Şimdi Ara

Sıradaki kulaklık ne olmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ue triple fi10 var elimde, bassları biraz sönük ama mid ve tizleri çok güzel, farklı birşey denemek istiyorum arada çok fark olmayacak bir kulaklık tavsiyesi istiyorum, shure denemek istiyorum hiç dinlemedim ve ses karakterini çok merak ediyorum shure kulaklıkların se530 dışında ne önerebilirsiniz, shure dışında ne kulaklık denenebilir.

• Triple'nin rakipleri IE8,W3 bunları denedin mi?
  • denemedimde onlara güç yetmez zaten triple fi10 u da amazon.com da felaket bi indirime girdiği zamanda almıştım zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeroksuzler -- 7 Ekim 2010; 21:38:14 >
  • Sat üzerine biraz ekleyip alabilirsin 250-300 civarı gitmez mi 2. el W3, IE8 falan gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azizim -- 7 Ekim 2010; 21:47:15 >
  • IE8, W3 alamazsanız Earsonic sm3 de alamazsınız gibi görünüyor..
    O zaman değiştirmenin de pek anlamı olmaz bence.. Triple.fi ile devam edin derim..
    Sadece değişiklik olsun diye alacaksanız benimde favorim olan 3 model söyleyebilirim..
    Radius DDM, Fischer audio DBA-02, Audio Technica ATH-CK90PRO.. Özellikle DBA-02 yi incelemelisiniz..
  • ya aslında w3 denedim ama çok kısa süre ve tek farkı bassları diyebilirim, shure se115 i çok merak ediyorum madem daha aşşağısı kesmez, ozaman biraz biriktirip 2. kulaklık olarak tavsiyelerden birini ya da shure deneyeceğim
  • Madem fark olmasın diyorsun Triple'ye yakın birşey al, SE115'i dinlemedim ama Shure'nin ucuz modeli bir nevi attan inip eşeğe binmeye benzer.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.