Şimdi Ara

sıralı maçta pick sırasında çıksam ne olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar sonunda 30 oldum ilk 2 dereceli maçı attım 1 galibiyet 1 yenilgim var şimdi troll ve feeder olursa pick sırasından çıkarsam birşey olur mu bir de main herom fiora bazen banlandığı için zor durumda kalıyorum ve sonuç hüsran oluyor.

• ilk çıkmanda 5dk ikincisinde 15dk yiyorsun.maç atılmış sayılmıyor yani senin için problem yok.yalnız 3. veya 4.çıkmanda sıkıntı çıkabilir onu test etmedim
    bu arada fiora önermem counterları (tr serverında) metanın heroları.jax pantheon vs.
  • Fiora'yı at çöpe bro.Lissandra,Swain,Kassadin gibi üst koridor da akıtacak şampiyonları öğren.
  • İlk 10 maçta çıkınca birşey olmuyor.s4 yerleştirmelerde de 5 den fazla çıkmıştım adece süre cezası alıyodum.
  • fiorayla 200 maçım var hangi heroya karşı nasıl oynanıcağını biliyorum artık ama az önce lanede jax'ı 6-1 gibi bir skorla hard ct olmasına rağmen ezdim fakat .... takım yüzünden kaybettik karşı takımdaki adamlar tank kasmış hep adc desen ne yaptğını bilmiyor nasus sup oynuyup adcnin farmnını killini çalıyor hala elim ayağım titriyor 3 maçın 1 ini kazandım bronz başlıcam bu gidişle allah kahretsin ya bu ne biçim iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genius

fiorayla 200 maçım var hangi heroya karşı nasıl oynanıcağını biliyorum artık ama az önce lanede jax'ı 6-1 gibi bir skorla hard ct olmasına rağmen ezdim fakat .... takım yüzünden kaybettik karşı takımdaki adamlar tank kasmış hep adc desen ne yaptğını bilmiyor nasus sup oynuyup adcnin farmnını killini çalıyor hala elim ayağım titriyor 3 maçın 1 ini kazandım bronz başlıcam bu gidişle allah kahretsin ya bu ne biçim iş

Şimdi hocam o iş sıkıntı biraz.Fiora fazlasıyla snowball bir hero.Pick sırasında counterlarsan nefes almaz ama olur da 1-2 yanlış kill eğer takımınızda cc yoksa late game'de katliama sebep olur Pantheona karşı yapabileceğin hiçbir şey yok onu da not düşeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: FakülteninReyizi

quote:

fiorayla 200 maçım var hangi heroya karşı nasıl oynanıcağını biliyorum artık ama az önce lanede jax'ı 6-1 gibi bir skorla hard ct olmasına rağmen ezdim fakat .... takım yüzünden kaybettik karşı takımdaki adamlar tank kasmış hep adc desen ne yaptğını bilmiyor nasus sup oynuyup adcnin farmnını killini çalıyor hala elim ayağım titriyor 3 maçın 1 ini kazandım bronz başlıcam bu gidişle allah kahretsin ya bu ne biçim iş

Şimdi hocam o iş sıkıntı biraz.Fiora fazlasıyla snowball bir hero.Pick sırasında counterlarsan nefes almaz ama olur da 1-2 yanlış kill eğer takımınızda cc yoksa late game'de katliama sebep olur Pantheona karşı yapabileceğin hiçbir şey yok onu da not düşeyim.

peki adc oynasam nasıl olur solo topdan soğudum. yoksa bronz 5 başlıyıp mı kendimi geliştiriyim

bu arada sıralı ilk maçımı kazandığımda panta karşı oynadım jungle'ın başarılı gangları sayesinde kastırmadım ve oyundan düştü ortalarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prince Legolas -- 11 Şubat 2015; 4:50:07 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

merhaba arkadaşlar sonunda 30 oldum ilk 2 dereceli maçı attım 1 galibiyet 1 yenilgim var şimdi troll ve feeder olursa pick sırasından çıkarsam birşey olur mu bir de main herom fiora bazen banlandığı için zor durumda kalıyorum ve sonuç hüsran oluyor.

ilk 10 maçta sadece süre cezası olayı var ama normal ranked maç atarken dodgelarsan ilkinde 3 ikincide 10 puan ve süre cezası var. ancak yapman gerekiyorsa yap, 12-15 puan kaybetmekten iyidir. seride dodgelarsan yenilmişsin sayıyor bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

merhaba arkadaşlar sonunda 30 oldum ilk 2 dereceli maçı attım 1 galibiyet 1 yenilgim var şimdi troll ve feeder olursa pick sırasından çıkarsam birşey olur mu bir de main herom fiora bazen banlandığı için zor durumda kalıyorum ve sonuç hüsran oluyor.

İlk çıkmanda 5 ikincisinde 30 falan yiyorsun , yada ben öyle yiyorum smurf hesapta puan gitmesi falan olmuyor bol bol dodge at. Mesela ben smurfte baktım karşı takım sağlam bizimki çöp görunuyor direkt dodge atarım , normal ligdede dodge atarım çunku adam mal mal hero almış bok gibi oynuycak biliyorum direkt dodge atarım. Dodge konusunda tecrubeliyim bana soru sorabilirsin
  • yol yakınken fiora dan vazgeç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.