Şimdi Ara

siri TAMAMEN iphone 4 ve ipod touch ta çalıştırıldı, apple serverlarına bağlandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • jb yapmak kötü ama ya teli mala bağlıyor

çok yavaşlıyor
  • Jb yapmanin neresi kotu? Bir de siriyi kullanmak icin net olmasi gerekiyor mu? Sonucta servera baglaniyormus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirkumsali

Jb yapmanin neresi kotu? Bir de siriyi kullanmak icin net olmasi gerekiyor mu? Sonucta servera baglaniyormus

Siri iphone 4s'te de serveta baglaniyordu hocam. Program sorulan sorulara server uzerindeki algoritmalari kullanarak en uygun cevabi bulup size oyle geri donebilmektedir. Yani evet internet lazim siri'yi kullanabilmek icin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

Bir yanlis anlasilmayi gidermek istedim. Chpwn iphone camiasinda bilinen bir hackerdir cydia uygulamalariyla fln. İpod touch videosunun aciklama kisminda onun ve bir arkadasinin beraber gelistirdigini gordum. Yani guvenilir kaynak :)
    Ayrica adam bu araci cikartmiycam artistligine yaptim sadece dememiski. Adamin dedigi sey su. Port isleminin ardindan calistirabilmek icin jb'li bir iphone 4S'e ihtiyaclari olmus. Ordan artik dosya mi aldilar ne aldilar bilmiyorum ama yapilan islemler bize ozeldi bunu herkesin kullanimina acamayiz demis. Demekki herkese kullandirabilecekleri bir yontem degil bu. Benim aklima ilk gelen sey su oldu. Jb'li iphone 4s cihazina has bilgileri iphone 4 ve itouch'ta kullandilar o sayede apple serverina baglandilar.
    Eger boyleyse simdilik bizim icin hala hayal ama ilerde baska bir yontemle karsimiza da cikarlar insallah :)

güzel açıklamışsın bende bundan bahsedecektim ,burda aslında bir kandırmaca söz konusu olmuş,bu video da anlaşılan arka planda bir iphone 4s 'de kullanılmış.o yüzden iphone 4 'e bu siri gelmesi zor görünüyor malesef.selamlar.

• iphone 4s in önceden de dediğim gibi çok bir özelliği kalmadı siride gitti . İphone 4 satıpda bekleyenlere yazık oldu.
  • yayinlanirsa eger sadece ipod touch 4 ve iphone 4'te mi calisacak acaba? ipad veya diger nesil ipod iphone'larda calismiyor mu?
  • Adam yapılabildiğini göstermiş dikkat edin. Ama "bunu ben yayınlamam çünkü YASAL değil ve i4S'den bazı dosyaların alınması gerekiyor bu da HIRSIZLIĞA girer" demiş.

sonuçta yapılabiliyor, yakında çıkarır biri. Ama bence Apple sunucularını hemen günceller ve izin vermez.
  • Adamlar yapmış helal olsun.

Apple güya iphone4 ile it4 donanımsal olarak zayıf kaldığı için siri desteklemeyecek diyordu ama bu kocaman palavraymış. a4 işlemci kodunu tanıtmadıkları için hayvan gibi kasıyordu ilk başta cihazlar. ama a5 işlemci kodunu a4 ile değiştirip iphone 4'e siri yüklediğiniz vakit kaymak gibi
  • Vallahi helal olsun. iP4 için yayınlasınlar, sırf Siri'yi denemek için tethered jb yapıcam, test edip sonra restore edip, eskiye dönücem.
  • o kadar umut bağlamayın bu olaya benden demesi, bunu yapacak bilgide ve yürekte biri durmaz piyasaya da sürerdi.. kendini zaten afişe etmiş durumda yani yine korktuğu illegal yola girmiş durumda(!)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psycna

quote:

Orijinalden alıntı: haldor

Bunu yapan amca demiş ki; ben bunu sadece teknoloji ve çalışıp çalışmadığını görmek için yaptım. Önce siri'nin nasıl çalıştığını iyice çözdüm. Tek eksiğim jailbreakli bir 4s'ti. Onu da bulunca 10 dakikada hallettim. Bunu paketleyip Cydia'ya koymak gibi bir niyetim yok. Belki baskaları koyar.

yok artik!

adamın maksatı apple a kapak atmak buda işe alınmak istiyor galiba işe alınmazsa dağıtır merak etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pyxis nautica

quote:

Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

Bir yanlis anlasilmayi gidermek istedim. Chpwn iphone camiasinda bilinen bir hackerdir cydia uygulamalariyla fln. İpod touch videosunun aciklama kisminda onun ve bir arkadasinin beraber gelistirdigini gordum. Yani guvenilir kaynak :)
    Ayrica adam bu araci cikartmiycam artistligine yaptim sadece dememiski. Adamin dedigi sey su. Port isleminin ardindan calistirabilmek icin jb'li bir iphone 4S'e ihtiyaclari olmus. Ordan artik dosya mi aldilar ne aldilar bilmiyorum ama yapilan islemler bize ozeldi bunu herkesin kullanimina acamayiz demis. Demekki herkese kullandirabilecekleri bir yontem degil bu. Benim aklima ilk gelen sey su oldu. Jb'li iphone 4s cihazina has bilgileri iphone 4 ve itouch'ta kullandilar o sayede apple serverina baglandilar.
    Eger boyleyse simdilik bizim icin hala hayal ama ilerde baska bir yontemle karsimiza da cikarlar insallah :)

güzel açıklamışsın bende bundan bahsedecektim ,burda aslında bir kandırmaca söz konusu olmuş,bu video da anlaşılan arka planda bir iphone 4s 'de kullanılmış.o yüzden iphone 4 'e bu siri gelmesi zor görünüyor malesef.selamlar.

o zaman tahmin ettiğimiz gibi büyük bir ihtimalle cihaz UUID sine ve başka tanımlayıcı parameterelere bakarak siri çalışıyor ve bu genele yayılabilecek bir çözüm değil gibi gözüküyor..

İnşallah bu haber camiada da büyük tepki alır da inasnlar iphone4 teki anten olayında olduğu gibi apple üzerinde olumlu bir baskı kurmayı başarırlar

Benim içimde iyimsel bir ihtimal ellerindeki iphone4 stokları tükenince siri'yi iphone4 lere açabilirler, hadi şimdi 4s satılsın diye sadece 4s'e açtılar ama ilerde neden olmasın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreampowder -- 30 Ekim 2011; 15:08:50 >

• videoda sadece telefonun yan tarafını gostererek bizi 4 olduguna inandırmaya calışıyor gibi geldi telefonun hakkında bolumune vs girseydi anlasaydık gerçekten 4 olduğunu ben fazla inandırıcı bulmadım acıkcası telefonun yan tarafındakı kesik cızgıyı kapatmak hiçte zor değil çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreampowder

o zaman tahmin ettiğimiz gibi büyük bir ihtimalle cihaz UUID sine ve başka tanımlayıcı parameterelere bakarak siri çalışıyor ve bu genele yayılabilecek bir çözüm değil gibi gözüküyor..

İnşallah bu haber camiada da büyük tepki alır da inasnlar iphone4 teki anten olayında olduğu gibi apple üzerinde olumlu bir baskı kurmayı başarırlar

Benim içimde iyimsel bir ihtimal ellerindeki iphone4 stokları tükenince siri'yi iphone4 lere açabilirler, hadi şimdi 4s satılsın diye sadece 4s'e açtılar ama ilerde neden olmasın?

Bir uyuyan daha madem apple bunları takip ediyor neden iphone delivery eklmedi neden BiteSMS eklemedi neden MyWi eklemedi neden SBSetting eklemedi neden BBsettings eklemedi neden iFile eklemedi neden neden neden gider böyle en güzel uygulamalr programlar hala eklenmedi apple sence cahilmi en güzelleri eklemedide en kötülerini ekledi he pardon Jailbreak'e destek veriyordu ya ondan eklemedi insanlar Jailbreak yapsın TELEFONU BOZULDUGUNDA JAİLBREAKLİ TELEFONA NASIL OLSA BAKMIYORUZ TELEFONU TAMİR ETMEK ZORUNDA KALMAYIZ diye düşünüyorlar olsa gerek ya bir şey söylüüyorsanız destekli söyleyin

• Sirimolsa nolacak anadili gibi ing varmı buradakilerde.siri bizi anlayabilecekmi.nedir bu ısrar anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: realcem

quote:

Bir uyuyan daha madem apple bunları takip ediyor neden iphone delivery eklmedi neden BiteSMS eklemedi neden MyWi eklemedi neden SBSetting eklemedi neden BBsettings eklemedi neden iFile eklemedi neden neden neden gider böyle en güzel uygulamalr programlar hala eklenmedi apple sence cahilmi en güzelleri eklemedide en kötülerini ekledi he pardon Jailbreak'e destek veriyordu ya ondan eklemedi insanlar Jailbreak yapsın TELEFONU BOZULDUGUNDA JAİLBREAKLİ TELEFONA NASIL OLSA BAKMIYORUZ TELEFONU TAMİR ETMEK ZORUNDA KALMAYIZ diye düşünüyorlar olsa gerek ya bir şey söylüüyorsanız destekli söyleyin

jailbreakte her gördüğünü kopyalamak gibi bir misyonu mu var apple'ın? Satış stratejisine, düşünceleirne uyan şeyi alırlar, istemediklerini almazlar böyle saçma bir mantık görmedim ben

Size göre güzel olabilir ama ben 2007 senesinden beri bitesms kullanma ihtiyacı hissetmedim, mywi eklemedi diyorsunuz da intenret tethering, personal hotspot özellikleri nedir peki? illa mywi diye kocaman yazarak sunmak zorunda değiller değilmi?

sbsetting, ileri seviye kullanıcılar için çok kullanışlı olsada, standart kullanıcılar için olmazsa olmaz değil. hala bu mantığınızı anlamadım, jailbreak te var diye mutlaka apple'ın kopyalaması mı gerekiyor?

Bu forumda gerçekten kendimi lise yıllarımda insanların anlamsızca birbirine üstün gelmeye çalıştığı gereksiz tartışmalarda buluyorum.. bir cevabın olacaksa ergenlik hormonlarına hakim ol ve olgunca, sakince cevabını yaz, merak etme dünya sadece apple'dan ve cep telefonlarından ibaret değil

• quote:

quote:

jailbreakden cihaz bozulmaz! su ana kadan her iphone modeline sahib oldum her biride jb kullandim ve hic bir bozulma yasamadim yasyanlarda sadece itunes hata verdi diye cihazinin bozuldugunu idaa edenler

• quote:

quote:

quote:

jailbreakte her gördüğünü kopyalamak gibi bir misyonu mu var apple'ın? Satış stratejisine, düşünceleirne uyan şeyi alırlar, istemediklerini almazlar böyle saçma bir mantık görmedim ben

Size göre güzel olabilir ama ben 2007 senesinden beri bitesms kullanma ihtiyacı hissetmedim, mywi eklemedi diyorsunuz da intenret tethering, personal hotspot özellikleri nedir peki? illa mywi diye kocaman yazarak sunmak zorunda değiller değilmi?

sbsetting, ileri seviye kullanıcılar için çok kullanışlı olsada, standart kullanıcılar için olmazsa olmaz değil. hala bu mantığınızı anlamadım, jailbreak te var diye mutlaka apple'ın kopyalaması mı gerekiyor?

Bu forumda gerçekten kendimi lise yıllarımda insanların anlamsızca birbirine üstün gelmeye çalıştığı gereksiz tartışmalarda buluyorum.. bir cevabın olacaksa ergenlik hormonlarına hakim ol ve olgunca, sakince cevabını yaz, merak etme dünya sadece apple'dan ve cep telefonlarından ibaret değil

İşine gelenleri kendince alakası şekilde cevapladın ama kocaman kırmızı yazıma diyecek bir şey bulamadın kaldın işte bir şey yazarken destekli yazın diye boşa demiyorum ergenlik hormonlarını salgılayan sen oldun farkında değilsin her konuda bilmişlik taslayanda sensin bu arada ben değilim ben çok şey öğrendim ve hala öğreniyorum ama sen bildiklerinle yetinmeye ve her şeyin en doğrusunu kendin bildiğini sanmaya devam ediyorsun iyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: webislander

Sirimolsa nolacak anadili gibi ing varmı buradakilerde.siri bizi anlayabilecekmi.nedir bu ısrar anlamadım

Neden olmasın dostum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: KRML_KNN

quote:

quote:

jailbreakden cihaz bozulmaz! su ana kadan her iphone modeline sahib oldum her biride jb kullandim ve hic bir bozulma yasamadim yasyanlarda sadece itunes hata verdi diye cihazinin bozuldugunu idaa edenler

Yahu Jailbreak cihazı bozar kim dedi ne alakası var yazımın bununla of of konuyu nere bağladın önce tüm yazılanları oku sonra yorum yap be kardeşim lütfen

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.