Şimdi Ara

Sıralamalar Değişmeyecek Boşa Heyecan Yapmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
5.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her sene olur böyle boş muhabbetler. sıralamasından memmun olmayan ergenler ve ün peşinde koşan öğretmenler ortamı karıştırmaya çalışıyor. Bu elemanlara prim vermeyin

Not: Bilirkişiyim, uzmanım.

ÖSYM: Sınav sonuçları yeniden incelendi puan Ve başarı sırası hesaplamalarında herhangi bir hata bulunamadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 23 Temmuz 2012; 13:01:26 >

• geyik işte bu sefer yanıldın. ösym acayip çuvalladı ve bunu hiçbir uzman daha anlayamadı. yoksa şimdiye tvlerde patlardı olay. ama ben tezimin arkasındayım. eğer ösym durumu düzeltmezse yerleştirmelerde çok büyük bir kaos olacak.
  • AOBP-OBP olayına döndü yemin ederim. Ancak bu sefer farklı olan ösym eğer sıralamaları değiştirirse bütün Türkiye Ayağı kalkar vallahi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rmznts

AOBP-OBP olayına döndü yemin ederim. Ancak bu sefer farklı olan ösym eğer sıralamaları değiştirirse bütün Türkiye Ayağı kalkar vallahi.

katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fkoc38

geyik işte bu sefer yanıldın. ösym acayip çuvalladı ve bunu hiçbir uzman daha anlayamadı. yoksa şimdiye tvlerde patlardı olay. ama ben tezimin arkasındayım. eğer ösym durumu düzeltmezse yerleştirmelerde çok büyük bir kaos olacak.

he canım tez hazırla sen.
  • sıralama değişmez.korkmayın sınav zorluğu bahane edilecek
  • arkadaşlar ben sözelim mat sınavına girmedim tm puanım yok olarak gözüküyor.İnternette netlerimi hesaplayınca tm puanim 260'tan aşagı değil.Barajı geçememem imkansız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilk 50 k da sorun yok rahat olun
  • Bir yanlışlık var ama alanında her 2 sınava girip puanı yükseleceğini düşünen cidden varsa geçmiş olsun gerilerdeyse sıralaması daha da gerileyecektir tabii ösym düzeltirse bu sorunu
  • arkadaşlar mat sınavına girip edebiyat coğrafyaya girmeden 70k nin içine girilebilir mi yaa?
  • bu sıralamalar başarıya göre oluşturulmuyor mu? hadi seni beni 1000 2000 kişi geriye attı diyelim. kimleri ileriye atıcak ? boş mu kalacak oralar?
  • quote:

geyik işte bu sefer yanıldın. ösym acayip çuvalladı ve bunu hiçbir uzman daha anlayamadı. yoksa şimdiye tvlerde patlardı olay. ama ben tezimin arkasındayım. eğer ösym durumu düzeltmezse yerleştirmelerde çok büyük bir kaos olacak.

Sınav sonuçları açıklandıktan beri takip ediyorum seni ayıptır söylemesi bir boktan anladığın yok senin gelmişin buraya boş boş takılıyorsun laf olsun diye
  • net konuşmayalım ama inşaAllah hak yerini bulur,ha sıralama bana yarıyor ayrı konu ama işimize gelince oh ne güzel işimize yaramıyorsa değişsin değişsin dememek lazım bence hak olanın yerini bulması en iyisi
  • Onbinlerce kişi sevindi, 40 bini de aileleri, 60 ini de sülaleleri

Bu kadar kişi, eğer psikolojikman yıkılırsa,ülkede kaos çıkar ve ösym sırf açılan tazminat davalarından yıkılır,biter
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArmyElite

quote:

Sınav sonuçları açıklandıktan beri takip ediyorum seni ayıptır söylemesi bir boktan anladığın yok senin gelmişin buraya boş boş takılıyorsun laf olsun diye

olay patlak verince bu lafını sana hatırlatırım. tabi buralarda olursan.
  • harbi değişcek diyen arkadaş kime söylese geri atcak diyor, kim ilerleyecek değiştikten sonra boş mu kalcak ön taraflar :D
  • burda yerimiz olsun.

geyik faktörü :)

• fkoc38 abi bas git bir şeyden caktıgın yok hadi git tercih listeni hazırla
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

harbi değişcek diyen arkadaş kime söylese geri atcak diyor, kim ilerleyecek değiştikten sonra boş mu kalcak ön taraflar :D

http://forum.donanimhaber.com/m_41470262/tm.htm
    geyik biraz şu konuya takılırsan ne demek istediğimi anlarsın. ösym daha öncede böyle bir skandala imza atmıştı ama bu sefer kendini bile aştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

Bir yanlışlık var ama alanında her 2 sınava girip puanı yükseleceğini düşünen cidden varsa geçmiş olsun gerilerdeyse sıralaması daha da gerileyecektir tabii ösym düzeltirse bu sorunu

tamam işte matematik sınavına girmiyorsan tm puanın ne işine yarıyacak.ösym tm puanını hesaplamadı.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.