Şimdi Ara

Sıralaması iyi olup da gelir mi diyen evhamlılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıralaması tercih ettiği bölüme göre iyi olup da gelir mi diyen evhamlılar baya çoğalmış. Adamın sıralaması 18k istediği yer 22k gelir mi diye başlık açıyor.

Benim de böyle bi arkadaşım vardı. 2018 senesinde çocuk 2200 bilmeme kaçtı. Önceki sene de odtü bilgisayar 3400 kapatmış. Altına da tıpları döşemişti. Kanka giremicem kanka giremicem çok korkuyorum nolur beni yalnız bırakma burası çok soğuk diyordu.

Ben de dalga geçiyordum. Bre gafil sen bile ağlıyorsan bu sıralamayla biz napalım çocuk olma diyordum ayağa kaldırıyordum.

Ve o gün geldi çattı sonuçlar açıklandı. Gelmemiş. Korkusundan altına odtü ee de yazmışmış. O da gelmemiş 0.3 puanla mı ne kaçtığını söyledi. Velhasıl kelam haklısınız. Boşuna ümitlenmeyin gelmez.

Fakat şu an kendisi Ankara Tıp'ta okuyor. Baba parası ve yurt dışı öğrenci kontenjanı sayesiyle gelen suriyeli mısırlı afgan arap bir sürü çocukla arkadaş oldu. Dünyalar karması bir okulda okuduğu için ise aşırı mutlu. Hele mısırlı bir arkadaşı var bmw si ile onu evine kadar bırakıyor. Çok yakın arkadaşlar.

Sonuç olarak üzülmeyin eğer yeterince şanslıysanız ve kadere inanıyorsanız siz de dünyalar karması bir okulda okuyabilir, kendinizi her gün bmw ile eve bıraktırabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sıralaması iyi olup da gelir mi diyen evhamlılar

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konu mısırlı çocuğun bmwsine nasil geldi la?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ters kose yedik

• Konu zaten hep ordaydı sence de bu bilgi biraz şok edici değil mi? Adam ülkene geliyor kolayca en iyi bölümlerden birine giriyor ve bizim ülkemizin vatandaşını artist artist evine bırakıyor.

• diğerize D kullanıcısına yanıt
    Baba parası demissin ya işte kanka. Benim de ayni imkanlarim olsa ben de altima bmw çektirir ben de özele giderim.Ayıbı yok ki.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ahmad Mammm****da bir insanın soyadının tam ortasında nasıl 3 tane m olabilir. Sınav sonuçları açıklanıyor ve gördüğünüz isimlerden biri bu.

• Güzel bir yaziydi Bende sinir oluyorum adam 20K nin altinda Ama hala Sikayet ediyor Şükretmek denen birsey kalmamis sizde

• Haklısın konu uplansın diye seni konuşturmaya çalıştım

• Furki1907spr F kullanıcısına yanıt
    herkesin hedefi ve verdiği emekler farklı

• Veya parası

• Furki1907spr F kullanıcısına yanıt
    12k ham 18 yer. Oldum şu an 16 lık yer gelsin diye dua ediyorum
    5 bininci olsam 4klık yer gelsin diye ederdim insanoğlu açgözlü.

• Hala varlar 42 bine girmiş. Geçen sene 3 kontenjanı olan sıralaması 44 bin olan yerin bu sene kontenjanı 6 olmuş. Gelmez diye korkuyor ay kıyamam

• CENGMORUQCENG C kullanıcısına yanıt
    Sayılır Kars'ta kara kara Rus evlerine bakarak yürücen.

• Din kardeşlerimiz tıp okuyor demek istemiş galiba

• diğerize D kullanıcısına yanıt
    kardeşim işte o işler öyle olmuyor

geçen sene 21k ile Taü Kültür İletişim giremedim.

2018:30k
    2019: 10k

360puan -------> 405 puan

benim puanım 390'dı sıralamada da 9k öndeydim. İçimde şüphe var ama kesin gelir diye düşünüyordum bir yandan da. Çünkü Taüyü kimse bilmiyor bilse bile lan kültür ve iletişim bölümüne kim girecek bu sıralamalardan diyordum. Millete Taü desen o ne lan yeniyor mu der bir de üstüne kültür ve iletişim desen belki içindeki hocalar anca bilir :D neden 20k birden atsın ki 45 puan birden atsın ki

ben beykozdan filan ev bakıyorum havaya girdim işte almanca hazırlığı filan araştırıyorum 9k önündeyiz ya sözde, e popüler bi bölüm de değil popüler bi okul da değil

sonuçlar bi açıklandı ben şok :) altına zaten buna kadar gelmez diye yazdığım taşra iibflerden biri gelmiş. Bölümü çok seviyorum ama lan isterse 4/4 ortalamayla bitireyim anadoluda iibf bitirsem ne olacak Muğlada :D yarı dönemde yatay geçiş yapıp geri istanbula geldim

bu da böyle bi anımdır yani millet şüphe etmekte haklı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence de ama onlar belirsiz bölüm tıpın kontenjanı belli önceki senelerin sıralamaları belli.

Dalga geçmek de güzel oluyor haha

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.