Bildirim
Sıradan Bir Video-Editing İçin Yardım ...

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yok mu bir yardım edecek ? -
Sony Vegas pratik bir yazilimdir, ogrenmesi de kolaydir. Sitesinden belki demosunu indirebilirsin. Link vermek yasak bu sitede.Ayrica Edius da indirebilirsin kendi sitesinden ve 30 gun boyunca full olarak kullanabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim ancak daha pratik ve ücretsiz bir yazılım yok mu ? -
Cevap bekliyorum arkadaşlar... -
ULEAD sürümlerine bakabilirsin. -
En son çare Adobe premier derim -
Arkadaşlar söylediğiniz programlar baya zor... Ben sadece kesme biçme, müzik koyma gibi temel fonksiyonları olan birşey arıyorum.
Movie-maker'i denedim o da görüntü ayarlarını kötüleştiriyor... -
Ben vegasta birleştirmeyi bulamadım??? sony cx190 var, çekim yaptığı zaman pauselerin hepsini de ayrı dosya olarak kaydediyor. dolayısıyla aynı olayın 10 tane ayrı 1-2 dakikalık kaydı oluyor ve beni delirtiyor Bunun hal çaresi nedir, aklıma karttan bilgisayara yükleyip orada birleştirmak geldi. Vegası indirdim ama bunu beceremedim...YARDIM...
-
Videopad video editor var.yoklukta gideri olan bir program bi de virtualdub portable sürümünü indirirsen tadından yenmez
hunharca beleş program kullanan biri olarak bunları önerebilirim.
arkadaşlar bende hd video var ben bunu windows movie maker yada benzeri bir programda kesip,bölüp,müzik ekleme gibi bi şeyler yapacam ama yaptıktan sonra geri kaydederken , hd olurmu çözünürlüğü düşermi :(( ??? -
bazı movie makerlar hd yapıyor vidyoyu ama sana önerim sony vegas kullan oldukça basit bi kullanımı var -
Sony vegas hd platınum 11 kullanıyorum . Yeterli derecede işini görür . Eğitim videolarını izleyerek pro düzeye çıkarsın. -
Sony vegas mı zor? önyargılı olma
vitural dub kullanabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: August Rush.
En son çare Adobe premier derim
Allahtan kolay bişey istemiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X