Şimdi Ara

SIRALAMA KONUSUNDA BU KADAR DA TIRSMAYIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim gecen sene ygsde türkce 30-6 sos 0 mat 38-2 fen 32-7 idi,forumdaki adamlara göre ilk 30 k ya giremiyodum ygs de 19 k oldum .cidden forumda çok fazla trol var tamam elbet sınav biraz kolaydi ama ben ciddi anlamda 2014 sırqlamasina denk gelecegini düsünuyorum.bize gecen sene tır carptı biz bu sene uçak bekliyorduk ama bu sene kamyon çarptı,aslinda kamyon da tırdan cok da kücük degil,millet gözünde büyüttü sonra her yere 157 ciler 130=50 k cılar doldu,isterseniz daha abartin da sınavi
    iyice teog yapin

• +1
  • Hocam çok güzel teselli ediyorsun ama maalesef sınavın çok kolay olduğu bir gercek. Ve bu yüzden sıralamaların yükselmesi kaçınılmaz. Bunu ben de hiç istemezdim ama gercekler acıdır :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şurdanbiöğrenciabi Ş kullanıcısına yanıt
    kardeş kusura bakma ama şuan ftr okuyorum 2014-2015-2016 sınavlarına girdim 2014 ile eşit bi sınavdı şuanda yanılsama var gerçekten 2014 te sınav 2013 e göre zor oldugundan herkes zor zor diye konuşuyordu ama 2015teki sınav zor olup 2016 da daha kolay olunca çok kolay gibi gözüktü 2016 daki sınav yani yorum burda kalsın bekle ve gör
  • hayatın da fen çözmemiş adam kolaydı diyor.Cevapları kontrol ettin mi diyorum yok hayır ama 35-36 gelir diyor.Sınavdan çıkınca max 2y vardır demiştim ben de eve geldim 9y var toplamda.Belki sadece beni ikilemde bırakmıştır fen bilemiyorum orasını artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.