genel hata demek ki. teşekkürler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
genel hata demek ki. teşekkürler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barracuda357 -- 27 Şubat 2025; 14:58:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
fast/iban ile yükleme yapamıyor musun ? enpara, kuveyttürk vs bankaları ücretsiz gönderiyor |
O bankalarda hesabım yok hocam. Akbank 6.39 TL alıyor. Eczane cashback için kullandım her işlemde komisyon vermek kötü Naysdan sipay ibanima ücretsiz gonderiliyor. Ama riskli. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barracuda357 -- 27 Şubat 2025; 15:12:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Evet o şekilde de kesiyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Maaş kartı hesabından deneyeyim o zaman < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
arkadaşlar bugün Netflix aldım bunun cashbackı nasıl cekicegim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Keşke başka platformdan alsaydım Netflix+yt premium aldım tüh bir ara iyzico ile çekmiştim onunda engellemisler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
su faturası ödedim hocam madem bu pustlar parayı cekmemize izin vermiyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sıcak fırsatçı birinin EFT/havale masrafı almayan bir bankada nasıl hesabı olmaz yahu? Bu masrafı almayan en az 10 tane banka var. Birinden hesap açın kurtulun. |