Şimdi Ara

Sıralamalar 2010 gibi olacak diye korkuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sanki dh de herkes 140-150 yaptı gibi. İçimde bir ilk20k 140-150 netten oluşacak diyor .Yani troller var ,bilerek yüksek söylüyorlar ama bilemiyorum .Ama bir yandan da cevaplan açıklanınca çok basitti diyenler bir anda sustular? Sizce son durum ne olur ?

• Yav hehe 140 netle 20k olacak 155 netle 2k bin kiside ful çekmiştir zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizi anlamakta zorlanıyorum. Aslında universite sınavının zeka değil ezbere dayalı olduğu buradan belli. Adam güzel net yapıyor ama beyine bak. Gelmis sıfır mesajı olan yeni üyeliklere inanıyor. Dh ye kalsa ülkenin tüm doktorları dh li.

• Ya bazıları harbi otistik bazıları harbi zeki benim abim Hacettepe tipda okuyor hocam

• Ben de burada yazılanlara inanmak istemiyorum ama moralim bozuluyo ister istemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

Sizi anlamakta zorlanıyorum. Aslında universite sınavının zeka değil ezbere dayalı olduğu buradan belli. Adam güzel net yapıyor ama beyine bak. Gelmis sıfır mesajı olan yeni üyeliklere inanıyor. Dh ye kalsa ülkenin tüm doktorları dh li.

7-8 aydır burdayım yüzlerce mesaj attım benimki de sıfır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 221B baker street

quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

Sizi anlamakta zorlanıyorum. Aslında universite sınavının zeka değil ezbere dayalı olduğu buradan belli. Adam güzel net yapıyor ama beyine bak. Gelmis sıfır mesajı olan yeni üyeliklere inanıyor. Dh ye kalsa ülkenin tüm doktorları dh li.

7-8 aydır burdayım yüzlerce mesaj attım benimki de sıfır?

Dostum seni tanıyoruz çalıştığını biliyoruz. Ama hep yeni üyelik sıfır mesaj profil fotosu bile olmayan adamlar full çekiyor. Her sene aynı laga luga

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU YIL 2021 GİBİ GELİRSE
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben 2010 dan da farkli olur diye korkuyorum. Tarihin en kolay sinaviydi damgasini yedi bile.

• 2013-2014 le ayni olur..

• 2014 ygs den kolay bir sınav değildi. matematik belki bir tık kolaydı onun dışında tr sos daha zordu diyebilirim. normalde 90 yapıp sınavda 92 net yapınca kolay mı olmuş oluyor? tr zaman alıcı değil de çeldiriciydi mesela çoğu kişi sonuçlar açıklanınca şaşıracaktır kulak asmayınız.
  • türkçe 30.5
    sosyal 28
    matematik 20.00

bu gidişle ilk yüz bin hayal oldu benim
  • quote:

Orijinalden alıntı: fury360

türkçe 30.5
    sosyal 28
    matematik 20.00

bu gidişle ilk yüz bin hayal oldu benim

Hocam sizin sıralama 90k ile 105k arası gelir ygs5 diyosanız.
  • Sydro kullanıcısına yanıt
    insallah onada razıyım ya sizce lys de ne kadar cekebilirim edebiyata çok önce basladım suan bayağı ilerdeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: fury360

insallah onada razıyım ya sizce lys de ne kadar cekebilirim edebiyata çok önce basladım suan bayağı ilerdeyim

Hocam orasını bilemem hele bir ygs sonuçları gelsin bi :D
  • yav bende anlamdım internnette herks kolay diyo ama geçen yılki fen çocuk oyuncağıydı bu yıla göre geçen sene fen 35 yaptım busene 30 matematiğinde2014–2015 den aşağı kalır yanı yoktu sosyal geçen seneye göre bence acayip zordu özellikle tarih-din ,türkçe geçen senede kısaydı ve hep iki şık arasında kalıyodum yine aynısı gibiydi belki bi tık kolay mıştır ama bence okadar da kolay değil anla madım gitti ya

• Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    hocam istersen 10 senelik üyeliğin olsun 1 kez ban yersen mesaj sayın 0 durur

7k dan mezuna kalan arkadaşım var 137,5 net yaptı bu sene, ben 9k-15k aralığındaydım 130 net yaptım. sanmıyorum 140 netli bi adamın 10-20k da olacağını direk 5k ya oynar
  • quote:

Orijinalden alıntı: POMPEII

hocam istersen 10 senelik üyeliğin olsun 1 kez ban yersen mesaj sayın 0 durur

7k dan mezuna kalan arkadaşım var 137,5 net yaptı bu sene, ben 9k-15k aralığındaydım 130 net yaptım. sanmıyorum 140 netli bi adamın 10-20k da olacağını direk 5k ya oynar

la ben 10 kez ban yedim sifirmi gozukuyor
  • Aşağı yukarı 2010 gibi olur. 2010dan bir tık daha zordu ama sınav.

• Benim fen geçen yıl 28 bu sene 36.Yani o kişiden kişiye sınav anına göre değişebilir. Türkçe bence geçen yıldan bjraz kolaydı hele o dilbilgisi soruları..Dalga geçmişler resmen.Sosyalde dini zorlamalarindaki amaç ne hala anlamış değilim (2 yanlış 2 boş :)) matametik teki problemlerin tamamı ales tarzindaydı hatta 1 soruyu daha önce cözmüştüm. Siralamanın 2015 gibi olmayacağı kesin ama inşallah 2014 benzeri olur.

• ya 2014 deki gibi olursa iyi olurda milletin çok kolay demesine bakarak artık 2010 tarzı bişey olacak düşüncesi aldı beni inşallah çok düşmez sıralamalar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.