Şimdi Ara

Sıradan Bir Video-Editing İçin Yardım ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar. Ben çektiğin videonuun bazı kısımlarını kesmek,birleştirmek, slow-motion yapmak
    döndürmek yazı eklemek, zoom yapmak gibi spesifik özellikleri kullanabileceğim bir program arıyorum. Kolay
    kullanımlı olması çok önemli. Yükleme linki ile beraber önerebilirseniz sevinirim.

• Yok mu bir yardım edecek ?
  • Sony Vegas pratik bir yazilimdir, ogrenmesi de kolaydir. Sitesinden belki demosunu indirebilirsin. Link vermek yasak bu sitede.Ayrica Edius da indirebilirsin kendi sitesinden ve 30 gun boyunca full olarak kullanabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim ancak daha pratik ve ücretsiz bir yazılım yok mu ?
  • Cevap bekliyorum arkadaşlar...
  • sorumvar89 S kullanıcısına yanıt
    ULEAD sürümlerine bakabilirsin.
  • En son çare Adobe premier derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar söylediğiniz programlar baya zor... Ben sadece kesme biçme, müzik koyma gibi temel fonksiyonları olan birşey arıyorum.
    Movie-maker'i denedim o da görüntü ayarlarını kötüleştiriyor...
  • Ben vegasta birleştirmeyi bulamadım??? sony cx190 var, çekim yaptığı zaman pauselerin hepsini de ayrı dosya olarak kaydediyor. dolayısıyla aynı olayın 10 tane ayrı 1-2 dakikalık kaydı oluyor ve beni delirtiyor Bunun hal çaresi nedir, aklıma karttan bilgisayara yükleyip orada birleştirmak geldi. Vegası indirdim ama bunu beceremedim...YARDIM...
  • Videopad video editor var.yoklukta gideri olan bir program bi de virtualdub portable sürümünü indirirsen tadından yenmez hunharca beleş program kullanan biri olarak bunları önerebilirim.

• arkadaşlar bende hd video var ben bunu windows movie maker yada benzeri bir programda kesip,bölüp,müzik ekleme gibi bi şeyler yapacam ama yaptıktan sonra geri kaydederken , hd olurmu çözünürlüğü düşermi :(( ???
  • alonsof1 kullanıcısına yanıt
    bazı movie makerlar hd yapıyor vidyoyu ama sana önerim sony vegas kullan oldukça basit bi kullanımı var
  • Sony vegas hd platınum 11 kullanıyorum . Yeterli derecede işini görür . Eğitim videolarını izleyerek pro düzeye çıkarsın.
  • Sony vegas mı zor? önyargılı olma

• vitural dub kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: August Rush.

En son çare Adobe premier derim

Allahtan kolay bişey istemiş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.