Şimdi Ara

SİNYAL KALİTESİ VAR AMA SİNYAL GÜCÜ YOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uydu konusunda pek bi cahilimdir.Bugun premier marka bir uydu alıcısı aldım taktım herşeyi ayarladım(kabloyu lnb ye bağladım) ama bir türlü görüntü alamadım. Menüden bir kaç birşey kurcaladım ama sonuç sıfır. Tek fark ettiğim şey sinyal kalitesinin %98lerde dolaştığı ama sinyal gücünün hiç olmadığıdır. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum şimdiden TEŞEKKÜR EDERİM.

• yönünü doğru ayarladığına emin misin
  • valla diğer uyduların baktığı yöne doğru çevirdim. Bide çalışır durumda olan bir lnb ye yani çanağa bağladığımıda görüntüyü aldım. 2 adet lnb denedim kendi çanağımda ama görüntü alamadım acaba çanaktamı bir sorun var çanakta sorun olmasıda zor gibime gelio bilmiyorum.
  • arkadasım oncelıkle cıhazın canak ayarı dıye molume gelıp ordan kullanmak ıstedıgın uydu frekansını secmelısın tursat turksat horbıt se horbıt secmelısın tabı senın canaklarını bu turksata yada horbot bakması gerek oncelıkle sonra diseqc molumune gelıp orda dısec b katagorısını secmelısın sonra yaptıgın ayarları kaydetmelısın dırek altda sevıye ve kalıte yukseldıgını gorursen eger dogru kanalları bulursun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.