Şimdi Ara

Sırf Batarya için iPhone 6 Plus.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
2
Favori
2.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Shady

Telefonların ABD ve diğer ülkelerde satışa sunulmasından sonra pil üzerindeki belirsizlik de büyük ölçüde kalkmaya başladı.

MacRumors forumundaki kullanıcıları detaylı pil kullanım sürelerini paylaşıyorlar. Onlardan biri aşağıda görülüyor.

iPhone 6 hemen hemen 5s ile aynı performansı sunuyor. Ancak 6Plus, pil konusunda şimdiye kadar iPhone kullanıcılarının göremediği süreleri sağlıyor. Eğer ki öncelik kriteriniz pil ise Plus almanızda fayda var.

Sırf Batarya için iPhone 6 Plus..

Buna sevindim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• GörünmezAdam kullanıcısına yanıt
    kesinlikle katılıyorum 3 yıldır androidden bıktım sorun sıkıntı bitmiyor.

iosa geçip şarj kablosuyla gezmek daha mantıklı.

Telefonların ABD ve diğer ülkelerde satışa sunulmasından sonra pil üzerindeki belirsizlik de büyük ölçüde kalkmaya başladı.

MacRumors forumundaki kullanıcıları detaylı pil kullanım sürelerini paylaşıyorlar. Onlardan biri aşağıda görülüyor.

iPhone 6 hemen hemen 5s ile aynı performansı sunuyor. Ancak 6Plus, pil konusunda şimdiye kadar iPhone kullanıcılarının göremediği süreleri sağlıyor. Eğer ki öncelik kriteriniz pil ise Plus almanızda fayda var.

Yukarıdaki videoda farklı gösteriyor ama. Gene kafam karıştı.

• Hwy2hell H kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi yabancı forumlarda çoğu kullanıcı aynı şeyi söylüyor, şu an için iphone 6'nın batarya performansı 5s ile aynı. Zaten 1800 mah pilden başka bir şey beklenemez. Ama iphone 6 plus'da 2900 mah pil var diğer android cihazlara yakın bir değer bu şarjın uzun gitmesi normal.
    Çünkü videodaki kullanım testi, günlük hayat kullanımıyla bağdaşmıyor; sadece video oynatımı esnasında pilin belli seviyeye kadar düşüşü incelenmiş. En kritik konulardan biri olan %50'lerden %1'lere kadar düşüş ne kadar sürüyor? Video bunu ortaya koymuyor. O yüzden kullanıcı yorumları böyle değerlendirmelerde daha önemlidir.

Ancak unutulmaması gereken şudur ki pil performansı, bulunduğumuz konumdan bile etkilenen çok parametrik bir performanstır. O yüzden çok fazla rasyonellik işin içine katmamak gerekiyor.

Benim yorumlardan anladığım kadarıyla iPhone 6 Plus, kritik noktalarda iPhone 6 ve diğer seleflerine göre daha iyi pil ömrü sunacak. Ancak ne kadar iyi olduğu yine bizim kullanımımızla şekillenecektir. Örneğin videodaki gibi sürekli video izlerseniz, iPhone 6 Plus yine iPhone 6 ve 5s'e nazaran biraz daha iyi bir performans sunar; ancak arada çok fark olmaz.

• Özellikle cekim gücünün düşük olduğu yerlerdeki performans çok önemli.

Benim için 1. öncelik pil açıkçası. Ama şöyle bir şey var. İphone 6 mesela 1 günü çıkarıyordur, İphone 6 plus bir günü biraz geçiyordur gibi bir durumsa çok da önemli değil o pil farkı. Ben gün içerisinde sallıyorum 4-5 saat internet bağlantılı programlar kullanan, 1 saat oyun oynayan, 1 saat video izleyen, 2 saat müzik dinleyen bir kullanıcı olsam İphone 6 bana yetecek midir ? Sizin dediğiniz gibi biraz kullanımla alakalı aslen. Ben eve gittikten sonra sarjının bitmesi çok da mühim değil. Kısacası günlük maksimum 12 saatlara çıkan sürekli kullanım süresi çok iyi bir süre aslında. Oldu da video çekmek gibi, fotoğraf çekmek gibi, ya da uzun süre dışarıda olmak gibi ekstra işler olacaksa tabi o güne özel bir şarj desteği yapılabilir ama yukarıda bahsettiğim standartlara yakın bir kullanıcıyı 12 saat götürebilecek şarj süresinde ise İphone 6 bence alınabilir. Yoksa ben de Plus ı tercih edeceğim. İlk kez İphone kullanacağım için 5s in falan bu konudaki performansını tam bilmiyorum.

• quote:

oha yabana atılmayacak kadar iyi

• Bende plus'a karar vermiştim fakat 1gb ram olduğu ortaya çıkınca işler değişti şuan 6'ya daha yakınım.

ben yavaş yavaş kararımı veriyorum açıkcası. arkadaşımda note 3 var ve 2 günü rahat çıkardığını söyledi. o testte 6+ note3 den daha önde gözüküyor.

o yüzden 6+ al kafan rahat olsun.
    AMD Ryzen5 3600 @4200 ghz - Msi B350 Tomahawk Anakart - PNY XLR RTX3070 - Gskill RipJaws DDR4 16 Gb. 2400 mhz - WD Caviar Black 1 Tb. Hdd. - Samsung EVO PLUS 256 GB SSD- Thermaltake Element T Kasa - Thermaltake Toughpower XT 675W Psu
  • Bir de böyle bir test var.

https://www.youtube.com/watch?v=ye_w0q82VpI

Orijinalden alıntı: Pit0N

6 Plus'a yükleninde 6'larda stok sıkıntısı yaşamayalım biz.

Yav hacı yapma. iP6+ 64GB uzay grisi almaya niyetliyim ama bakıyorum herkes benim isyediğimden istiyor.
    Lütfen altın renk veya gri falan önerin hatta mümkünse iP6 önermeyin Sonra bulamazsam bloklarım

Orijinalden alıntı: infom@n

Hocam o ekranda verilen değerler tutarsız. Pil menüsünden gmsterseydiniz keşke

ŞundAnmı bahsediyorsun?

• Vay arkadas, gonlumden iphone 6 geciyor, mantigim plus al diyor. Cok buyuk cok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Doğa bilimleri bardağının ilk yudumu sizi bir ateiste döndürecektir, fakat bardağın altında Tanrı sizi bekliyor olacaktır.
    W.Heisenberg

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium, wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber
    binden wieder, was die Mode streng geteilt, alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

European Movement ★ Mouvement Européen
  • portalkal P kullanıcısına yanıt
    Evet + Ekran açık süresi

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

quote:

Orijinalden alıntı: conrado

Yanlış yaparsın

Z3 compact gelecek

Şarjı 2 gün garanti

Androidden kanser olacağıma şarj kablosula gezerim daha iyi.
    Ki zaten 6 ay sonra o 2 günde 1 şarj isteyen makine, günde 2 öğün istemeye başlıyor.

ben 4s de iosla kanser oldum

android mis

6 aydır kullanıyorum tek takılma kasma yok

şarjım da yoğun kullanımda 2 gün gidiyor

apple alanlara üzülüyorum

Orijinalden alıntı: portalkal

quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

Hocam o ekranda verilen değerler tutarsız. Pil menüsünden gmsterseydiniz keşke

ŞundAnmı bahsediyorsun?

Ya arkadaşlar inanmayın bu görüntülere ben telefon kapanmadan şarja takıyorum yeri geliyor 1 hafta süe 40 saat ekran falan gösteriyor

• Alanlar bi pil yorumu atsa ya.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.