< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hvl00 -- 21 Temmuz 2023; 0:36:58 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Sıralamasına Göre Aslında Daha İyi Olan Yerler Serisi
-
-
.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Malzeme Bilimi ve Mühendisliği eklendi.
Boğaziçi Matematik Öğretmenliği
İTÜ Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği ( Kaptanlık )
İTÜ Gemi Makinaları İşletme Mühendisliği ( Çarkçılık )
-
Tıp
-
Maden Fakültesi Bölümleri eklendi.
Maden gerçekten çöp ama itü çevre’nin güzel çıkışları olabilir.
Ek: kıyağınız torpiliniz yoksa maden ölü bölüm, tanıdık, aile mesleği fln varsa düşünülebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bounlukizaraniyor -- 4 Temmuz 2022; 20:38:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-50'den almalı bence de hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İTÜ uzay diyebilir miyiz? Uçak'la yakındı sanırım fakat sıralama bazında çok fark var
-
Gazi dis
Odtu ee
up güzel konu buraya istatistik eklenebilir.
-
Ekledim
İTÜ Maden Fakültesine girilecek sıralamayla Ege Üniversitesi Ziraat ve Afyon Kocatepe Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği geliyor. Hangisini önerirsin?
Abi puan yeterli değilse ben her zaman iyi ünv-kötü bölüm tarafındayım kötü ünv iyi bölümden ziyade. Ünv vasat olunca tüm işleyişi öyle oluyor çünkü. Büyükşehir, network, aktif kulüpler falan derken insanlara çok yeni kapılar açılabiliyor. Kötü ünilerde böyle imkanlar yok pek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bounlukizaraniyor -- 4 Temmuz 2022; 22:11:25 >
Bu konunun amacı da bu tip durumlar zaten. Baktığın zaman bu sıralamalar için belli avantajlar var. Yoksa kimseye bu bölümleri hedefleyin demiyorum. Puanı yeten adam iyi okulda istediği bölümü okusun tabiki.
İi dedin kirwe
malzeme iyi bir bolum mu cidden soruyorum
Bir bölümün iyi olup olmadığını en basit yöntemle dünya çapında ve Türkiye’deki iyi üniversitelerde var mı diye bakarak anlayabilirsin. Bölüm iyi ama sana gidip gitmeyeceği asıl mesele.
forest engineering (FEng) eksik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Abi puan yeterli değilse ben her zaman iyi ünv-kötü bölüm tarafındayım kötü ünv iyi bölümden ziyade. Ünv vasat olunca tüm işleyişi öyle oluyor çünkü. Büyükşehir, network, aktif kulüpler falan derken insanlara çok yeni kapılar açılabiliyor. Kötü ünilerde böyle imkanlar yok pek. |
Boğaziçi Matematik Öğretmenliği İTÜ Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği ( Kaptanlık ) İTÜ Gemi Makinaları İşletme Mühendisliği ( Çarkçılık ) |
Benzer içerikler
- mercedes otomotiv mühendisliği maaşları
- ea ilk bin için kaç net
- ihlas vakfı hangi cemaatin
- benim hocam anahtar kodu
- dusdata dershane fiyatları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X