Şimdi Ara

Sinyal yok ekranı geliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tv + pc monitör olarak kullanılan ekranlardan birine sahibim.Bu sorun son 3 gündür var ve devam ediyor.Başlarda geçeceğini düşünerek dikkate almamıştım fakat hiç öyle olmayacağını anladım.Oyun dışında bilgisayarda herhangi bir işlemimde bir sorun olmuyor.Oyunlara girdiğim zaman görüntü gidiyor.Donma olmuyor.Arka da ses akışı devam ediyor.Sinyal yok ekranı geliyor.Sorunun ekranda veya kablolarda olmadığını düşünüyorum.Kasayı açıp içini de temizledim.Yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KozmikOsuruk -- 10 Eylül 2012; 22:45:18 >

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: ç3k3j4ck

tv + pc monitör olarak kullanılan ekranlardan birine sahibim.Bu sorun son 3 gündür var ve devam ediyor.Başlarda geçeceğini düşünerek dikkate almamıştım fakat hiç öyle olmayacağını anladım.Oyun dışında bilgisayarda herhangi bir işlemimde bir sorun olmuyor.Oyunlara girdiğim zaman görüntü gidiyor.Donma olmuyor.Arka da ses akışı devam ediyor.Sinyal yok ekranı geliyor.Sorunun ekranda veya kablolarda olmadığını düşünüyorum.Kasayı açıp içini de temizledim.Yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler...

• Oyunun cozunurlugu ile ekranin cozunurlugu bir birini tutmuyordur o yuzden goruntuyu keser.
  • Oyunun çözünürlüğüne müdahale etmeniz gerekir, muhtemelen çözünürlükten ziyada Hz (Hertz) uyuşmazlığı var. Oyunun mevcut ayarı mönitörün desteklediği Hz değerinden yüksek olduğu için mönitör zarar görmemesi için devredışı bırakıyor. Oyunun klasöründen Settings vb. bir ayarlama yapabilirseniz, düzelecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.