< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sipay [ANA KONU] (40. sayfa)
-
-
Açtınız mı hocam?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Yok hocam herkes yönetim başlığını siler boşa açma diyince vazgeçtim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
sipayda hesabı kapatsam yeniden açsam 300tl kampanyasından yararlanabilir miyim? ben eski kullanıcı olduğum için dijital platformlarda kampanya üst kazanım limitim 200tl.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: caraxesss
sipayda hesabı kapatsam yeniden açsam 300tl kampanyasından yararlanabilir miyim? ben eski kullanıcı olduğum için dijital platformlarda kampanya üst kazanım limitim 200tl.Sizce böyle bir şey mümkün mü? Sadece 60 saniye düşünün yeter.
_____________________________ -
Burada ne açıklar oldu nelerden yararlanıldı. Ben de baya şeyden yararlandım bu forumu kullanarak. Burada bir namussuzluk mu var ??aydınlatırsanız sevinirim. İnsanları terslemek için mesai harcayağınıza,yazmayabilirsiniz vaktiniz size kalır. Sonuçta forum polisi değilsiniz di mi?
quote:
Orijinalden alıntı: caraxesss
sipayda hesabı kapatsam yeniden açsam 300tl kampanyasından yararlanabilir miyim? ben eski kullanıcı olduğum için dijital platformlarda kampanya üst kazanım limitim 200tl.olacagini dusunmuyorum ama yine de deneyebilirsin. ben telefon numarami degistirmistim. guncellemek istedigimde dilekce, kimlik fotokopisi, selfie istemislerdi usendim yapmadim. hesabi kapatip yeni numarayla acsam olur mu dedim. olmaz, kimlik numarasina ait eski hesabiniz gorunur demislerdi.
Teşekkürler
Cashback i banka hesabimiza gönderemiyor muyuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ BU ATEŞ ÜFLEYEREK SÖNMEZ -
Hayır hocam çok soruldu bu , iadeler içerde döner harcarsınız.
Naysta direkt nakit oluyordu cashbackler, garip hakkaten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ BU ATEŞ ÜFLEYEREK SÖNMEZ -
Bir kullanım süresi mevcut mu peki? Sipayi sadece online platformlar için cashback amaçlı açmayı düşünüyorum. Bu ay kazandığım cashback diğer ayın ödemesi olabiliyor mu?
Evet olur içerde max 200 liranız kalır. Ki onu da qr geçen her yerde harcayabilirsiniz markette petrolde falan mesela.
Cashbackler birikmiyor yani yazdığınızdan anladığım kadarıyla.
Teşekkür ederim.
Birikiyor harcamak zorunda değilsin harcarsan ilk ondan harcanıyor ama.
İçerde max 200 kalır kısmını anlayamadım hocam o zaman.
Hiç bir yerde bilgi bulamadım o sebeple çok sordum kusura bakmayın.
Kullanım süresi yok hocam , sipayi ben de öyle kullanıyorum zaten online platformlara iadeleri güzel çünkü. Bu ay kazandığınız iadeyi cekemezsin gelecek ayın ödemesine para ayırmış olursun.
bir süresi yok, isterseniz uygulama içinde dijital oyun,market ve e ticaret sitesi kodları %3 %8 %10 gibi ucuza alabilirsiniz mesela
teşekkürler
Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Bildiğiniz bir dijital cüzdan var mı acaba kartla para yatırabileceğim ama komisyon almayan yatırdığım parayı ise ya ıban'a ya da atm'den çekebileceğim? ihtiyacım var çünkü ;)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı
iOS
Android