Şimdi Ara

Sıradan biri olmak kötü bir şey midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben bi ara çok kötü bir şey olduğunu düşünmüştüm. Hatta "sıradan biri olmamalıyım çok okumalı çok farklı olmalıyım" diyerek bir sürü kitap almışlığım var.(sanki çok okuyunca farklı olacağım ) Şimdi kendimi "zorunluluk" olarak görmediğim hobilere vermek istiyorum. Oyunlar çok sıkıcı geliyordu. Yeni birkaç oyun deneyeceğim. Sıradan, basit biri de olsam bari mutlu olayım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • İnsanların hepsi sıradandır.Üstün insan diye bir olay yok herkes eşit..Neye göre üstünlük üstün diye bir olay yok..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tezekos

    İnsanların hepsi sıradandır.Üstün insan diye bir olay yok herkes eşit..Neye göre üstünlük üstün diye bir olay yok..
    Bilim insanı ile ben bir değilim hocam. Size katılmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaip sıradanım, ne yaparsam sıradan olmam ki :( Ne yaparsam yapayım benden önceki sıradanlar onu yaparak sıradanlıktan kurtulduğu için yapsam da yine sıradan olacağım.
  • Sıradan olmamalıyım düşüncesi ergence bir düşüncedir. Herkes oynuyor ve seviyor diye bir oyunu oynamak zorunda değilsin herkes kitap okuyor diye kitap okumak zorunda da değilsin. Cidden neyden keyif alırsan onu yap.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-1DF3AA226

    Bilim insanı ile ben bir değilim hocam. Size katılmıyorum.

    Alıntıları Göster
    Bilim insanın ne gibi bir artısı var senden ? Sadece adam biraz kafa çalıştırmış oda herkeste olan birşey.. insan beyninin %3 ünü kullanıyor günlük yaşantısında ders çalışırken vs. Bilim insanı dediğin adam da %5 ini kullanıyor sende başarabilirsin başaramaman için bir sebep yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.