Şimdi Ara

Sıradaki Popüler Server => ELAMIDAS! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.141
Cevap
7
Favori
80.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Metinin tercümesi, ana fikri, yazar burada ne anlatmak istiyor gibi işlerle uğraşamıyacağımda son satırda bir not var şöyle demekte;
    quote:

Belirlenmiş bir yayınlanma tarihi yoktur, bir tahminimizde bulunmamakta. Sormaya zahmet bile etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alecto -- 19 Temmuz 2014; 14:52:43 >
  • Ben de çaklıt ve tayfasıyla venture online diye bir serverda karşılaşmıştım ve kendilerini kişilik olarak pek iyi hatırlamıyorum,kötü anılar ile hatırlıyorum ve bu adamlara antipatim var, yaşar yazmış benim de aklıma geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

Ben de çaklıt ve tayfasıyla venture online diye bir serverda karşılaşmıştım ve kendilerini kişilik olarak pek iyi hatırlamıyorum,kötü anılar ile hatırlıyorum ve bu adamlara antipatim var, yaşar yazmış benim de aklıma geldi.

sonuna kadar haklısın kardeşim , bende bir kaç hafta önce yazdım ve DH yönetimi mesajlarımı sildi , bu adamlar sadece kendi çıkarları doğrultusunda oynar !! Guilde çağırdı adamı keyfi olarak atar , üstünede küfür eder.Demekki tek fark eden ben değilmişim :) bu elemanlar dediğim gibi sadece kendilerini düşünür , gerisi umurlarında dahi olmaz

Birincisi, bu konuyu açtıysam servera katılımı artırmak,rekabeti artırmak ve sizleri bilgilendirmek için.
    İkincisi, 21 Nisan'da konuyu açtım ve aradan tam 3 ay geçti, doğru. Benim niyetim sizleri bilgilendirmek. Akasch'ın açacağı serverlarda her zaman gecikme yaşanmıştır çünkü bu adam serverını en iyi şekilde tasarlamak için aklına gelen herşeyi servera dahil etmekten gocunmayan biri. Eklenen her yeni şey database'de problemlere sebep olmakta ve eklenecek şeyi iptal etmektense bug ları ve problemleri bulup çözmek üzerine yoğunlaştıkları için zaman sürekli erteleniyor. Biz, Experts guildi olarak o sıralar en popüler server olan ThetaSRO'yu kale sahibi olmamıza rağmen bıraktık Mayıs'ta Skalidor-2 açılacağı için biz de o zamandan beri beklemedeyiz ve açılmasını bekliyoruz.

Verilen tarihlerin sürekli ertelenme sebepleri bunlar. Verdiğim tarihlerde hiçbir zaman 100% açılacaktır, kesin tarihtir ifadesini kullanmaktan kaçındım. Akasch ile birebir irtibatta olduğum için o her ne kadar tarih vermekten kaçınsa da ben ona geride nelerin kaldığını ve ne kadar süre alabileceğini ısrarla sorup cevap istedim. Aldığım cevabı zaten benim yaymamı da pek istemedi çünkü insanlar verilen tahmini açılış tarihini kesin tarih gibi algılayıp bunu yayıp açılmadığı zaman ortalığa nefretini saçabiliyor.

Bizim için sorun değil, burada benim aleyhimde yazılan hiçbir şeye gocunmuyorum zira internet ortamında insanlara sallamak için sadece 2 dakika ayırıp hesap açmak yeterli. Bana/bize yapılan hakaretlere aynı şekilde cevap verecek seviyeye de inmeyeceğiz.

Son olarak, hiçbir şeyi kanıtlama gereği duymuyorum ancak açık ve net olsun diye ben bunu buraya bırakıyorum.

Sıradaki Popüler Server => ELAMIDAS!

• Arkadaşım İlluminati üyesi olduğumuz için bunlar.

Skalidorda 10 savaşın 10unada aynı kadro ile full online çıkmamız,
    Savaştaki stratejilerimizin savaş sonrasında düşmanlar tarafından tebrik görüyor olması,
    Popüler/uluslararası silkroad serverlarında en çok tanınan saygı gören guildlerden biri olmamızın,
    Katıldığımız son 15 kale savaşının 13'ünü kazanmış olmamızın

GM ile ''KANKA'' olma arasındaki bağı somut örneklerle anlatabilirsen bende sana inanabilirim zira çok iddiali şeyler yazmışsın. Burada binlerce kişi konuyu takip ettiği için cevaplama gereği duyuyorum, yoksa bu gibi iddialar server içerisinde global yoluyla yazılmış olsa görmezden geleceğim kişilerden birisi olurdun.

İlk önce google'a ''Silkroad Experts Community'' yaz, çıkan sonuçları açıp incelersen guild üzerinde ne kadar emeğim olduğunu görebilirsin. Sen, katıldığın serverlarda server sahiplerine global alıp onla bunla küfürleşerek para kazandıran,kalabalık yaparak server'ı popüler hale getiren kölelerden biri iken biz katıldığı serverlarda yerini belirleyen bir topluluğuz.

Eğer bu yorumu okuduktan sonra yazacak birşey bulamayıp sinirlendiysen, ben sana bu videoları izleyip nefretini hayranlığa çevirmeni öneririm, hadi iyi seyirler.

Valthea: http://www.youtube.com/watch?v=5TJyVbSLNUg
    Theta : http://www.youtube.com/watch?v=3oViaXU51qg
    Skalidor:http://www.youtube.com/watch?v=w9b6MxRkWkA
    Skalidor:http://www.youtube.com/watch?v=-jCopo7Ghuc
    Skalidor:http://www.youtube.com/watch?v=RPo1_LjqVtw
    Myth : http://www.youtube.com/watch?v=bFYAI9qgl8c

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dubforvet -- 21 Temmuz 2014; 1:53:03 >

• En iyiler hiçbir zaman çekilmez kardeşim, sana bana yani bize sallayanların hali acınası. Her server Akasch'ın serverı, her serverda yardım alıyoruz zaten, doğrudur. Gazali iyi söylemiş "CAHİLLERLE TARTIŞMAYA GİRMEYİN, ZİRA BEN HİÇ YENEMEDİM'' diye. Haydi eyvallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The BlackMamba 24 -- 21 Temmuz 2014; 3:06:14 >
  • Yazdiklarinin cogunu okumadim bile.Senelerden sonra bu oyunun bagimlisi olmus kolelersiniz ne yazikki.Oynadigin oyunlarin cogu royalin serverlari.Bugune kadar kac tane server acip kapadigi da ortada.Skalizey denen 15 yasindaki gurbetci cocuk senin unionundaydi dikkatini cekerim bizim charlarimizi istedigi gibi banlatabildi.Benim.sroyla isim yok.Ama oynucaklar varsa bosa oynamasinlar bile.Turk dusmanlarini.guildinizde barindiracak.kadar milliyetciliginiz yok ne yazikki size.Size bol savas kazanmalar umarim gercek hayatla olan savasi da anlarsiniz bigun baba.parasi olmadan adam olmanin ne demek oldugunu gorursunuz.Islerim var baska yorum atma tenezzulunde dahi bulunmayacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

1- Bugüne kadar kaç server açıp kapadığı ortada (Evet ortada,sorun nedir bilemedim)
    2- Skalizey benim unionumda güçlü bir guilde sahip arkadaşımdı evet, aranızdaki sorun nedir bilmiyorum ama beni ilgilendirmiyor
    3- Senin sro ile işin yoksa bu konu altında ne işin var? Burada Skalidor-2 ile ilgili bilgilendirme yapıyorum senin yaptığın ise kanıtlayamadığın şeylerle bilgi kirliliği yaratmak.
    4- Senin benim hayatım ile ilgili hiçbir fikrin olamaz, baba parası yeme gibi muhabbetleri git kahvedeki arkadaşlarınla yapıver burası ego tatmin yeri ya da yaşadığın hayatı başkaları ile kıyaslama yeri değil.

NOT: Server ile ilgili olmayan yorumlara daha fazla cevap vermeyeceğim.

EDIT: Az önce akasch ile konuştum, server slotu/kale savaşında lagsız slot yükseltme ve bazı diğer olaylar için çalışırken bazı problemler çıkmıştı ve database üzerinde çalışmayı bırakıp 1 haftadır bununla ilgilendiler. 3-4 aydır yoğun çalışıyolar ve hafta sonu tatile gitti, henüz döndü ve server'ın artık hazır olduğunu. 1-2 gün skill-balance edit/test'lerin yapılacağını bunun dışında zaman alacak birşeyin kalmadığını, pazara kadar herşeyi bitirip 1 Ağustos-Cuma günü server'ı açmayı planladığını söyledi. Ben yine de kesin tarih olarak beyan etmek istemiyorum zira HALÂ daha net bir tarih açıklaması yapmak istemiyorlar ama şunu artık size temin edebilirim ki 1 Ağustos cuma günü server açılmaz ise eğer, 8 Ağustos cuma günü açılmasını 100% bekliyorum artık erteleyecek/üzerinde çalışılacak/reklam süresi vs. kalmadı.

Konuyu/server'ı sabır ve edebiyle takip eden-bekleyen arkadaşlara teşekkür ederim. Biz Experts guildi olarak yerimizi alıcaz, ''server ne zaman acilcak bro'' dışındaki soruları özel mesaj veya yorum olarak yazabilirsiniz, yanıtlayabilirim.

İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dubforvet -- 21 Temmuz 2014; 4:21:05 >

• Eğer o zaman ki çikolata adlı kişi sen isen, lemans adlı arkadaşa katılıyorum. O serverda bende oynuyordum. Sonuçta verdiği emeği en iyi ben bilirim çünkü bu konu ile ilgili saatlerce telefondan konuşmuştuk banlandığı için..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Orijinalden alıntı: Mr_Chocolate

Eğer yorumların forumdonanımhaber moderatörleri tarafından siliniyorsa benim buna ne ekleyebilirim, o kadar gereksizsin yani

yazmış olduklarım sana katılan kişilerin gerçekleri görüp kararını değiştireceği için , yazmış olduklarım editlendi. Seni çok iyi biliyorum , kendi çıkarların için yanındaki elemanı tereddüt etmeden satabilecek , taraf değiştirebilecek iki yüzlü bir karakterin var. Naşş
  • Benim vicdanım rahat. Fatih'in ( Choco ) 'da öyle olduğuna eminim. Peki siz '' sözde '' müslümanlar, birine iftira atmanın, haksız yere suçlamanın sorumluluğunu idrak edebilecek kapasitedemisiniz? Arkadaş banane, Fatih'e ne Skalizey senin charını banlattıysa. Biz burda Experts guildi olarak bir serverın tanıtımını yapıyoruz. Skalizey dediğin adam bizim uniondaydı, arkadaşımızdı okadar. Sen PARS'sın sanırım. Satılık diye koymuşsun birşey olmuş banlanmış, zamanında ben bile yardım etmeye çalıştım Akasch ile konuştum banın açılsın diye. Şimdi burada ne bu butthurt, çekememezlik ve iftiralar, hakaretler. Sözde siz çok adamsınız, çok iyisiniz. Biz hep kötüyüz, yardım alıyoruz, hayatsızız bilmemne.

Size asıl gerçeği söyleyeyim. Bizim farkımız, birlik, beraberlik ve saygı içerisinde bir '' international '' grubu yönetmek. Bizim sayemizde Türklerin adı aklanıyor oyunda. Bizim sayemizde adamlar Türklerin sadece hırsız, küfürbaz ve kötü olmadığını görüyor. ( kesinlikle oyun içerisinde ). Herkesin kendi hayatı, kendi doğruları var. Kimse kendinde başkalarının hayatını yargılama hakkı görmemeli. Bir yönetici de mesaj atmış, arkadaş tekrarlıyorum. Bizim ile ne ilgisi var PARS'ın ban yemesinin. Skalizey reportladı, PARS banlandı. Skalizey = Skalidorda union olduğumuz guildin masteri. Siz nasıl bir başkasının yaptığı şey ile diğerlerini suçlayabiliyorsunuz. Siz emek veriyorsunuzda biz vermiyormuyuz, geçiniz bunları. Sizin yaptığınız şey iftiradan başka birşey değil. Umrunuzdamı bilmiyorum, belki de gülünç durumda olacağım ancak kişisel olarak en nefret ettiğim şeydir iftira, hakkımı helal etmiyorum. İnsanda ilk önce biraz ahlak olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The BlackMamba 24 -- 22 Temmuz 2014; 0:56:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: The BlackMamba 24

Benim vicdanım rahat. Fatih'in ( Choco ) 'da öyle olduğuna eminim. Peki siz '' sözde '' müslümanlar, birine iftira atmanın, haksız yere suçlamanın sorumluluğunu idrak edebilecek kapasitedemisiniz? Arkadaş banane, Fatih'e ne Skalizey senin charını banlattıysa. Biz burda Experts guildi olarak bir serverın tanıtımını yapıyoruz. Skalizey dediğin adam bizim uniondaydı, arkadaşımızdı okadar. Sen PARS'sın sanırım. Satılık diye koymuşsun birşey olmuş banlanmış, zamanında ben bile yardım etmeye çalıştım Akasch ile konuştum banın açılsın diye. Şimdi burada ne bu butthurt, çekememezlik ve iftiralar, hakaretler. Sözde siz çok adamsınız, çok iyisiniz. Biz hep kötüyüz, yardım alıyoruz, hayatsızız bilmemne.

Size asıl gerçeği söyleyeyim. Bizim farkımız, birlik, beraberlik ve saygı içerisinde bir '' international '' grubu yönetmek. Bizim sayemizde Türklerin adı aklanıyor oyunda. Bizim sayemizde adamlar Türklerin sadece hırsız, küfürbaz ve kötü olmadığını görüyor. ( kesinlikle oyun içerisinde ). Herkesin kendi hayatı, kendi doğruları var. Kimse kendinde başkalarının hayatını yargılama hakkı görmemeli. Bir yönetici de mesaj atmış, arkadaş tekrarlıyorum. Bizim ile ne ilgisi var PARS'ın ban yemesinin. Skalizey reportladı, PARS banlandı. Skalizey = Skalidorda union olduğumuz guildin masteri. Siz nasıl bir başkasının yaptığı şey ile diğerlerini suçlayabiliyorsunuz. Siz emek veriyorsunuzda biz vermiyormuyuz, geçiniz bunları. Sizin yaptığınız şey iftiradan başka birşey değil. Umrunuzdamı bilmiyorum, belki de gülünç durumda olacağım ancak kişisel olarak en nefret ettiğim şeydir iftira, hakkımı helal etmiyorum. İnsanda ilk önce biraz ahlak olmalı.

PARS ndn banlanmıstı hatırlıo msn.banlanan kısıde yorum atabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr_Chocolate

Yazdıklarımı okuduğun mantıklı bir karşılık verememenden belli.

1- Bugüne kadar kaç server açıp kapadığı ortada (Evet ortada,sorun nedir bilemedim)
    2- Skalizey benim unionumda güçlü bir guilde sahip arkadaşımdı evet, aranızdaki sorun nedir bilmiyorum ama beni ilgilendirmiyor
    3- Senin sro ile işin yoksa bu konu altında ne işin var? Burada Skalidor-2 ile ilgili bilgilendirme yapıyorum senin yaptığın ise kanıtlayamadığın şeylerle bilgi kirliliği yaratmak.
    4- Senin benim hayatım ile ilgili hiçbir fikrin olamaz, baba parası yeme gibi muhabbetleri git kahvedeki arkadaşlarınla yapıver burası ego tatmin yeri ya da yaşadığın hayatı başkaları ile kıyaslama yeri değil.

NOT: Server ile ilgili olmayan yorumlara daha fazla cevap vermeyeceğim.

EDIT: Az önce akasch ile konuştum, server slotu/kale savaşında lagsız slot yükseltme ve bazı diğer olaylar için çalışırken bazı problemler çıkmıştı ve database üzerinde çalışmayı bırakıp 1 haftadır bununla ilgilendiler. 3-4 aydır yoğun çalışıyolar ve hafta sonu tatile gitti, henüz döndü ve server'ın artık hazır olduğunu. 1-2 gün skill-balance edit/test'lerin yapılacağını bunun dışında zaman alacak birşeyin kalmadığını, pazara kadar herşeyi bitirip 1 Ağustos-Cuma günü server'ı açmayı planladığını söyledi. Ben yine de kesin tarih olarak beyan etmek istemiyorum zira HALÂ daha net bir tarih açıklaması yapmak istemiyorlar ama şunu artık size temin edebilirim ki 1 Ağustos cuma günü server açılmaz ise eğer, 8 Ağustos cuma günü açılmasını 100% bekliyorum artık erteleyecek/üzerinde çalışılacak/reklam süresi vs. kalmadı.

Konuyu/server'ı sabır ve edebiyle takip eden-bekleyen arkadaşlara teşekkür ederim. Biz Experts guildi olarak yerimizi alıcaz, ''server ne zaman acilcak bro'' dışındaki soruları özel mesaj veya yorum olarak yazabilirsiniz, yanıtlayabilirim.

İyi günler.

sw de sılk olayı nasıl olacak ve item satışı var mı

• apwbdumblodore A kullanıcısına yanıt
    Silk satışı olacak, mobil ödeme seçeneği eklettirmeye çalişiyoruz. İtem satışı yok

Und ein letzter Gruß an deinem Grab, von mir dein Freund und Kamerad.
    Es bleibt die Erinnerung, ein letzter Gruß an deinem Grab,
    von mir dein Freund und Kamerad, es bleibt ein Blick zurück.

|||||||||| ReichIII |||||||||| Youtube |||||||||| Burak1337 ||||||||||
  • Sıradaki Popüler Server => ELAMIDAS!

1'ine yetiştirmeyi umuyodu olmadı. Ağustos 8 cuma günü açılacağını bekliyorum. Balance kaldı sadece
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.