Şimdi Ara

Sıralı sistemde sadece lpg ile çalışma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün bir arkadaşım prinsde çalışır çalışmaz bir iki sn sonra lpgye geçtiğini böyle bir özellik olduğunu söyledi, acaba böyle birşey yada sadece lpg ile çalışma gibi bir olay varmıdır?

Landirenzoda böyle bir özellik varmıdır?

tşk.ler...

• quote:

Orijinalden alıntı: selmand

arkadaşlar bugün bir arkadaşım prinsde çalışır çalışmaz bir iki sn sonra lpgye geçtiğini böyle bir özellik olduğunu söyledi, acaba böyle birşey yada sadece lpg ile çalışma gibi bir olay varmıdır?

tşk.ler...

iyi akşamlar beyefendi evet doğrudur prins de böyle bir özellik var.Araç gaza geçecek kadar sıcak ise çalışır çalışmaz gaza geçmektedir.Bu özellik diğer markalarda da var proğramdan ayarlıdır.Yanlız prins çok çabuk geçer saygılar...
    https://store.donanimhaber.com/0d/58/e3/0d58e3ecd4cc0598262f0716a8d562aa.jpg

• işte ısınınca geçme olayı sıcaklığa bağlı benim eski aracımda 25 derecede geçiyordu ama o bile baya bekletiyordu, prinsde ne gibi bir fark var.

teşekkürler...
  • quote:

işte ısınınca geçme olayı sıcaklığa bağlı benim eski aracımda 25 derecede geçiyordu ama o bile baya bekletiyordu, prinsde ne gibi bir fark var.

teşekkürler...

Günaydın beyefendi evet tamamen ısıya bağlı geçişler ama prins in proğramsal özelliği vardır 40 derece olsa bile hemen geçer sizinde dediğiniz gibi başka lpg sistemleri öyle değil tamamen prins den kaynaklı proğramsal saygılar efendim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: toprakotogaz

quote:

işte ısınınca geçme olayı sıcaklığa bağlı benim eski aracımda 25 derecede geçiyordu ama o bile baya bekletiyordu, prinsde ne gibi bir fark var.

teşekkürler...

Günaydın beyefendi evet tamamen ısıya bağlı geçişler ama prins in proğramsal özelliği vardır 40 derece olsa bile hemen geçer sizinde dediğiniz gibi başka lpg sistemleri öyle değil tamamen prins den kaynaklı proğramsal saygılar efendim...

hocam peki prins ücreti ne kadar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: toprakotogaz

quote:

teşekkürler...

hocam peki prins ücreti ne kadar.

prins enjektör farkı olmak üzere 2 ye ayrılır birisi prins enjektörlü diğeri ise keyn enjektörlü yani silverline ve vs2 diye
    silverline 1900 10 ay taksit
    vs2 2450 10 ay taksit saygılar

• çok fark varmı aralarında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

çok fark varmı aralarında

aracınıza göre değişir beyefendi aracınız nedir?
  • asta classic 3 2012
  • quote:

asta classic 3 2012

hayırlı cumalar sayın selmand bey aracınız için prins silverline valve car (yağlama sistemli) sistemini düşünebilirsiniz... saygılar

• quote:

arkadaşlar bugün bir arkadaşım prinsde çalışır çalışmaz bir iki sn sonra lpgye geçtiğini böyle bir özellik olduğunu söyledi, acaba böyle birşey yada sadece lpg ile çalışma gibi bir olay varmıdır?

tşk.ler...

Çoğu lpg proğramlarında çalışır çalışmaz lpg ye geçiş mevcuttur. Ama asla sağlıklı bir yöntem değildir 5 saniyenin ve minumun 30 derecenin altındaki geçişler sağlıksızdır.İSTİSNA bir durum yaşadığınızda benzin bittiğinde düğmeye araç çalışana kadar basılı tutunca direk lpg de çalışır.
    Diğer türlü aracın geçişlerinin bu kadar kısa süreli olması Kesinlikle zararlıdır tavsiye etmiyoruz motor benzin görmeden lpgyi geçmesini

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.