Şimdi Ara

siri TAMAMEN iphone 4 ve ipod touch ta çalıştırıldı, apple serverlarına bağlandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: haldor

Bunu yapan amca demiş ki; ben bunu sadece teknoloji ve çalışıp çalışmadığını görmek için yaptım. Önce siri'nin nasıl çalıştığını iyice çözdüm. Tek eksiğim jailbreakli bir 4s'ti. Onu da bulunca 10 dakikada hallettim. Bunu paketleyip Cydia'ya koymak gibi bir niyetim yok. Belki baskaları koyar.

yok artik!
  • quote:

Bunu yapan amca demiş ki; ben bunu sadece teknoloji ve çalışıp çalışmadığını görmek için yaptım. Önce siri'nin nasıl çalıştığını iyice çözdüm. Tek eksiğim jailbreakli bir 4s'ti. Onu da bulunca 10 dakikada hallettim. Bunu paketleyip Cydia'ya koymak gibi bir niyetim yok. Belki baskaları koyar.

Para istiyor kisaca :)
  • bence boşuna uğraşmış,zaten bu sirinin iphone 4 te çalışacağından hepimiz emindik,biliyorduk apple'nin kurnazlık yaparak 4s'i öne çıkarma durumunu.eğer sırf bu yüzden uğraştıysa boşa zaman harcamış,videoları beni etkilemedi,dediğim gibi ilkin untethered jb gelecek sonrada siri merask etmeyin.selamlar.
  • niye benim bir türlü inanasım gelmiyor bu habere anlamadım. pozitif düşünmek istiyorum ama olmuyor
  • quote:

demek sonsuza kadar fakir yaşamak isteyenler de olabiliyor.
  • Bu müthiş bir haber. O arkadaş koymazsa başkası koyar. Tabi Apple sunuculara girilmesini sağlanan bu açığı süratle kapatacaktır.

Bunu başaran hacker'ın paylaşmaması da gayet normal. Her ne kadar Jailbreak yasal olsa da Siri'nin calışması için sunucuya "sızmak" illegal bi durum yaratıyor.
  • nese sonuçta yapılabiliyormuş başkası yapar koyar sanırsam bu koymuyacaksa
  • İsin kotu tarafi, apple serverlarindaki acigi kapatmak istedigi anda elimizin bos kalacak olmasi. iOs guncellemesi gibi degil neticede bu olay surum yukseltmeyim de jb gitmesin misali.
  • dumura uğradım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uygarozdemir

İsin kotu tarafi, apple serverlarindaki acigi kapatmak istedigi anda elimizin bos kalacak olmasi. iOs guncellemesi gibi degil neticede bu olay surum yukseltmeyim de jb gitmesin misali.

jb'ye nasil izin veriyorsa buna da izin verecektir. 1 kapar 2 kapar sonra hep acik birakir ayni jb gibi. ben zaten yeterince 4s satildiktan sonra 5'e yakin bu sirinin diger ios cihazlarina da resmi olarak apple'in koyacagini dusunuyorum. ios5'in ilerleyen surumlerinde yapabilirler bunu.
  • Bunu aylar öncesinde yazmıştım bende bu siri iphone 4'e gelir diye çoğu arkadaş imkansız falan demişti konusuda burda TIKLA
  • quote:

Orijinalden alıntı: realcem

Bunu aylar öncesinde yazmıştım bende bu siri iphone 4'e gelir diye çoğu arkadaş imkansız falan demişti konusuda burda TIKLA

topu topu 17 gün olmuş. haklıymışsın. dumura uğradım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmdat Çekici

quote:

Orijinalden alıntı: realcem

Bunu aylar öncesinde yazmıştım bende bu siri iphone 4'e gelir diye çoğu arkadaş imkansız falan demişti konusuda burda TIKLA

topu topu 17 gün olmuş. haklıymışsın. dumura uğradım.

Kardeş valla aylar gibi geldi bana insan merakla çok isteyip bekleyince günler aylar gibi oluyor demekki

• Helal olsun.
  • Güzel haberde adamlar serverde bı güncelleme yapıp bu açığı kolaykilka kapatabilirler ve hiçte zor birşey değil bunu yapmak, kısaca sevinmek için çok erken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

Güzel haberde adamlar serverde bı güncelleme yapıp bu açığı kolaykilka kapatabilirler ve hiçte zor birşey değil bunu yapmak, kısaca sevinmek için çok erken.

bence zaten bu açıktan haberdardılar ve bilerek açık kapı bırakıyorlar.bilinen bir gerçek varki apple alttan alttan nasıl jb istiyorsa bununda illegal yayılmasını istiyorki bu açıkları bırakıyorlar bilerek.onlar istemese katiyen jb olmaz.selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pyxis nautica

quote:

Güzel haberde adamlar serverde bı güncelleme yapıp bu açığı kolaykilka kapatabilirler ve hiçte zor birşey değil bunu yapmak, kısaca sevinmek için çok erken.

bence zaten bu açıktan haberdardılar ve bilerek açık kapı bırakıyorlar.bilinen bir gerçek varki apple alttan alttan nasıl jb istiyorsa bununda illegal yayılmasını istiyorki bu açıkları bırakıyorlar bilerek.onlar istemese katiyen jb olmaz.selamlar.

Mantıklı.
  • quote:

Serverdaki bütün bilgileri başka bir servera kopyalayabilirler bence.
  • Olsa ne olacakki turkce destek yok
  • Bir yanlis anlasilmayi gidermek istedim. Chpwn iphone camiasinda bilinen bir hackerdir cydia uygulamalariyla fln. İpod touch videosunun aciklama kisminda onun ve bir arkadasinin beraber gelistirdigini gordum. Yani guvenilir kaynak :)
    Ayrica adam bu araci cikartmiycam artistligine yaptim sadece dememiski. Adamin dedigi sey su. Port isleminin ardindan calistirabilmek icin jb'li bir iphone 4S'e ihtiyaclari olmus. Ordan artik dosya mi aldilar ne aldilar bilmiyorum ama yapilan islemler bize ozeldi bunu herkesin kullanimina acamayiz demis. Demekki herkese kullandirabilecekleri bir yontem degil bu. Benim aklima ilk gelen sey su oldu. Jb'li iphone 4s cihazina has bilgileri iphone 4 ve itouch'ta kullandilar o sayede apple serverina baglandilar.
    Eger boyleyse simdilik bizim icin hala hayal ama ilerde baska bir yontemle karsimiza da cikarlar insallah :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.