Şimdi Ara

Sırf Batarya için iPhone 6 Plus.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
2
Favori
2.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akke4323

quote:

Orijinalden alıntı: John -Coffey

Telefon satisa cikali 2 gun oldu. Yabanci forumlarda yok mu batarya performanslari? Bende cok merak ediyorum bunu. Plus almayi dusunuyorum.

Valla hocam bende merak ediyorum araştırdım fakat bir şey bulamadım.Forumda bir arkadaşımız iphone 6 batarya süresi için aşağıdaki görseli paylaştı.Ben bugüne kadar android kullandım aşağıdaki resimde "usage" olarak belirtilen ekran açık kalma süresi mi bilginiz var mı?

Sırf Batarya için iPhone 6 Plus..

Evet ekranı kullandığı süre. Ama wifi ile kullandı büyük ihtimalle. Oyun pek oynamamış. Sadece nette ve ana ekranda çok gezmiş. Normal sayılır bu şartlarda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Küçük bir hesapla öğreniyoruz ki; iphone 6 Plus'ta ekran 6 ya göre %15 büyük ama pil iphone 6'ya oranla %38 daha güçlü.
    Evet iphone 6+ aynı donanıma sahip olduğu için bekleme süresi iphone 6'dan daha uzun olacaktır ama yinede kullanım süresi çok az olsa da iphone 6+'ta uzun olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infom@n -- 22 Eylül 2014; 2:17:01 >
    İpad 3 Retina Ekran ve Donanım uyumsuzluğu nedenı ile sıkıntılı çıktı.Bu yüzden Apple 6 ay sonra bu sıkıntıları giderip İpad4 çıkarttı.İpad 2 bile İpad 3'den daha iyi performans ve puanlama gösteriyor.Retina Ekran cihazda sıkıntılara ve performans kaybına neden olduğu için bu cihaz 6 ay sonra piyasadan çekildi.
    Gördüğüm kadarı ile İphone 6 Plus da İphone 6'ya göre düşük puanlama alıyor.Muhtemelen İphone 6 ile sistemleri aynı fakat ekran büyük bu yüzden puanlama düşük oluyor.Ekran'a donanım 1-2 sene sonra yetmediğinde sıkıntı çıkacaktır. Demek istediğim uzun süre kullanılacak bir cihaz değil.Ram vs geleceği göze aldığınızda yetersiz kalacaktır.Uygulamalarda gelişiyor 5.5 İnç ekranda cihazı zorlayacaktır.Belki 6 ay sonra İpad 3 gibi piyasadan bile çekilebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Inceleme: Zalman ZM-NC1000 Laptop Sogutucusu
    Inceleme: ORJİNAL TEYBE USB SD AUX Digital Music Changer
    Apple Watch Sport Uzay Grisi
    iPhone 6 Uzay Grisi 16 GB
    Samsung 55H6470 - PS4 500Gb
    || HP Dv5 || C2D P8400 @ 2,26 1066 || 4 GB DDR2 800 || 120 GB Sandisk Extreme SSD || 15.4&amp;quot; WSXGA+ Infinity (1680 x 1050) ||
    || N wifi+Bluetooth || 512 MB 9600M GT || HDMI &amp;amp; eSATA &amp;amp; Altec Lansing || High Capacity Battery || Win10 Pro x64 ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: der ve gider

quote:

quote:

Telefon satisa cikali 2 gun oldu. Yabanci forumlarda yok mu batarya performanslari? Bende cok merak ediyorum bunu. Plus almayi dusunuyorum.

Valla hocam bende merak ediyorum araştırdım fakat bir şey bulamadım.Forumda bir arkadaşımız iphone 6 batarya süresi için aşağıdaki görseli paylaştı.Ben bugüne kadar android kullandım aşağıdaki resimde "usage" olarak belirtilen ekran açık kalma süresi mi bilginiz var mı?

Evet ekranı kullandığı süre. Ama wifi ile kullandı büyük ihtimalle. Oyun pek oynamamış. Sadece nette ve ana ekranda çok gezmiş. Normal sayılır bu şartlarda.

Sizce bu durumda günü tamamlayabilir mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: der ve gider

quote:

quote:

Sizce bu durumda günü tamamlayabilir mi?

Kullanıma bağlı olarak değişir. Siz şimdi gün içinde 3 saat 3G ile whatsapp kullanırsanız günde 3 kere şarj etmeniz gerekir. Ama yok ben nete pek girmem cebimde durur telefon ararım milleti sadece dersen 2 günü bile çıkarır. Tamamen kullanımla ilgili yani.

• Yav millet daha telefonu kullanmadan kafadan atıyor. Az youtubeda açıp telefonun incelemesini yapan yabancı teknoloji kanallarını takip etseydiniz Plus'ın bataryasının bir günü çok rahat çıkardığını, en güçlü yönlerinden birinin batarya süresi olduğunu bilirdiniz. Ağzı olan konuşuyor.

Orijinalden alıntı: busterr

Yav millet daha telefonu kullanmadan kafadan atıyor. Az youtubeda açıp telefonun incelemesini yapan yabancı teknoloji kanallarını takip etseydiniz Plus'ın bataryasının bir günü çok rahat çıkardığını, en güçlü yönlerinden birinin batarya süresi olduğunu bilirdiniz. Ağzı olan konuşuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: conrado

Yanlış yaparsın

Z3 compact gelecek

Şarjı 2 gün garanti

Androidden kanser olacağıma şarj kablosula gezerim daha iyi.
    Ki zaten 6 ay sonra o 2 günde 1 şarj isteyen makine, günde 2 öğün istemeye başlıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: busterr

Yav millet daha telefonu kullanmadan kafadan atıyor. Az youtubeda açıp telefonun incelemesini yapan yabancı teknoloji kanallarını takip etseydiniz Plus'ın bataryasının bir günü çok rahat çıkardığını, en güçlü yönlerinden birinin batarya süresi olduğunu bilirdiniz. Ağzı olan konuşuyor.

dostum 6 için ne deniliyor peki? bir bilgin var mı? 1 günü çıkarabiliyor mu?
    AMD Ryzen5 3600 @4200 ghz - Msi B350 Tomahawk Anakart - PNY XLR RTX3070 - Gskill RipJaws DDR4 16 Gb. 2400 mhz - WD Caviar Black 1 Tb. Hdd. - Samsung EVO PLUS 256 GB SSD- Thermaltake Element T Kasa - Thermaltake Toughpower XT 675W Psu
  • Al al, gönlünden ne geçiyorsa al direk. Yoksa buraya gelip böyle konulara açarak daha çok kararsız kalırsın. Ben de i5 almadan önce böyleydim. Yok 4s daha ii demeler, yok ısınıyormuş lan o demeler vs. Ehh! Yetti be! dedim gittim satn aldım! Mutluyum..
    AMD Ryzen5 3600 @4200 ghz - Msi B350 Tomahawk Anakart - PNY XLR RTX3070 - Gskill RipJaws DDR4 16 Gb. 2400 mhz - WD Caviar Black 1 Tb. Hdd. - Samsung EVO PLUS 256 GB SSD- Thermaltake Element T Kasa - Thermaltake Toughpower XT 675W Psu
  • quote:

Orijinalden alıntı: rubenmartin

dostum gönlümden i6 geçiyor zaten. sırf işte şu batarya konusu. hala farklı söylemler mevcut. telefon çıkmasına çıktı da hala adam gibi bi batarya incelemesi bulamadım.

Git ve i6+ al hocam. Sonuç olarak ikisi de aynı. Yukarda arkadşlar bahsetmiş zaten. Birinin ekranı küçük, bataryası küçük. Diğerinin ekranı büyük, bataryası da büyük. Aynı hamam aynı tas.
  • Arkadaşlar nasıl fark yok birinde 24 saate kadar konuşma 16 güne kadar bekleme süresi var diğerinde 14 saate kadar konuşma 10 güne kadar bekleme süresi var. Kullanıcı yorumları da yabancı forumlarda iphone plus'ın 1.5-2 günü çıkardığı, iphone 6'nın 1 günü zor çıkardığı yönünde.
  • One place you will certainly notice a huge difference between the 6 Plus and the iPhone 5S, and indeed the iPhone 6, is battery life. The iPhone 6 Plus managed a solid 13 hours and 16 minutes in our battery rundown test. It backed that up with impressive real-world performance, easily and repeatedly making it through a full day of heavy use (constant Web surfing, gaming, video streaming, and GPS navigation), often lasting well into a second day before needing a charge.

http://www.cnet.com/products/apple-iphone-6-plus/2/

iphone 6 içinse;

http://www.cnet.com/products/apple-iphone-6/2/

i5s ile aynı olduğunu, plus ile aralarında fark olduğunu söylüyor. ayrıca şöyle de bitirmiş;

Which phone did I grab more often and use more often? The iPhone 6.

If I want better battery life this year, I guess I'll just carry an extra battery pack.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rubenmartin -- 22 Eylül 2014; 10:20:40 >

• Batarya yüzünden 5s den z2 yegeçtim. İphone 8 e kadarda apple ürünlerinin yüzüne bakmam

Sabah 5den beri 3 saat aralıksız ndtte gezmek face twitter vs sonuç ortada

http://www.youtube.com/watch?v=vXCEtg-ZgoA

Nikon D7000 / Tamron 17-50 f2.8 / Nikkor 50mm f1.8D / Nikkor 55-200 VR
    flickr / Instagram / Steam

• Son yapılan incelemeye göre İphone 6 almak daha mantıklı gibi. Ben de büyük ekran seviyorum ama 4.7 de çok küçük bir ekran değil açıkçası bir çok şey için gayet yeterli. Kesinlikle plus alacağım diyordum ama o aradaki fiyat farkında İphone 6 nin 64 gb ını almak sanki daha avantajlı.

MacRumors forumundaki kullanıcıları detaylı pil kullanım sürelerini paylaşıyorlar. Onlardan biri aşağıda görülüyor.

iPhone 6 hemen hemen 5s ile aynı performansı sunuyor. Ancak 6Plus, pil konusunda şimdiye kadar iPhone kullanıcılarının göremediği süreleri sağlıyor. Eğer ki öncelik kriteriniz pil ise Plus almanızda fayda var.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.