Şimdi Ara

Sıralama Tahmini + Meslek Önerisi??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ygs2- 956
    Lys1- 65-66 net
    Fizik 27/3
    Kimya 29/1
    Biyoloji 22/7
    obp 80
    Sınavla 2017-2100den 3100e
    Sınavla 2016-2300den 3500e
    Tahminhesap-1500den 2100e
    Puango-1200den 1900
    Sizce hangisine yakın gelir ve o aralıktaki hangi üniversite/bölümü önerirsiniz arkadaşlar
    biyolojiden de anlaşıldığı üzere mf4 tercih etmeyi düşünüyorum ancak mf3ten duyduğunuz edindiğiniz bilgileri paylaşırsanız sevinirim

• 1750 diyorum hocam bence bilkent pc gelirse yaz derim

Benim de

Obp 98

Ygs 9.8k

Mat 67,5

Fiz 25-5

Kim 30-0

Biyo 25-5

Sence mf 4 ne olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nickxarus5858 kullanıcısına yanıt
    hocam 1750 iyimser değil mi biraz
    ygsde kendini gösterememişsin galiba hocam ya da vahiy gelmiş iki sınav arasında maşallah
    bir de o obp çok can yakar benim görüşüm hamda sıralama 2 ile başlar ancak ygs yüzdesi hakkında 40 da deniliyor 28 de deniliyor yerleştirme sıralamasının 1 ile başlaması şaşırtmaz
  • BloodOnMyName B kullanıcısına yanıt
    Bence 2k içi kesin olur senin hocam mf4 de çünkü bu yıl 70 üstü mat yapan çok az kisi var ilk 5k da 65 civarı mat bile geri atmicaktir fazla

hocam sen bilkent gelirse yazar mısın
    ankara olması, özel olması maddi durumlar falan hakkında ne düşünüyorsun
    Bilkentin artisi cok hocam

1.Özel olduğu için 1000 lira burs alacaksin nerden baksan

2.Ankara istanbula göre daha az maliyetli

3.Kampusu Trde en iyilerden

4.Yurtdisina cok rahat gecis yapabiliyorsun

5.Yurticinde kalirsan da kimse bilkent mezununu hor görüp alt departmanlarda calistirmiyor

6.Lablari egitimi vs.

Yani hocam benim de hayalim bilkentdi ama olmucak gibi gitmeni tavsiye ederim ben de 600 lira aylik bursla tobb mu yazayim yoksa tam burslu ek ama aylik ek para almadan odtu pc mi karar veremedim 3k gibi bir siralama gelicek gibi bana

hocam ben özellere pek sıcak bakmıyorum açıkçası mesela tobb pc yazsan 15 kişi tam burslu okuyorsunuz ama diğer yetmiş kişinin 40bine kadar yolu oluyor
    ama mesela odtü diğer kaliteli üniversitelere göre aşırı fazla kişi almasına rağmen puanı ve sıralaması hala yüksek bu da oradaki insan kalitesini gösteriyor şeklinde bakabiliriz
    ben de sene başında koç düşünüyordum bu yüzden soğudum ben mezuna kaldım bu sıralamayı yapmak için ama 12de pek sevmediğim bi sınıf arkadaşım ücretli okuyor orada benim mezuna kaldığım sıralamayla
    ve odtü itü boğaziçi daha köklü üniversiteler iş ağı daha geniş olur diye düşünüyorum
    tabi özel üniversiteler kötü demiyorum hatta şuralarda başı onlar çekmiş
    https://www.timeshighereducation.com/world-university-rankings/2017/world-ranking#!/page/0/length/25/locations/TR/sort_by/rank/sort_order/asc/cols/stats
    https://www.topuniversities.com/university-rankings/world-university-rankings/2018
    araştırma ve teknik imkanları daha fazla dediğim devlet üniveristelerinden

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    topuniversitiesde location kısmından türkiyeyi seçin
    Ben de tobb ve odtu arasindayim beni cazip eden burs miktarı biraz da hocam ayda 600 tl universitede beni rahatlaticak bir miktar aileme fazla yük olmak istemiyorum şimdiye kadar ozelde okuttular hep liseyi falan ama konu geleceğimse feragat ederim odtu mezunu olunca daha mi kolay is bulurum daha mi rahat bir hayat yasarim yanlis tercih yapmak istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickxarus5858 -- 20 Haziran 2017; 10:55:3 >
    Hocam o konuda benim de bir bilgim yok odtu bolumleri hakkinda bilgi isteyenlerin sorularinn cevaplandigi konular var oralari bi yokla sen hocam yoksa ben de yeni giricem uniye dedigim gibi pek bi bilgim yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.