Şimdi Ara

SIrf bu adam bile geçen senenin özeti( terim ve onun futbol aklı(!) içerir) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konuyu açan Mourinho sanıyor kendini fazla cevap vermeyin şuna. Açtığı konularda gram mantık yok çünkü. Geçenlerde de milli takım Kosova'ya 6 attı diye Terim'e giydirmeye çalışan zihniyetten bir cacık olmaz,sözlerini de kimse dikkate almaz.

Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg

Hala neden detaylı tartışılıyor mana veremedim, Dany kötü bir stoper ve küme düşmeye oynayan bir anadolu takımında anca oynar. Bizdeki Bilica faili gibi bişey

Alnından öpüyorum.Nasreddin hoca damdan düşmüş,basmış feryat figanı konu komşu yetişmiş "hoca hekim çağıralım " demiş.Nasreddin hoca "bana hekim lazım değil,damdan düşmüş birini bulun çağırın" demiş. Bu iş buna benzedi
    ha ben dany yi suçluyorum ama onu ısrarla isteyen,aldıran adanalı daha fazla suçlu
    Skystar 2.8A || XClio Nighthawk || HP 2310ei || Gigabyte M6900 & Inca 274qu || 40c6000 & Goldmaster HD 1045 & Digiturk 7103HD || Ixus 220HS || J200F
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Konuyu açan Mourinho sanıyor kendini fazla cevap vermeyin şuna. Açtığı konularda gram mantık yok çünkü. Geçenlerde de milli takım Kosova'ya 6 attı diye Terim'e giydirmeye çalışan zihniyetten bir cacık olmaz,sözlerini de kimse dikkate almaz.

Gerçekten bir de o mevzu vardı. Adam Fatih Hoca'ya giydirmek için sebep arıyor resmen. 6 atmış da ayıp olmuşmuş Kosava'ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Coldwalker

quote:

Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg

Hala neden detaylı tartışılıyor mana veremedim, Dany kötü bir stoper ve küme düşmeye oynayan bir anadolu takımında anca oynar. Bizdeki Bilica faili gibi bişey

Alnından öpüyorum.Nasreddin hoca damdan düşmüş,basmış feryat figanı konu komşu yetişmiş "hoca hekim çağıralım " demiş.Nasreddin hoca "bana hekim lazım değil,damdan düşmüş birini bulun çağırın" demiş. Bu iş buna benzedi
    ha ben dany yi suçluyorum ama onu ısrarla isteyen,aldıran adanalı daha fazla suçlu

Fatih hoca tenhada mı yakaladı seni ne yaptı anlamadım ki

• "Bu adam sizin göremediğiniz şeyleri gördüğü için Mancini.Siz ise pc başındasınız.Demekki Semih te sağ bek için potansiyel gördü ve güvendi.Ki stoperde olduğundan çok daha faydalı oynuyor.Bir daha bu adama sallarken utanırsınız.Oyuncu değişiklikleri de her zaman isabetli ve olumlu
    Mancini ye sallayanlar seneye de fail sütüne fail olacaksınız. Buna hazır olun "

Mancini'ye tapıyor adam.

Böyle insanlara uyuz olurum. Sen karşı tarafa Fatih Terim'i övenlere, hatalarını görmeyenlere terimsporlu diyorsun, yerden yere vuruyorsun. Ama bak senin de onlardan hiçbir farkın yok. Harbi kaç yaşındasın? Max. 15.

• Bu kulüpte yıllarca futbol oynamış, teknik direktörlüğünde en büyük başarılarını yaşatmış, milli takımda da büyük başarıları olan bir adama bu kadar anlamsız ve şuursuzca sallamanın amacını anlayamadım ve bence asla bir Galatasaraylı olamazsın.

Orijinalden alıntı: hashus1099

quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Öncelikle Dany savunmuyorum hocam ancak abartmıyor musun ?

Dany-Semih ikilisiyle şampiyonlar ligi grubundan çıkıp sezonu şampiyon bitirdik, o zamanlar kimse dany demiyordu ?

Evet Dany saatli bomba gibi maçı bir anda batırabilir ancak bizde oynadığı dönem yararı dokunmuştur.

O dany yüzünden Şampiyonlar Ligi'nde ilk 3 maçta 1 puan alabildik sadece.

O zayıf grupta dany sayesinde gruptan çıkmışız gibi konuşmak doğru olmaz.

Ha, ben 2012'de süper kupa'dan beri dany'nin kötü bir stoper olduğunu söylerken herkes "sen yanlış maçı izliyorsun" diyordu.
    Dany'nin ne denli kötü bir stoper olduğunu söylemek için hata yapmasını beklemek de gerekmiyor, saha içindeki tavırları, pozisyon alması, tercihleri kötü bir stoper olduğunu gösteriyordu.

Dany bu takıma gelmiş en kötü yabancı stoperlerdendir.

Katılıyorum geldiği ilk günden beri kötü bir stoper diyordum. Her maç hata yapılır mı be..

• Chedjou ile birlikte en sevdiğim defans takımda. Ah şu sınıf olmasa iki karaboğa nasıl yardırıyor göreceksiniz ulan tff ulan tfffff
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.