Garantili 12 taksitli ve peşin kaça alınabilir.
    18/55 lens yerine 18/135 lens olsa fiyat ne olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoraZ

quote:

Orijinalden alıntı: SherlockHolmess

quote:

Orijinalden alıntı: WoraZ

60d + 18-135 + 50mm + 8gb class10 kart 2750tl'ye aldim.

nerden aldığınızı öğrenebilirmiyim?

Resul Bozdağ'dan aldım hocam, Bozdağ Fotoğrafçılık. Resul abinin cep telefonunu atabilirim ÖM'den istersen. Kaliteli iş yapıyorlar.

garantisi dükkan garantisimi yoksa duru ithalat fln mı birde duru ithalat garantiki canon 60D + 18-135 lensli makine fiyatları hakkında bilgisi olan varmı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iinans

2 hafta önce 60d 18-135 kit aldım sanalpazardan. 2650 lira 10 taksitle. Ondan önce 1-2 hafta hayyama gidip geldim , aynı kiti 2750'den aşağı bulamadım ki Advantage karta taksit yapmıyorlar bile. Anlamadığım sanalpazara ilan veren adam japonyadan veya amerikadan getirip 10 taksitle hayyam fiyatlarından daha ucuza nasıl satabiliyor.
    Diyeceksiniz ki hayyamda dükkan garantisi var. Sanalpazarda da ürün eline ulaştıktan sonra 1-2 günde makineyi kontrol ediyorsun içine sinmezse , satıcıyla muhatap bile olmadan geri gönderip paranı geri alabiliyorsun.

O isler dediginiz gibi kolay degil sanalpazarda saticiyla muhatap dahi olmadan urunu geri gonderip para hesabiniza gecmez..hayyam zaten ucuz oradaki esnaflar internetle pek fazla muhatap olmazlar cunku yeterince musterileri vardir...bu arada aldiginiz makine hayyamdaki en dip fiyati 2300tldir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

2 hafta önce 60d 18-135 kit aldım sanalpazardan. 2650 lira 10 taksitle. Ondan önce 1-2 hafta hayyama gidip geldim , aynı kiti 2750'den aşağı bulamadım ki Advantage karta taksit yapmıyorlar bile. Anlamadığım sanalpazara ilan veren adam japonyadan veya amerikadan getirip 10 taksitle hayyam fiyatlarından daha ucuza nasıl satabiliyor.

O isler dediginiz gibi kolay degil sanalpazarda saticiyla muhatap dahi olmadan urunu geri gonderip para hesabiniza gecmez..hayyam zaten ucuz oradaki esnaflar internetle pek fazla muhatap olmazlar cunku yeterince musterileri vardir...bu arada aldiginiz makine hayyamdaki en dip fiyati 2300tldir

Daha önce sanalpazardan biri kompakt olmak ğüzere 2 makina 2 lens 1 hafıza kartı 1 tost makinası aldım. Tosta makinası ve lenslerden birini aynen dediğim gibi geri yolladım.

Tost makinasının parası 4 gün , lensin parası 6 gün sonra hesabıma yattı. Bu işler aynen dediğim gibi oluyor , çünkü bu alışverişleri ben yaptım.

3-4 hafta önce hayyamdan aldığım en dip fiyatları da sana söyliyeyim.

60D +18-55 kit = 2100 peşin , 2325 kredi kartına 5 taksit

60D + 18-135 kit = 2370 peşin , 2780 kredi kartına 5 taksit.

ben 2650 liraya 10 taksitle aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut_isikan

Canon 550D + 18/55 IS II Canon Eurasia Garantili 12 taksitli ve peşin kaça alınabilir.
    18/55 lens yerine 18/135 lens olsa fiyat ne olur?

Merhabalar;
    Faturali ve Canon Euroasia Garantili Olarak Sitemizde Suan 18-135 Lensiyle Birlikte 2300 Tl Civarinda Taksit Imkani Var.
    Pesinde 2250 Tl Civari.
    Fakat Nakit Alirsaniz Yarin Ozel Bir Fiyat Cikartabiliriz.
    Suan ki Hali ile Bile En Uygun Fiyat Bizde Gozukuyor Fakat Dedigim Gibi Yarin Ozel Bir Fiyatla Size Donus Yapacagim.

550D + 18/55 Suan Nakit 1730
    Taksitli 1780 Tl ye Donanima Habere Ozel Kampanyasi Vardir.

Yeniden Belirtiyorum Urunler Resmi Ithalatcisi Olan Canon EuroAsia Garantili ve Faturalidir.
  • Hayyamda Japonyadan getirtilmiş 550D Bulmak mümkünmüdür acaba
  • quote:

quote:

quote:

Daha önce sanalpazardan biri kompakt olmak ğüzere 2 makina 2 lens 1 hafıza kartı 1 tost makinası aldım. Tosta makinası ve lenslerden birini aynen dediğim gibi geri yolladım.

Tost makinasının parası 4 gün , lensin parası 6 gün sonra hesabıma yattı. Bu işler aynen dediğim gibi oluyor , çünkü bu alışverişleri ben yaptım.

aldığın en dip fiyatlar malesefki en dip değil...

60d 18-55 kit.....2000 tl peşin ,2270 TL KREDİ KARTINA 12 TAKSİT

60D 18-135 KİT 2300 peşin 2645 TL PEŞİN FİYATINA 12 TAKSİT

• quote:

quote:

quote:

quote:

aldığın en dip fiyatlar malesefki en dip değil...

60d 18-55 kit.....2000 tl peşin ,2270 TL KREDİ KARTINA 12 TAKSİT

60D 18-135 KİT 2300 peşin 2645 TL PEŞİN FİYATINA 12 TAKSİT

resmi 2 yıl garantili fiyatmı bu ?

• 
Sayfa: önceki 307308309310311
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.