Şimdi Ara

Sıralı Sistemde Atiker nasıl bir markadır? (Atiker Taktırdım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
6.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Antalya'da bir firma 1000 ytl ye takıyor. Voltran ile aynı fiyat yani. Sorun yaşarmıyım. Yoksa biraz daha paraya kıyıp Tartarini filanmı taktırayım. Bu arada forumu baya takip ederim bu Atiker markasını ilk defa duydum. Arabam Toledo 1.6.

:Başlık değişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcanak -- 26 Şubat 2007; 11:10:54 >

• ORBAY OTOMOTİV OLARAK SİZE TARTARINI MARKASINI TAVSİYE EDERİZ.

FİRMA OLARAK ANTALYA DA OKCAN OTOMOTİV VARDIR.TARTARINI YETKİLİ BAYİİSİDİR.ÜNAL BEY SİZE BU KONUDA YARDIMCI OLACAKTIR.
  • ORBAY OTOMOTİV OLARAK SİZLERE TARTARINI MARKASINI
    TAVSİYE EDERİZ.

ANTALYA YETKİLİ BAYİİNDE ÜNAL BEY SİZE TÜM BİLGİLERİ SUNACAKTIR.
  • Cevap veren 1 kişi çıktı onuda uzaklaştırdılar. Nedir benim bu kaderim .
  • 2004 albea için tartarini taktırdım. şimdilik memnunum. inşallah bir sorun yaşamam. ünal bey gerçekten yardımcı oldu. bir günde işimi hallettim.
  • kardeş ford focus a atiker taktırdım ve gayet memnunum merak etme bi problem çıkmaz..şunuda unutma atikerde çıkacak problrm brc dede çıkar..
  • valla bende merak ediyorum saga sola sordum taktıran yok forumları aradım olumsuz diyen yok acaba oda sorunsuzmu yoksa sorun cıkaracak mı atikere mail attım cevapta gelmedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • türk malı bildiğim kadarıyla, okadar da sorun çıkmaz, ufak tefek malzeme farkı vadır

sanki brc italyada kendisi mi yapıyo, kuvvetle muhtemel bikaç parçası cin veya hindistandır bikaç parçası da italya, polonya molonya toplamadır. ama sonuçta italyan malı diye alırsın.
  • ZANNEDİYORUM SİZİNLE KONUŞTUK BENCE TARTARİNİ SAYFASINI İYİ İNCELEMEMİŞSİNİZ EĞER İNCELESEYDİNİZ HİÇ TEREDDÜT ETMEZTİNİZ.SİZCE SADECE ÇALIŞMASI VE FİYATIMI ÖNEMLİ YA SATIŞ SONRASI HİZMET,YEDEK PARÇA,GARANTİ ŞARTLARI VE EN ÖNEMLİSİ CAN GÜVENLİĞİ İŞTE İSTANBU OKCAN OTOGAZ TARAFINDAN YAPILAN TARTARİNİ MONTAJI LÜTFEN İNCELEYİNİZ SAATE 140 KM/h HIZLA BU ARACA ARKADAN ÇARPILMIŞ :
    quote:

Orjinalden alıntı: ozcanak

Antalya'da bir firma 1000 ytl ye takıyor. Voltran ile aynı fiyat yani. Sorun yaşarmıyım. Yoksa biraz daha paraya kıyıp Tartarini filanmı taktırayım. Bu arada forumu baya takip ederim bu Atiker markasını ilk defa duydum. Arabam Toledo 1.6.

http://www.tartariniturkiye.com/html/guvenlik.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unalgedik -- 23 Şubat 2007; 17:50:52 >

• alper dogru diyosunda cevremde atiker kulalanna gormediğim için guven vermiyo ama lovato brc tartarini kullanan var sorunusz biniyolar refereans yani onlar bana ama atikerde bole bişey yok
  • bu işin belli standartları var ve işini doğru düzgün yapan insanlar tarafından montajı yapıldığı sürece sorun olacağını düşünmüyorum.

bence önemli olan montajdan sonra herhangi bir arıza sonrasında sana yardımcı olmak istiyecek iyi niyetli ve dürüst birisine yaptırmak.

izmirde arkadaşların arabaya BRC taktırdık sorun çıkarmadı şimdiye kadar, bende voltran taktırdım, lüleburgazda brc yoktu tanıdık ustada, bende sorun yaşamadım. 1 kez düğme bozuldu ve hemen değiştirdiler. şuanda memnunum. ne performans kaybı ne de yığılma olayı yok.

umarım sorun yaşamazsınç
  • ya bu performans su bu olayını gectim. lpg iyi bişeydri taktırılsa cok iyi olur ben daha ucuza mal etmeye calsııyorum tabi sadece ucuz olsun deil servis garanti cok onemli ama bunun yanında daha ucuza almak akılılık olmuyacakmı . servisi herkes dusnur ben ermdiven altı yaptrımıycam da atiker hem ucuz hem turk malı hem cebime uygun ama işte kalitelimi onu ogrenemedim. mail attım cevap yok
    hemde taksit yapıyolar fiyat olarka uygun ama bakalım arastırıyorum
  • Arkadaşlar Cumartesi günü baya farklı markaların bayilerini (Okcan Ünal Bey dahil) dolaşıp fiyat aldıktan sonra Atikerde karar kıldım ve taktırdım. 3,5 saat gibi bir sürede montajı bitirdiler. Montaj sırasında ustanın yanında bulundum, ve hakkaten ustalığına hayran kaldım. Gözü kapalı o montajı yapardı herhalde. Akdeniz Sanayi Sitesinde Galip Otogaz da sistem takıldı. Simit depo ile beraber 120X10 taksitle takıldı. Benim zaten Tartarininin kalitesinden yana bir tereddütüm yoktu ama fiyat olarak daha yüksekti doğal olarak. Lpg montajından sonra ilk izlenimim aracın çekişinde veya çalışmasında eskisinden bir farkının olmadığı. Takan bayi aynı zamanda OMVL bayiside olmasına rağmen aradaki 500 ytl fiyat farkını boşu boşuna ödemememi söyledi. Şuan için bir sorun yok inşallah memnun kalırım.

Not: Yoğurdum ekşi diyen bayi yok. Hepsi diğer markayı kötülüyo istisnalar hariç. Buda karar verecekleri çok zorluyor.

• ATİKER TV REKLAMLARIYLA PİYASAYA YENİ BİR ÇOŞKU VERMEYE BAŞLADI.İYİ SİSTEM KÖTÜ SİSTEM KONULARI BİR YANA BİR TÜRK FİRMASI MARKA OLMA YOLUNDA HIZLA İLERLİYOR.ARKADAŞLAR KENDİNE GÜVENMEYEN BU ŞEKİLDE PİYASAYA GİRMEYE KALKMAZ.MESELE BU SİSTEMLERİN BİLİNÇLİ BAYİİLERİN ELİNE GEÇMESİ.ÇOK MÜKEMMEL BİR SİSTEM İŞİ BİLMEYENLERİN ELİNDE BEŞ PARA ETMEZ.BURADA ATİKER'E ÇOK İŞ DÜŞÜYOR.EĞER BAYİLERİNİ İYİ SEÇERLERSE ÇOK BAŞARILI OLURLAR.
    ARKADAŞLAR İTALYA YA PARA KAZANDIRMA HEVESLİSİ DEĞİLSENİZ YERLİ İMALATCILAR DESTEKLENMELİ. EN AZINDAN ELEŞTİRİLER YAPICI OLMALI.KENDİLERİNİ DÜZELTMELERİNE FIRSAT VERİLMELİ.BİR İTALYAN MARKASININ BAYRAĞINI SALLAYARAK EN İYİ BİZİZ DİĞERLERİ KÖTÜ DEMEK KİMSENİN İŞİNE YARAMAZ. ETİK OLARAKTA DOĞRU BİR YOL DEĞİL.HERKESE SAYGILAR
  • ozcanak arkadaşım, inşallah arabanı, taktırdığın lpg ile güle güle kullanırsın. Arabanın markası ne? Bir de bu taktırdığın lpg'yi ruhsata işlettin mi? İşlettiysen ne kadar harcadın? İşletmediysen ve trafik polisi bu durumu farkederse cezası nedir? Bilgin varsa ve paylaşırsan memnun olurum. Selamlar...
  • Konu Atiker taktırdım yorumlarınızı alayım gibi başlamış ama niye Tartarini taktırmadınız gibi bir duruma gelmiş galiba.

Hayırlı olsun keyifli sürüşler.

http://www.lpghaber.com/html/phpbb2/viewtopic.php?t=4029 linkte Atiker in yerli değil Polonya malı veya benzeri olduğunu gösteren incelemeler var.

Marka hakkında bilgi isteyenlere faydalı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qumbara -- 26 Şubat 2007; 22:59:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: unalgedik

ZANNEDİYORUM SİZİNLE KONUŞTUK BENCE TARTARİNİ SAYFASINI İYİ İNCELEMEMİŞSİNİZ EĞER İNCELESEYDİNİZ HİÇ TEREDDÜT ETMEZTİNİZ.SİZCE SADECE ÇALIŞMASI VE FİYATIMI ÖNEMLİ YA SATIŞ SONRASI HİZMET,YEDEK PARÇA,GARANTİ ŞARTLARI VE EN ÖNEMLİSİ CAN GÜVENLİĞİ İŞTE İSTANBU OKCAN OTOGAZ TARAFINDAN YAPILAN TARTARİNİ MONTAJI LÜTFEN İNCELEYİNİZ SAATE 140 KM/h HIZLA BU ARACA ARKADAN ÇARPILMIŞ :
    quote:

Orjinalden alıntı: ozcanak

Antalya'da bir firma 1000 ytl ye takıyor. Voltran ile aynı fiyat yani. Sorun yaşarmıyım. Yoksa biraz daha paraya kıyıp Tartarini filanmı taktırayım. Bu arada forumu baya takip ederim bu Atiker markasını ilk defa duydum. Arabam Toledo 1.6.

http://www.tartariniturkiye.com/html/guvenlik.html

Ne alakası var arkadaşım konuyla 140 km hızla arkadan çarpılmış. Komik olmayın arkadaşlar o montajda konuyu açan arkadaşında sistemi 67 01 e uygun cihazlar, bu şekilde ne yapmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum.

Eğer bunu sadece Tartariniye özgü bişi olduğunu düşünüyorsanız diyecek çokta bişey yok.
    Eğer bunu Tartarini nin kendisi size sunuyor ise eyvah eyvah diyorum.

Diğer açılan forumda okudum Sıralı Sistemde 1 numara Hem Landi Renzo imiş. Öyle yazıyor diye o olmadı dimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qumbara -- 26 Şubat 2007; 23:12:59 >

• aslında atikere para kazandırmak biizim gorevimiz olmalı ama atiker bu işi layıkıyla yapıyormu acaba . eger bu konuda calısırsa cok yol alır bizde seve seve paramızı turkiyeye bırakırız. ama kimse menun olmadıgı birşeyi yaptırmak havaya para vermek istemez biz bunları dusnuyorsak atikerin 4 kere düüşünmesi lazım.
    musteri menuniyeti artık herkes tarafından kabul goren gormesi gerekn bir durum. sen bal satarrken yuzun sirke satarsa senin neyine esnaflık
    atikeri destekliyorum. umarım birşeyler yaparlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TURKCE

ozcanak arkadaşım, inşallah arabanı, taktırdığın lpg ile güle güle kullanırsın. Arabanın markası ne? Bir de bu taktırdığın lpg'yi ruhsata işlettin mi? İşlettiysen ne kadar harcadın? İşletmediysen ve trafik polisi bu durumu farkederse cezası nedir? Bilgin varsa ve paylaşırsan memnun olurum. Selamlar...

Arabam baştada yazdığım gibi Seat Toledo 1.6. Henüz 2 gün olduğu için ruhsata işletmedim. Ama 200-250 ytl arası tutar dediler. Ve takan bayiden faturayı birkaç ay sonra kesmesini rica ettim ki bu arada elime para geçsin işletirken harcayacağım para elimde olsun ve 1 ay gecikmeden dolayı ceza almayayım. İnşallah bu arada trafik çevirmez. Çevirirse ceza miktarınıda öğrenmiş oluruz.

• Arkadaşlar, Atiker'in fiyatı K.Maraş'ta 1.100 ytl. Farklı illerdeki arkadaşlar fiyat yazarlarsa karşılaştırmak bakımından iyi olur bence....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.