Şimdi Ara

SIRADIŞI RÜYALARIM! DEVAMI GELECEK!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizleri hatırladığım kadarıyla bugüne kadar gördüğüm rüyalarımı anlatacağım.Gerçekten ürpertici olduğunu düşündüğüm rüyalarım var.Kesinlikle csb veya uydurma değildir.ctrl f yapıp istediğinizi aratabilirsiniz.Dh li uzun sevmez ama okumaya değer bence isteyen okusun.

ilk rüyam

Eskiden bu rüyayı sık sık sık görürdüm ama artık görmüyorum neyse bizim ev mustakil ve tarlalı biz hep beraber ailecek evde oturuyoruz çay falan içiyoruz babamın teyzeside bizimle biz otururken kapı çalıyor ben açıyorum kimse yok bir süre geçiyor daha sonra tekrar kapı çalıyor bu sefer annem kapıyı açıyor dışarıya bakıyorum ama kimse yok annem biri seni çağırıyor diyor bende anne kimse yok diyip çıkmıyorum dışarı annem ısrar ediyor sonra ben bahçeye çıkıyorum kimse yok ama böyle kuru otlara basınca çıkan ses vardır ya o ses geliyor ondan sonra ben biraz daha tarlaya doğru iniyorum kuru otların arasında tekerlekli sandalyeli her tarafı yanmış bi adam var bana doğru geliyor ben sonra bahçe kapısını kapatıp eve kaçıyorum adam gelmiyor peşimden sonra tekrar kapı çalıyor açıyorum aynı adam ayakta sağlam şekilde içeri giriyor herkes adamı tanıyor ama ben hala kim olduğunu bilmiyorum ondan sonra uyanıyorum böylr değişik bir rüyamdır buda.

ikinci rüyam

Okuldan geliyorum evimiz ilk rüyadada dediğm gibi evimiz mustakil ve tarlada kuzey tarafında çamlık var ve tren yolu var evimizin yol tarafındada sürmeli saçtan(saç demir teneke gibi bir metal)yapılmış kapı var kapıyı açıyorum sonra ev kapısınıda açıp içeriye giriyorum içersi darmadağın sonra on kasımda çalan sirenler gibi bir siren çalıyor hemen kendimi dışarıya atıyorum ailem ve komşular bizim bahçede sonra havadan iki tane büyük uçak geçiyor ve bomba bırakıyor orasını görmedim ama ben bi şekilde hayatta kalıyorum gözlerimi açıyorum evin falan birazı yıkılmış etrafta alevler falan var kalkıyorum hemen ailemi bulmaya çalışıyorum ama yoklar sonra tarlaya doğru gidiyorum ailem otların arasımda saklanıyor ama bende bi yüz metre kadar uzaktalar tepedede uçaklar var koşsam karşıya öldürcekler vende yakınımdaki otların arasına giriyorum ondan sonra şu küçük insansız hava araçları olur ya onlardan geliyor bi tane ama bu küçük maket uçak gibi bana bakıyor sonra onun gözünden görüyorum kendimi bakarken birden onu kapıp düğmesini kapatıyorum bu aradada uçakların biraz azaldığını fark ediyorum otların arasından sürünerek ailemin yanına gidiyorum babam elimdekini alıp inceliyor üstüde kırmızı bir ışık yanıp sönüyor babam bunun tuzak olduğunu söyleyip cihazı imha etmeye çalışıyor üstüne basıp kırıyor ama hala kırmızı ışık yanıp sönüyor ardından uçakların hepsi kayboluyor birden bizim tarlanın güneyindeki tarladan birkaç tane askeri araç ateş açarak üstümüze geliyor o arada bi kargaşa herkes etrafa kaçışıyor ben eve doğru koşuyorum içeri giriyorum dolabı falan evin yıkılmış yerlerine koyup kapatıyorum perdeleri çekiyorum kardeşim daha önce eve gelmiş arkamdan bana dokunuyor ve dışarıyı gösteriyor dışatıda keskin nişancı var perdeyi hafif aralayıp bakıyorum dışardalar hemen mutfaktan bıçak alıp banyoya kaçıyoruz kapıyı kapatıp bekliyoruz adamlar evin içine giriyor bu arada ben adamın gözünden görüyorum heryere baktıktan sonra sıra banyoya geliyor adamların biri dış kapıda biri banyonun kapısında bekliyor ben kardeşimi arkama alıp bekliyorum adam kapıyı açtığı anda göğsüne bıçağı saplayıp dışarı doğru koşuyorum kapıdaki adam beni vuruyor uyanıyorum kalbim güm güm atıyor biraz kemdime gelip tekrar uyuyorum.

DEVAMI GELECEK DAHA ÇOK RÜYAM VAR.Dah ilginç olanlarıda mevcut yazmaya devam edicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çörçil -- 18 Şubat 2015; 20:21:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O kadar yazdık be

• Rüya değil kitap mübarek

• Okudum,pişman değilim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok uzun be fragman olarak yazsaydın

• Acaip rüyalar seri 1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simone Simons kullanıcısına yanıt
    Kısa yazınca anlamı kalmaz ki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biraz uzun oldu ama

• ilgi çekmediğine göre devamını yazmaya gerek yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.