Şimdi Ara

Sıra arkadaşınız tarafından soyuldunuzmu hiç?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En yakın arkadaşım tarafından soyuldum beyler. Bu amkdum oyununun insanları birbirine düşürmekten başka ne yapıyo.
    Sabah cafeye gittik dersler boştu , şifreni yazda oynyım biraz dedi , yazdım kendi masama gectim , oyunda kardeşim varmış, dc ettiriyimmi die sordu , et dedim bende , girmıyo dedi bana , dene girer dedim , girmyo olm dedi , sonra cıktı kendi charına girdi , neyse 1 saat oynadık , kalktık ewe gittik , 2 saat sonra ona yazdığım charın şifresini kopyala yapıştır yapmış şerefsiz , girmıyo girmyo dediği zaman kopyala yapıştır yapmış , dedim kimsin die blockladı hemen , 5 dk sonra bi girdim , 0 hiç biişi kalmamış görev takılarını bile çöpe atmış.
    Yarın napıyım bu cocuğa bi akıl versin biri..
    Ağlıyorum sıkıntıdan

• döversin olur biter.
  • Arkadaşına ne yapmayı düşünüyorsun?Ben olsam yüzüne öyle bir tükürürdüm ki 40yıl unutmasın
  • allah allah bu kadar demekki gözünü item hırsı bürümüş ayıp yaw ben olsam...
  • "Öle arkın ben ta ..."

• lwl yüksekse ben olsam vurur öldürürüm 4.Q
  • vallaha sağlam bi sopa çekicen sende rahatlıcan oda şerefsiz ya bide arkadaşın olacak :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Char için o kadar emek verdiysen git cezasını ver..
  • anlatayım ne yapıcağını

''bismillahirahmanirahim''

gel ulan buraya sen kimin charını soyuyorsun
    tekme tokat yumruk allah ne verdiyse

bunları uygula tüm itemlerine kavuşacaksın
  • bosver gıtsın sonucta bır oyun bu ar lıgınız bıtırmeyın oyun bu oyun
  • dies 65 priest +8 fp set görev takıları yan char 62 rogue +8 fp set +7 ıb görev takıları , edana 59 warrior raptor7 citin set7 görev takıları

bi dövmekle olurmu sizce !..
    öldürsem yeri değilmi
    zaten babamla beraber oynuyoruz bakalım napıcak babam !!!..
  • caldılar benimde arkadşlar dövdüm geri verdi herşeyimi saten en iyi arkaqdaşın soyar carı
  • quote:

Orjinalden alıntı: zex91

dies 65 priest +8 fp set görev takıları yan char 62 rogue +8 fp set +7 ıb görev takıları , edana 59 warrior raptor7 citin set7 görev takıları

öldürsem yeri değilmi

O zaman sen karışma bırak baban halletsin daha etkili olur

• ßeler diesdeki 62 okcuyla koxp kurup banlatıyım diorum ¿
    Artık oynamam ben o charla zaten
    ßanlatıyımmı ne dersiniz ¿
  • adam olsa soymazdı... demekki adam deilmis bunu anladık
  • quote:

En yakın arkadaşım tarafından soyuldum beyler. Bu amkdum oyununun insanları birbirine düşürmekten başka ne yapıyo.
    Sabah cafeye gittik dersler boştu , şifreni yazda oynyım biraz dedi , yazdım kendi masama gectim , oyunda kardeşim varmış, dc ettiriyimmi die sordu , et dedim bende , girmıyo dedi bana , dene girer dedim , girmyo olm dedi , sonra cıktı kendi charına girdi , neyse 1 saat oynadık , kalktık ewe gittik , 2 saat sonra ona yazdığım charın şifresini kopyala yapıştır yapmış şerefsiz , girmıyo girmyo dediği zaman kopyala yapıştır yapmış , dedim kimsin die blockladı hemen , 5 dk sonra bi girdim , 0 hiç biişi kalmamış görev takılarını bile çöpe atmış.
    Yarın napıyım bu cocuğa bi akıl versin biri..
    Ağlıyorum sıkıntıdan

aldığı itemleri ondan al bi tane de item ver gitsin madem bu kadar item hırrsızlığına kalkıştıysa lazım demekki

• Döveceksin alacaksın itemleri Başka çaren yok
  • quote:

dies 65 priest +8 fp set görev takıları yan char 62 rogue +8 fp set +7 ıb görev takıları , edana 59 warrior raptor7 citin set7 görev takıları

öldürsem yeri değilmi

yok abartmaya gerek yok öldürme

birazcık burun şeklinde değişiklik yapsan yeter, tüm itemlerini alırsın geri

/>

• once git döv sonra git babana soyle o dovsun sonra git onun babasına git anlat bide o dovsun hayatından bezer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CüNeYt788 -- 25 Nisan 2007; 15:51:38 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.