Şimdi Ara

Sipariş vermeden önce son soru, T240

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu modeli alma arifesinde son olarak forumdaki arkadaşların yorumlarını almak istedim.
    Samsung un bu modelini kullanıp da sıkıntı çeken var mı? Veya avantajı/dezavantajı nedir? İnceleme konusunda yazan arkadaşlar hep övmüş. Kötü bir yorum göremedim. Ağırlıklı olarak oyun ve internet için kullanılacak. Tabi günlük kullanım vs diğer tüm şeyler için de geçerli. Bu monitörü istememin öncelikli sebebi 1920*1200 çöz sunması ve başka bir anlatımla 16:10 olması. Basık monitörlerden hoşlanmıyorum.
    Objektif olarak değerlendireceklerin fikirlerini bekliyorum. Teşekkürler.

• Nerde bu T240 kullanıcıları. Hepsi tatilde mi?
  • t240ı gecin artık o 16-10du yeni seri 2250 2270 tipi 16-9 lara bakmanızı öneririm filmlerde altlarda boşluk görmek istemiyosanız tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cavador

t240ı gecin artık o 16-10du yeni seri 2250 2270 tipi 16-9 lara bakmanızı öneririm filmlerde altlarda boşluk görmek istemiyosanız tabi

Sıkıntı zaten 16:9 larda. Bana basık geliyorlar. Film pek izlemiyorum pc de. Ayrıca şu an da kullandığım 17" monitörün üstüne yükseklik olarak birşey katmıyorlar. 21.5" full hd ler in ekran boyutu olarak yüksekliği benim 17" ile aynı.
  • Zaten widescreenlerde inc olayına girecek olursanız , dikey olarak size 1 şey katmıyor , yatay görüntüyü daha geniş alanda görmenizi sağlıyor. Hiç merak etmeyin 17" monitör ile 24" monitör arasnda dağlar kadar fark oluyor , bunu kullanmaya başlayınca anlayacaksınız. Şimdi bu şekilde düşünmeniz normal , çünkü bende o yoldan geçtim

16:9 larda hiçde basıp görüntü elde edilmiyor. Sizin elinizdeki görüntüler 4:3 formatında ise zaten ekran kendi kendini 1:1 durumuna getiriyor ve kare görüntüyü aynen elde ediyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Kenji

Zaten widescreenlerde inc olayına girecek olursanız , dikey olarak size 1 şey katmıyor , yatay görüntüyü daha geniş alanda görmenizi sağlıyor. Hiç merak etmeyin 17" monitör ile 24" monitör arasnda dağlar kadar fark oluyor , bunu kullanmaya başlayınca anlayacaksınız. Şimdi bu şekilde düşünmeniz normal , çünkü bende o yoldan geçtim

16:9 larda hiçde basıp görüntü elde edilmiyor. Sizin elinizdeki görüntüler 4:3 formatında ise zaten ekran kendi kendini 1:1 durumuna getiriyor ve kare görüntüyü aynen elde ediyorsunuz.

Ben ekranın dikeyde fiziksel olarak da büyümesini istedim sadece. Kendi göz zevkim diyelim. Görüntünün geçtiği süreçleri biliyorum.

• gonul rahatlıgıyla alabılırsın,mukemmel bı monıtor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cempnr

gonul rahatlıgıyla alabılırsın,mukemmel bı monıtor

Sonunda kullanan biri Oyunlardaki performansı nasıldır? Biraz ghosting oluyor deniyordu yabancı forumlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Al PaC

quote:

Orijinalden alıntı: cavador

t240ı gecin artık o 16-10du yeni seri 2250 2270 tipi 16-9 lara bakmanızı öneririm filmlerde altlarda boşluk görmek istemiyosanız tabi

Sıkıntı zaten 16:9 larda. Bana basık geliyorlar. Film pek izlemiyorum pc de. Ayrıca şu an da kullandığım 17" monitörün üstüne yükseklik olarak birşey katmıyorlar. 21.5" full hd ler in ekran boyutu olarak yüksekliği benim 17" ile aynı.

Aynen 16:9lar banada basık geliyo.16:10lar çok daha iyi benim gözümde.Bu yüzden bende T260 alıcam bu hafta.Daha fazla beklemicem...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.