Şimdi Ara

--> SIR ELEMENT CONTORYUM EFSANESİ NEDİR!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83
Cevap
2
Favori
63.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • element uydurmuş arkadaşlar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mico82

    ya neden inanırsınız böyle şaçmalıklara sabahta vardı aynı konu

    videonun altını okuyun silkelenin kendinize gelin

    http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/50465/contorium-gercegi


    Klasör olayından sonra çaktım durumu ama




  • Arkadaşlar benim kafama Bor'dan, Kontoryum'dan çok Uğur Mumcu'yu, genç bilim insanlarımızı hele ki bir tanesi çok ilginç savaş uçaklarımızın yönlendirme çiplerinin şifresini çözen kişi çok stratejik bir konudur ayrıntıya girmiyorum Mossad çaşıtlarınca öldürülüyorlar. Ne rastlantıdır ki; bilim insanlarımızı taşıyan uçaklar düşüyor. Yurdumuz için işe yarayacak kişilerin (Asker, sivil farketmez) dönerkanatları yere çakılıyor. Sizce bu kadar çok rastlantı olabilir mi? Bir ülkeyi işgal edip sömürmenin bir çok yolu vardır. Bunlardan en etkilisi beyin takımını yoketmektir bunu yaptınızmı diğerleri kuzu, kuzu yolunuza kendi rızaları ile girerler. Ne yazık ki günümüz Türkiye'sinin acıklı durumu tamda bir koyunun kasaba aşık olmasına uyan bir örnektir ve bu durum ülkemizde bulunan madenlerden çok, çok daha önemlidir. Çünkü beyniniz yoksa tonla altınınız, elmasınız olsa ne olur. Bu arada İstanbul Boğazı'ndaki yalılar hakkında bazı arkadaşların dediği gibi; bırakın içine girmeyi bazıları askeri bölgelerden inanın daha iyi korunuyorlar yüksek kale gibi duvarlar mı ararsınız çelik tel örgüler mi ararsınız öylesine möhkem ki gören karargah merkezi sanır. Kim bilir belki de öyledir içlerinde kim yaşar, ne yapar bilemiyoruz ama bildiğimiz bizim denetimimizde olmadığı orası kesin.




  • Türkiye üzerinde oynanan oyunlar çok var doğru ama bu bilgide sizi her saçma şeye inandırmasın kardeşim ya Contoriumdan öncede Neptünyüm ve feomidyum diye element cıkardılar yok Türkiye'de yok bilmem ne bu nedir ya insanları kandırmak ne kadar kolay olmuş artık..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hell's Angel's


    quote:

    Orijinalden alıntı: UrbanBoy

    Eğer bu contoryum saçmalığına inanan varsa zihinsel engelli olabileceğini belirtmek isterim. Zaten bu kuran'ın çarptığı kız hikayeleri gibi şeylere bile o kadar inanılıyosa buna da inanılır elbet.
    Neyse "con" diye klasör niye açılmıyor açıklayalım.

    "CON" MS-Dos zamanlarından kalmış bir kısaltma olup "CONsole"dan gelmektedir. "Con" isminde bi dosya kaydetmeye çalıştığınızda buna benzer bi hatayla karşılaşacaksınız:
     --> SIR ELEMENT CONTORYUM EFSANESİ NEDİR!!!


    Con ve bazı kelimeler windows tarafından kullanılan aygıt sürücü isimleridir.
    Örneğin(Windows sitesinden):
    quote:

    Name Function
    ---- --------
    CON Keyboard and display
    PRN System list device, usually a parallel port
    AUX Auxiliary device, usually a serial port
    CLOCK$ System real-time clock
    NUL Bit-bucket device
    A:-Z: Drive letters
    COM1 First serial communications port
    LPT1 First parallel printer port
    LPT2 Second parallel printer port
    LPT3 Third parallel printer port
    COM2 Second serial communications port
    COM3 Third serial communications port
    COM4 Fourth serial communications port


    Yukarıdaki isimlerde de klasör veya dosya yaratmazsınız. İlluminati olaylarına benzetip herşeyin altında bi bit yeniği arayıp, bu kısaltmalarda da bi anlam çıkarırsanız madalya vericem.

    CON'u komut isteminde de bi dosyayı görüntülemek için kullanabilirsiniz. Yani "contorium"dan falan gelmemiştir, bunlar hikaye.


    aynştaynın sol kroşesi terk


    Umarım herkes anlamıştır!!
    Port tersten yazın trop yani troops asker demek!!! Tehlikenin farkında mısınız??




  • IUPAC tarafından onaylandı mı?
  • IFFFIHIHSIHSHISIIHHIHSSFFFSIHISH tarafından onaylanmış arkadaşlar ciddi olalım biraz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: amboleos

    lolsunuz, eskisozluk okuyun bari

    lolsunuz
    lolsunuz
    lolsunuz
    lolsunuz
    lolsunuz
    lolsunuz
    lolsunuz

    Bu arada ekşi'deki bir arkadaş yapmıştı bunu,sazan.avi yani.
  • dün arkadaşla konuşurken bu konudan bahsetti biraz araştırdım.
    şu açıklama bana mantıklı geldi.


    CONTORİUM ADINDA SÖZDE BİR ELEMENT BAŞTAN SONA PALAVRALARLA DOLU BİR FİLMLE İNTERNETTE DOLANIYOR. İNSANLARDA BU YALANA UYUYOR YAZIK YA..
    Baştan sona Palavra.... Videosunda İlk Resimdeki Balık photoshop birkaç yıl önce forumlarda dolanıyordu. Bu 1Con nedir?
    Windowsta hiç bir dosyanın adını con koyamıyoruz yeni (metin belgesi, exel dosyası vb..) Ayrıca Windows’ta com1 ve lpt1 isimli bir klasör de oluşturamayız. Bunun sebebi bu kelimenin bir komut olmasıdır ve bu isimde klasör veya dosya oluşturulması durumunda işletim sisteminin işleyişini aksatabileceğindendir.
    Con’un açılımı console’dur ve amacı konsol (MS-DOS)’dan yazılan metinleri bir dosyaya kaydetmektir. Örnek kullanımı da aşağıdaki gibidir.:
    Ayrıca con dosyası oluşturulabiliyor teknik bilgisini isteyene veririm Bu 2 Erguvan Ağacı ÖzellikleriFamilya : Leguminosae Latince : Cercis siliquastrum Türkçe : Erguvan (Kırmızı Harip, Yuda Ağacı) Erguvan Ağacının Doğal Yayılış ve Rakımı Güney Avrupa, Batı Asya ve ülkemizde Akdeniz Bölgesi’nde makiliklerde, Kuzey Anadolu’da Karadeniz kıyılarında, Marmara ve Ege Bölgeleri’nde yetiştirilmektedir. Erguvanın Toprak ve Besin İsteği Kuru ve taze, kireçli, ağır balçık topraklarda ve güneye bakan yamaçlarda iyi [...]
    Erguvan Aracı sadece İstanbulda yetişmez Filmin sonunda bölünme zbir bütün diye parçalar sayılıyor bu bile ayrıştırma amaçlı Contorium diye madde hakkında 100 üstünde haber çıktığı söyleniyor.Contorium elementi hakkında bir tek ingilizce sitesi yok google da ingilizce dilini seçerek aratabilirsiniz.Hep bu sallama video ve haberleri çıkar atom element listesi diye aratın linkte de göreceğiniz üzere atomların kütle numaraları tam sayı değildirAtomların kütleleri, 6C12 izotopuna göre ve bu izotopun kütlesi 12 alınarak ölçeklendirilmiş, göreli kütlelerdir. Standart 6C12 olduğuna göre, sadece bu izotopun kütlesi bir tamsayı oluşturur. Diğer atomların kütleleri; hem proton ve nötron kütlelerinin eşit olmaması, hem de kütlenin bir kısmının bağ enerjisine dönüşerek azalması nedeniyle; tamsayı olamazlar.



    ayrıca şu isimlerle de dosya açılamıyor arkadaş birinci sayafada belirtmiş. bunların hepsinde bir şey aramak ne kadar mantıklı olur?


    Name Function
    ---- --------
    CON Keyboard and display
    PRN System list device, usually a parallel port
    AUX Auxiliary device, usually a serial port
    CLOCK$ System real-time clock
    NUL Bit-bucket device
    A:-Z: Drive letters
    COM1 First serial communications port
    LPT1 First parallel printer port
    LPT2 Second parallel printer port
    LPT3 Third parallel printer port
    COM2 Second serial communications port
    COM3 Third serial communications port
    COM4 Fourth serial communications port



    biraz komplo teorilerini seven bir ülkeyiz. ama bu söylentinin gerçeklik payı yok gibi . şu garip geldi bana dubai den adamlar kule filan yaptırıyorlarmış sırf bu element için peki ne yapacak bu adamlar bu radyoaktif maddeyi kazma kürekle binanın altını kazaarak mı çıkartacaklar ? yapmayın , yapmayın :))))

    ayrıca komik olan bir yer var buraya çok güldüm.

    mendeleyev'in 90 numarali yeri boş birakmasi için rus hükümetince baski gördüğü söyleniyor mendeleyev bir cinlik yapıp oraya toryumu koymuş (atom numarasi onun da 90) ileride bu elementle ilgili araştirma yapilabilmesi için geleceğe işik tutmuş ve peki neden ışık tutmuş ?
    işte sebep:
    toryum:

    şimdi türkiye haritasini periyodik cetvel gibi düşünüp manisa-gördes'ten kuzeye 364,7(contorium'un kütle numarasi) km gidince nereye gidiyoruz?
    cevap belli: istanbul boğazi!! diyor ama bulgaristana filan gidiyoruz ama adam bir şekilde istanbula gitmiş nasıl yapmışsa

    vayy beeeeeee



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 11 Nisan 2012; 10:53:10 >




  • BEN 4 ELEMENT BİLİRİM KARDEŞ ATEŞ,SU,TOPRAK,TAHTA
  • 2 sene oncesındede gordummbu haberı boyle bısey varsa ıktıdar 23 mılyon dolarlık seyı 23 dolardan satısa koyar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün derste konuyu okudum bi anda ingilizce öğretmenime You will never have our mineral of contorium! We are aware of the danger! Dedim hatta gaza geldim bastım küfürü .


    CON CON CON CON Aşkaa CON



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Great Cornholio -- 6 Şubat 2014; 7:47:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Great Cornholio

    Dün derste konuyu okudum bi anda ingilizce öğretmenime You will never have our mineral of contorium! We are aware of the danger! Dedim hatta gaza geldim bastım küfürü .


    CON CON CON CON Aşkaa CON

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kurtar72

    Arkadaşlar benim kafama Bor'dan, Kontoryum'dan çok Uğur Mumcu'yu, genç bilim insanlarımızı hele ki bir tanesi çok ilginç savaş uçaklarımızın yönlendirme çiplerinin şifresini çözen kişi çok stratejik bir konudur ayrıntıya girmiyorum Mossad çaşıtlarınca öldürülüyorlar. Ne rastlantıdır ki; bilim insanlarımızı taşıyan uçaklar düşüyor. Yurdumuz için işe yarayacak kişilerin (Asker, sivil farketmez) dönerkanatları yere çakılıyor. Sizce bu kadar çok rastlantı olabilir mi? Bir ülkeyi işgal edip sömürmenin bir çok yolu vardır. Bunlardan en etkilisi beyin takımını yoketmektir bunu yaptınızmı diğerleri kuzu, kuzu yolunuza kendi rızaları ile girerler. Ne yazık ki günümüz Türkiye'sinin acıklı durumu tamda bir koyunun kasaba aşık olmasına uyan bir örnektir ve bu durum ülkemizde bulunan madenlerden çok, çok daha önemlidir. Çünkü beyniniz yoksa tonla altınınız, elmasınız olsa ne olur. Bu arada İstanbul Boğazı'ndaki yalılar hakkında bazı arkadaşların dediği gibi; bırakın içine girmeyi bazıları askeri bölgelerden inanın daha iyi korunuyorlar yüksek kale gibi duvarlar mı ararsınız çelik tel örgüler mi ararsınız öylesine möhkem ki gören karargah merkezi sanır. Kim bilir belki de öyledir içlerinde kim yaşar, ne yapar bilemiyoruz ama bildiğimiz bizim denetimimizde olmadığı orası kesin.

    Konuyu (hafiften) hortlatarak yazdıklarınıza (her ne kadar bazı kelimeleri anlamadıysam da) çoğunlukla katıldığımı belirtmek isterim.




  • Contorium olayını çıkaran bizim bi tanıdık kendisi dedi yalan diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan bunu yazan herif de ne işsizmiş, bari destekli at be
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thundervolt

    Contoryum un 2. izotopu da skitridyum muş....Genelde Karaköy civarında yer altında çıkıyormuş





  • zontakyum dese daha inandırıcı olurdu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnkar edenlerin hepsini ameriqa ve israil beyinlerini yıkamış.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.