Şimdi Ara

SIrf bu adam bile geçen senenin özeti( terim ve onun futbol aklı(!) içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.59saniye.com/paraguay-macida-danynin-yaptigi-hata/

Allah aşkına şu pozisyonu izleyin.Dün oynanan maçtan daha taze bir vaka.Bu adamı milyon eurolar verip getiren imparator! alırken ne düşünüyordu acaba olmayan futbol aklıyla.Böyyle bir kazığı uluslararası bir şirkete atsan,ayıplı mala büyük yatırım yapsan hapse girersin,daha kötüsü adalate bırakmazlar biletini uluslararası şirketlere çalışan gansgterlere kestirirler,buna kalmaz zaten böyle hata yapsan intihar edersin o düzeyde.
    Devletler düzeyinde ihaleler de büyük çaplı yolsuzluk yapsan,böyle bir kazık atsan.Hukuk devletlerinde adamı deliğe tıkarlar müebbet yersin,iliğini kuruturlar.Vatana ihanetten yargılanırsın.kuzey kore gibi filan ülkeler de de idam ederler direk.
    Diğer günahlaını sevaplarını geçtim bu adamı bu klübe ısrarla isteyen milyon eurolar ödettiren adam,ya büyük komisyon yemiştir,ya da futboldan,futbolcudan zerre anlamıyordur.Her iki durumda da Galatasaray a ihanet etmiştir.

Böyle beter 6-7 hata yaptuı bu maçta bu adam! ayrıca her maçta da buna benzer hataları hep yapıyor hatırlarsınız.Geçen senemizi yakan adamların başındadır,ama en başı bu adamı klübe kakalayan,milyonları,koca seneyi çöpe atan imporotor dur

Dany-Semih ikilisiyle şampiyonlar ligi grubundan çıkıp sezonu şampiyon bitirdik, o zamanlar kimse dany demiyordu ?

Evet Dany saatli bomba gibi maçı bir anda batırabilir ancak bizde oynadığı dönem yararı dokunmuştur.

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Öncelikle Dany savunmuyorum hocam ancak abartmıyor musun ?

Dany-Semih ikilisiyle şampiyonlar ligi grubundan çıkıp sezonu şampiyon bitirdik, o zamanlar kimse dany demiyordu ?

Evet Dany saatli bomba gibi maçı bir anda batırabilir ancak bizde oynadığı dönem yararı dokunmuştur.

dostum tek soru hangi gruptan? o çıktığımız gruptan çıkamamak yüzyılın ayıbı olurdu yani nasılgüç bela çıktığımızı da hatırlıyoruz.neyse konu bu değil

Dany bu sezon oynadığı takıma yarar sağlayamadı belki ancak bize geldiği ilk sezon yeterli katkıyı yaptı.

Öncelikle Dany savunmuyorum hocam ancak abartmıyor musun ?

O dany yüzünden Şampiyonlar Ligi'nde ilk 3 maçta 1 puan alabildik sadece.

O zayıf grupta dany sayesinde gruptan çıkmışız gibi konuşmak doğru olmaz.

Ha, ben 2012'de süper kupa'dan beri dany'nin kötü bir stoper olduğunu söylerken herkes "sen yanlış maçı izliyorsun" diyordu.
    Dany'nin ne denli kötü bir stoper olduğunu söylemek için hata yapmasını beklemek de gerekmiyor, saha içindeki tavırları, pozisyon alması, tercihleri kötü bir stoper olduğunu gösteriyordu.

Dany bu takıma gelmiş en kötü yabancı stoperlerdendir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bende mükemmel stoper demiyorum ancak bu adamla geçirdiğimiz bir sezonda şampiyon bitirdik ve Şampiyonlar ligi gruplarından çıktık...

Tamam o dönemde hataları ve sıkıntılı maçları vardı, fakat konunun açılış noktasına bakarsanız cevabımı o zaman daha iyi anlarsınız ...

Başta belirttim oyuncuyu savunmuyorum ancak geldiği dönem bizi idare edecek performansı sergilemiştir.

Hocam bende mükemmel stoper demiyorum ancak bu adamla geçirdiğimiz bir sezonda şampiyon bitirdik ve Şampiyonlar ligi gruplarından çıktık...

Tamam o dönemde hataları ve sıkıntılı maçları vardı, fakat konunun açılış noktasına bakarsanız cevabımı o zaman daha iyi anlarsınız ...

Başta belirttim oyuncuyu savunmuyorum ancak geldiği dönem bizi idare edecek performansı sergilemiştir.

Tamam ben de diyorum ki Şampiyonlar Ligi başarısı dany'ye rağmendir.
    Geçen sezon şampiyon olduk diye de dany başarılı olmuyor, zira ilk yarıda yalnızca 30 veya 31 puan toplayabilmiştik. Fenerbahçe çok cömertti diye dany başarılı olmuyor, yani bu sezonun feneri geçen sezon karşımızda olsaydı dany başarısız mı olacaktı gözünde?

Futbolcuların başarısı, toplanan puan ya da atılan golden çok daha derin kıstaslarla değerlendirilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hata derken? Koşarken arkasına düşmüş top, yine de müdahale etmek isteyince dengesini kaybetmiş. Bariz bir hata göremedim.

Orijinalden alıntı: SS10

Hata derken? Koşarken arkasına düşmüş top, yine de müdahale etmek isteyince dengesini kaybetmiş. Bariz bir hata göremedim.

hata görmediysen,dany nin herhangi bir takımda herhangi bir maçını aç izle.her dk sında göreceksin.ayrıca en ölümcül hata tanrının bu adamı yaratmasıdır,ondan da beteri futbolcu yapmasıdır

Bu sezon fazla süre alamamasida geriye gitmesine neden oldu. Gecen sene Semih ve Danyle en azindan ligde sağlam bir stoper 2limiz vardi.

Turkiye Ligindeki en iyi stoperlerden biriydi. Turkiye Liginde Dedeler, Ramiler varda, ben mi bilmiyorum.
  • hızı ve ayakları iyi lakin dengesiz.

ilk sezonunda cl de çok yararlı oldu.pozisyonlar daha başlamadan bitti hızından dolayı.rakiplerin.

son sezonunda da faydalı oldu.gitti beşiktaşa penaltı yaptırdı.şimdi direk gruplara katılıyoruz.
  • Siz harbiden körsünüz ya. Dany'nin yaptığı hatayı bile hocaya yüklüyorsunuz. Mancini taktisyen ya gördük bu sene. Hala Fatih hocanın taktik bilmediğini iddia edenler var. GS'nin savunma yapamayacağını bildiği için hücum oynattı. Euro 2008'de de hücum oynattı. Şimdi milli takıma bakın savunma yapmayı becerebilen oyuncularla savunma da yaptıyor Fatih Hoca. T.d'lük gerçekte budur zaten elindeki malzemeden max verim almak. Barça gibi oynamak için Barça'nın topçularına ihtiyaç var. Münih bile oynayamadı o oyunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ama dengesiz bir oyuncu olduğuda doğrudur,herşey iyi giderken içine etme potansiyeli oldukça yüksek.

Ayrıca öyle bariz bir hata yapmamış golde daha kötülerini de gördük

• Hocam hala beni zorla Dany savunmaya itiyorsun, futbolcunun performansını elbette takım başarısı üstünden değerlendiremeyiz bunu bende biliyorum.

Oynadığı sezon takım ligde en az gol yiyen takım olmuştur. Dany iyi stoper değil ancak bizde oynarken takıma katkısı olmayan sadece zarar ziyandan ibaretmiş gibi bakmanın manası yok ben bunu savunuyorum...

'' İstatistikler mini etek gibidir, birçok şeyi gösterir ama en önemli olanı saklar '' Ferguson'nun bu sözü Dany için kullanabiliriz. a

Hala benim ilk cevabımı neden verdiğim noktasına bakmıyorsunuz hocam, Dany alındığı dönem ujfalusi alternatifi olarak alındı sakatlık sonrası stoper ikilisine monte edildi ve sezonu idare etti o yüzden transferi hakkında KONU AÇILIŞINDAKİ kadar büyük hata söz konusu değil, alternatif bir stoper için kötü bir sezon geçirmedi.
  • Kendisi saatli bombadır buna eyvallah ama pozisyonda hata yok, arkasına gelen top var düşmese bile hamle yapması zor. Sanırım medya iş başında, büyük ihtimal Dany'i yurt içi transferlerinde takasda kullanacağız ve bu yüzden değerini düşürmeye çalışıyorlar gibi geldi.

Orijinalden alıntı: Nef'i

Siz harbiden körsünüz ya. Dany'nin yaptığı hatayı bile hocaya yüklüyorsunuz. Mancini taktisyen ya gördük bu sene. Hala Fatih hocanın taktik bilmediğini iddia edenler var. GS'nin savunma yapamayacağını bildiği için hücum oynattı. Euro 2008'de de hücum oynattı. Şimdi milli takıma bakın savunma yapmayı becerebilen oyuncularla savunma da yaptıyor Fatih Hoca. T.d'lük gerçekte budur zaten elindeki malzemeden max verim almak. Barça gibi oynamak için Barça'nın topçularına ihtiyaç var. Münih bile oynayamadı o oyunu.

evet dünya devleri honduras ve kosova a karşı total defance futbolu oynatmayı başardı dahi terim

• quote:

Orijinalden alıntı: Coldwalker

quote:

Orijinalden alıntı: Nef'i

Siz harbiden körsünüz ya. Dany'nin yaptığı hatayı bile hocaya yüklüyorsunuz. Mancini taktisyen ya gördük bu sene. Hala Fatih hocanın taktik bilmediğini iddia edenler var. GS'nin savunma yapamayacağını bildiği için hücum oynattı. Euro 2008'de de hücum oynattı. Şimdi milli takıma bakın savunma yapmayı becerebilen oyuncularla savunma da yaptıyor Fatih Hoca. T.d'lük gerçekte budur zaten elindeki malzemeden max verim almak. Barça gibi oynamak için Barça'nın topçularına ihtiyaç var. Münih bile oynayamadı o oyunu.

evet dünya devleri honduras ve kosova a karşı total defance futbolu oynatmayı başardı dahi terim

Yav he he. Futboldan anlayanlar dediğimi anlar. Sen biraz daha öğren futbolu zira dediklerin gülünç şeyler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Omuz omuza mücadelede Ronaldonun dağıtan tek stoperdir Dany.

Gelgelelim adam Dany Nonkeu :)) bu adamda denge olsa zaten. Rahat rahat Realde oynar

Orijinalden alıntı: Coldwalker

https://www.59saniye.com/paraguay-macida-danynin-yaptigi-hata/

Allah aşkına şu pozisyonu izleyin.Dün oynanan maçtan daha taze bir vaka.Bu adamı milyon eurolar verip getiren imparator! alırken ne düşünüyordu acaba olmayan futbol aklıyla.Böyyle bir kazığı uluslararası bir şirkete atsan,ayıplı mala büyük yatırım yapsan hapse girersin,daha kötüsü adalate bırakmazlar biletini uluslararası şirketlere çalışan gansgterlere kestirirler,buna kalmaz zaten böyle hata yapsan intihar edersin o düzeyde.
    Devletler düzeyinde ihaleler de büyük çaplı yolsuzluk yapsan,böyle bir kazık atsan.Hukuk devletlerinde adamı deliğe tıkarlar müebbet yersin,iliğini kuruturlar.Vatana ihanetten yargılanırsın.kuzey kore gibi filan ülkeler de de idam ederler direk.
    Diğer günahlaını sevaplarını geçtim bu adamı bu klübe ısrarla isteyen milyon eurolar ödettiren adam,ya büyük komisyon yemiştir,ya da futboldan,futbolcudan zerre anlamıyordur.Her iki durumda da Galatasaray a ihanet etmiştir.

Böyle beter 6-7 hata yaptuı bu maçta bu adam! ayrıca her maçta da buna benzer hataları hep yapıyor hatırlarsınız.Geçen senemizi yakan adamların başındadır,ama en başı bu adamı klübe kakalayan,milyonları,koca seneyi çöpe atan imporotor dur

Kaç milyon vermişiz Dany'e.? Allahını seversen söyle? Niye fiyatını yazmadın yukarı? Öyle bir milyonlar diyor ki ? Duyan 20 Milyon Euro falan sanır. Adamsan Antep'ten transfer parasını yazarsın. Adamsan maaşını da yazarsın. Tabi birde devre arasında, Mancini döneminde, transfere ve maaşlara verilen paraları say tamam mı? Adamsan SAlih' e verilen transfer ücretini ve maaşını yazarsın, adamsan Hayrovij, Ontivero'ya, Koray'a vs. yeni transferlere verilen maaşları yazarsın. Harbi ağır trollsün sen.

Dany kötü futbolcu olabilir, hata da yapabilir. Ama senin sorunun bu değil. Yine Terimi eleştirmek için saçma seyleri araç olarak kullanıyorsun. Dediğim gibi madem Terim Galatasaray'ı o kadar zarara soktu. O zaman delikanlı adamsan Yukarıda ki transferlere harcanan parayı da yazarsın.

• Dany'nin özelliklerine baksan World Class bir stoper olabilir dersin lakin oyun zekası o kadar kötü ki böyle yerden yere vuruluyor..Bu adam hala Anadolu Takımlarında yıldız defans olur benden söylemesi..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.