Bildirim
Sıralı Sistem LPG ---> En İyi Marka Hangisi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kimse benim sütüm ekşi demez...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.B.K -- 17 Eylül 2008; 20:17:07 >_____________________________ -
Bencede ithaller içinde BRC
Yerliler içinde Yeni çıkaracağımız ürünü bekleyinGerçek enjektörlü ilk yerli E-3, E-4, E-5 araçlara uygun
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Tabi o konuda haklısınız.Ama sonuçta kullanıcılar var.Karşılaşılan sorunlar var.Mutlaka bir marka hepsinden üstündür. _____________________________ -
Güncel _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: Elbistan 46
Güncel
valla bu soruyu ben sormayı düşünüyordum aracımı alalı 2 hafta oldu araçta sıralı olmayan bir lpg sistemi var mevcut olanımı kullansam yoksa söktürüp sıralımı taktırsam diye düşünüyorum. Taktırırsam benim araca en uygun ne marka gider bilen varmı?_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Kesinlikle sıralı sistem lpg montajı yaptırmalısınız.Bu gerek güvenlik,gerek ekonomi,gerek motorun uzun ömürlü olmasını sağlar. _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: oneyli
quote:
Güncel
valla bu soruyu ben sormayı düşünüyordum aracımı alalı 2 hafta oldu araçta sıralı olmayan bir lpg sistemi var mevcut olanımı kullansam yoksa söktürüp sıralımı taktırsam diye düşünüyorum. Taktırırsam benim araca en uygun ne marka gider bilen varmı?
arkadaşım aracına sıral olur ama bir detayı var aracınıza takılan düz sistem hava akış metresi rolanti düzenleyici bunlara zarar vermişmi ilk bunları konturol ettirin.cünki tahribat var ise sıralı sistemde sıkıntı cekersiniz_____________________________
AUDİ.A4.3000cc.V6.220hp ATİKER MULTİ FAST SİSTEM
.....:::::ATİKER [DOSTLUK]KULÜBÜ;;;;..........
-
quote:
quote:
Güncel
valla bu soruyu ben sormayı düşünüyordum aracımı alalı 2 hafta oldu araçta sıralı olmayan bir lpg sistemi var mevcut olanımı kullansam yoksa söktürüp sıralımı taktırsam diye düşünüyorum. Taktırırsam benim araca en uygun ne marka gider bilen varmı?
Bak şimdi sizin arabanızın markası benim kürede çıkmadı ! Yorum yapamıyacağım_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Rica etsem Brc'nin ''Antakya/Hatay'' ve ''K.Maraş/Elbistan'' sınırları içerisinde Lpg kiti montajı yapabileceğim bayilerin adres ve telefon bilgilerini alabilirmiyim. _____________________________ -
Güncel _____________________________ -
Faruk bey anlaşılan sizi Ramazan bayağı etkilemiş bu araca nasıl sistem takılacağını bilememişsiniz başka arkadaşlar araç da hava akış sensörünün
olup olmadığını bile bilmişler
quote:
Orjinalden alıntı: faruksevgili
quote:
quote:
Güncel
Bak şimdi sizin arabanızın markası benim kürede çıkmadı ! Yorum yapamıyacağım
Faruk bey anlaşılan sizi Ramazan bayağı etkilemiş bu araca nasıl sistem takılacağını bilememişsiniz başka arkadaşlar araç da hava akış sensörünün
olup olmadığını bile bilmişler
quote:
quote:
quote:
Güncel
Bak şimdi sizin arabanızın markası benim kürede çıkmadı ! Yorum yapamıyacağım
Yaşlanıyoruz gençadam :(
Yada haala çok dikkatliyiz :)
İşimi ciddiye alıyorumda diyebiliriz ne dersin_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
-
Ciddiye alma konusun da haklısınız.Küre benzetmeniz de süper olmuş _____________________________ -
bence en iyi marka araştırması yapmaktan ziyade :
en deneyimli eğitim ve tecrübe sahibi geniş referans'a sahip usta arayın kendinize.
bu vasıflara sahip insan sektöründe en az sorunlara sahip ustadır,markadır.
kolay gelsin.._____________________________
-
quote:
Rica etsem Brc'nin ''Antakya/Hatay'' ve ''K.Maraş/Elbistan'' sınırları içerisinde Lpg kiti montajı yapabileceğim bayilerin adres ve telefon bilgilerini alabilirmiyim.
_____________________________ -
Söyledikleriniz doğru bece sıralam şöyle olsa daha mantıklı önce markayı tesbit edip sonra iyi usta tesbiti daha isabetli olur sanırım
quote:
Orjinalden alıntı: yaman53
en deneyimli eğitim ve tecrübe sahibi geniş referans'a sahip usta arayın kendinize.
kolay gelsin..
_____________________________ -
quote:
quote:
Rica etsem Brc'nin ''Antakya/Hatay'' ve ''K.Maraş/Elbistan'' sınırları içerisinde Lpg kiti montajı yapabileceğim bayilerin adres ve telefon bilgilerini alabilirmiyim.
Bu arkadaşlarla bir görüşün
KÖKLÜ OTO LPG TĐC. LTD. STĐ. Sanayi Sit. 315 sokak No:112 0 326 615 06 85 0 326 615 06 85 GÖKMEN KÖKLÜ_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orjinalden alıntı: yaman53
kolay gelsin..
Teşekkür ederim.._____________________________ -
İlginiz için teşekkürler..
quote:
quote:
quote:
Bu arkadaşlarla bir görüşün
KÖKLÜ OTO LPG TĐC. LTD. STĐ. Sanayi Sit. 315 sokak No:112 0 326 615 06 85 0 326 615 06 85 GÖKMEN KÖKLÜ
- lpg li araçta oksijen sensörü arızası
- cangas lpg kullanıcı yorumları
- araba ısınınca stop ediyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X