Şimdi Ara

Sıradaki Popüler Server => ELAMIDAS! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.141
Cevap
7
Favori
80.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: XyXm26

Oyun gerçekten çok güzel ve sizde güzel bilgiler paylaşmışsınız herkese çok teşekkürler. Fakat oyunda bilmediğimiz bir sürü sistem var ve anlatımları ingilizce bu yüzden çok fazla birşey anlayamıyoruz. Sizden ricam vakti olan bir kişi Türkçe olarak ayrıntılı özellikleri paylaşabilir mi ? Daha iyi anlarsak daha çok başarılı olcağımızı düşünüyorum

katılıorum arkadaşa
    Elitepvpers konusunun çevirisi bizzat yapıcam burayada yapıştırıcam beta testinden sonra tahminen olur. 1 hafta içerisinde

Orijinalden alıntı: Mr_Chocolate

Elitepvpers konusunun çevirisi bizzat yapıcam burayada yapıştırıcam beta testinden sonra tahminen olur. 1 hafta içerisinde

Çok teşekkürler. Bana ve bir çok insana haydalı olcağını düşünüyorum. Oyunda herkese başarılar.

Orijinalden alıntı: pacaveli

arkadaş görende sanacak sıfırdan oyun yazıyorlar

harbiden ya çok abarttılar

Sıradaki Popüler Server => ELAMIDAS!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alecto -- 4 Ağustos 2014; 4:20:50 >

• quote:

Kapasite başlangıç için 2000 olacak, daha sonra artırılabilir

Ben dowlandi yükledim kurdum start geliyor ama starta basinca hata neden veriyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam beta dan sonra wipe olacak mı?

Vamos Rafa.

I am lost without my Boswell.
  • Sıradaki Popüler Server => ELAMIDAS!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alecto -- 4 Ağustos 2014; 22:18:03 >

Orijinalden alıntı: Alecto

Hocam üstte soru sordum ama ona mı yazdınız anlamadım

Vamos Rafa.

I am lost without my Boswell.
  • Client'te ki sorun şu anda düzeltiliyor, birkaç saat içerisinde beta açılabilir.
    Full erişim sadece akasch'ta var o kimseye 100% güvenmez, daha önce böyle bir problem olmadı olmazda.

Full erişim sadece akasch'ta var o kimseye 100% güvenmez, daha önce böyle bir problem olmadı olmazda.

http://www.maxigame.org/forum/f724/skalidor-log-db-sro-vt-royal-224721/ buyur kardeşim oyun aktifken yayınlandı yayınlandıktan sonrada kapandı zaten

Client'te ki sorun şu anda düzeltiliyor, birkaç saat içerisinde beta açılabilir.

Server açıldı mi uptude geldi fakat sonra yine hata verdi neden ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: legolas4121

quote:

Client'te ki sorun şu anda düzeltiliyor, birkaç saat içerisinde beta açılabilir.

Server açıldı mi uptude geldi fakat sonra yine hata verdi neden ?

face sayfasındaki dosyayı indir klasörün içine atarsan sorunsuz çalışır.

Sun/ moon almak için event reward ve holy dust istiyo bunları nerden bulcaz ?
  • Arkadaşlar benim anlamadığım mevzu şu. Tamam bir sw güzel olabilir yeni açılıyor olabilir ama sizin bu telaşınız neden ? Tamam guild olarak oraya gidiyor olabilirsiniz önerebilirsiniz ama ben tüm yorumları okudum bir süre sonra gırtlağımıza bıçak dayamışsınızda elamidas a geleceksin demişsiniz gibi hissettim. Sanki kendi serveriniz gibi anlatıyorsunuz bence bu işin içinde bir iş var. Eryx de oynayanların bazıları Skalidor 1 de Akash ın item sattığını söylediler ve sizde ilk sayfada skalidor 1 '' BAZI '' sebeplerden dolayı kapandı demişsiniz neden kapandığını söylememişsiniz. Bu kadar çok telaş yapmanız ne biliyim Eryx e girip oyunu global yağmuruna tutup yok eryx bitti herkes elamidasa gidiyo yok bu sw de bug var elamidasda yok falan diyosunuz. Açıkçası daha başından önyargı yapmamıza sebep oldunuz. Sayfaya ilk kez göz atan biri rahatlıkla şunu söyleyebilir. Bu elemanlar mutlaka gm den bir prim alacak !! malesefki bunu düşünen bir bende değilim. Bunları düzgün bir şekilde açıklarsanız bende yanımda 25 kişi getirecem

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.