Şimdi Ara

siri'yi kullanamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar , siri yi kullaniyor musunuz ?

yani gun icerisinde , kullanimda , gercekten su su su yonden hizlanmami sagliyor , dediginiz bir durum var mi ?

ben siriyi aktif ediyorum , tamam bu sefer arama yaparken ya da birsey ararken siriye sorucam kullanicam bu ozelligi diyorum fakat bir bakiyorum 2 gun sonra siri kim ? kimdir ? orda neysi var ? unutuyorum gidiyor

siri yi bir turlu aktif olarak hayatima sokamadim

o yuzden bu baslik altinda gunluk kullanimda siri nin size ne gibi kolayliklar sagladigini aciklarsaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence, araba veya iş yerinde kullanılabilir. Şunu ara şunu not al vs gibisinden. Diğer zamanlarda pek işe yaramaz.

• Rehbere girip numara aramak yerine şunu ara demek hoşuma gidiyor. Zaman kaybını önlüyor. Trafikte zaten rehbere bakamayacağım meçhul. 4" ekranda zaten mesaj yazmak tam bir işkence. Uzun mesaj yazmam gerekirse Siri veya dikteyi kullanıyorum. Tabi ortam müsaitse. Açık alanda artistlik taslamayı sevmem. Genellikle bu iş için kullanıyorum.

• En çok kullandığım adresler tanımlı müzik dinlerken diyorum siri şuraya yok tarifi diye, müzikle birlikte çalıştırıyorum navi yi. Onun dışında yeni sürüm ile birlikte 3. Parti uygulamalara da entegre ederlerse kullanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel başlık ben de merak ediyodum açıkcası.
  • Spor yaparken wireless kulaklık kullanıyorum.(Beats)Koşarken sevgilimi yada annemi arayabiliyorum telefonumu kullanmadan.Arabadayken saat kaç diye soruyorum yol tarifi alıyorum havayı soruyorum.Özellikle bu arama özelliği arabada çok işe yarıyor.Sesi arabanın hoparlörüne verince çok iyi oluyor.
  • beyler bu sesli arama icin kisileri rehberime turkce karakter olmadan mi kaydedeyim yoksa sikinti yok mu ?

bir de komit ile mesaj yazmak nasil oluyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: occaut

beyler bu sesli arama icin kisileri rehberime turkce karakter olmadan mi kaydedeyim yoksa sikinti yok mu ?

bir de komit ile mesaj yazmak nasil oluyor

Türkçe olmayan karakterler problem yaratmadı bende. 'X'e mesaj at' komutu ile mesaj atabilirsin. Siri x'e ne söylemek istiyorsun diyor sende göndereceğin mesajı söylersin. Göndermek istiyormuşum der. Evet dersen gönderir. Asıl beklediğim 3. Parti uygulama desteği gelecek. Siri ile WhatsAppdan mesaj gönderebilirsek efsane olur

• Want to kullanıcısına yanıt
    anladim dostum , tesekkur eserim

• Açıkçası ip6s veya se modelindeki gibi sürekli açık olsa kullanırım ama pek kullanmıyorum.Bendeki 6

• Hey siri diyince baktigi icin( sarja takili olmasina gerek yok, 6s ve ust modellerde)

Geceleri alarm kurduruyorum. Gun icerisinde not aldiriyorum, sevgilimi ara yada annemi aratıyorum, uzun yazılar yazacağım zaman ona yazdırıyorum şu anda da öyle yapıyorum :D tlf bakamayacagim zaman saat ve hava durumunu soruyorum yagmur yagar mi falan diye, animsatilar kuruyorum. Aklima gelenler simdilik bunlar bence ise yariyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alarm kurmak siri ile daha hızlı gibi...Ben alarm kurarken ve alarmı kaldırırken genelde Siri'yi kullanıyorum...
  • beyler supersiniz alarm olayi harika olmus , bu baslikta yararli yazilar geldikce ilk mesaji editleyecegim

• bence orta tusa basili tutarak etkinlestirmek cok ta abes bi yontem degil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.