Şimdi Ara

SİNOP'a ilk trafik lambası kuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle trafik ışığı olmadığına dair kaynakhttp://www.hurriyet.com.tr/gundem/21070765.asp

yaklaşık 2 ay önce atatürk devlet hastahanesi kavşağında aracın yayaya çarpması sonucu bir kişi hayatını kaybetmişti o kazadan sonra kavşağa ilk trafik ışığı takıldı araç kameramdan videoyu yükleyeceğim buraya

https://www.facebook.com/video/video.php?v=389950394392123

ek olarak halen şehir içinde trafik ışığı yok

• Artık hiçbirşeye şaşırmıyorum.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi canım çok şaşırdım
  • Konu dışı olacak ama, Sinop Avrupa'da bir ülkenin şehri olsa adamlar dünyanın turistini çekerler. Cennet gibi bir memleket ama en son gittiğimde adamlar şehrin girişindeki yolu bile yeni yapıyorlardı. Bir belediye hiç mi çalışmaz Sinop'ta gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SxXXxN

Konu dışı olacak ama, Sinop Avrupa'da bir ülkenin şehri olsa adamlar dünyanın turistini çekerler. Cennet gibi bir memleket ama en son gittiğimde adamlar şehrin girişindeki yolu bile yeni yapıyorlardı. Bir belediye hiç mi çalışmaz Sinop'ta gördüm.

yolun %85 i bitmiş durumda eğer sinopa samsun istikametinden gelirseniz yaklaşık 30 km çok bozuk olmayan eski yoldan gelirsiniz

önceden samsuna gitmek bir çileydi ama şuanda yaklaşık 1.5 saate samsuna gidebiliyoruz
  • Evet olay doğru. Sinoplu iki arkadaşım var. Kendileri geçen sene söylemişlerdi bana. Ayrıca ülke çapında en çok HES karşıtı eylem yapan, buna ekonomik ve manevi olarak destek veren gönüllü insanları barından bu sayede bir çok HES davasını kazanan ve erteleten/iptal ettiren çok hoş bir yer. Bravo sinop.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sinoplu kullanıcısına yanıt
    Doğrudur, ben yaklaşık 3 sene önce filan Samsundan oraya gelmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Muhendis

Evet olay doğru. Sinoplu iki arkadaşım var. Kendileri geçen sene söylemişlerdi bana. Ayrıca ülke çapında en çok HES karşıtı eylem yapan, buna ekonomik ve manevi olarak destek veren gönüllü insanları barından bu sayede bir çok HES davasını kazanan ve erteleten/iptal ettiren çok hoş bir yer. Bravo sinop.

• Doğru haber

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trafik ışığı çok gerekli birşey değil. İstanbul'un her yerinde var. Ama hiçbir şekilde sorun çözmüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Trafik ışığı çok gerekli birşey değil. İstanbul'un her yerinde var. Ama hiçbir şekilde sorun çözmüyor.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam ben samsunda oturuyom geçen yaz gitmiştim oraya denize falan 1 haftalığına kalmak için gerçekden güzel bir şehir dedikleri gibi araçlar hep kendileri anlaşıyor hiç bir kafga gürültü gibi şeyler görmessin küçük sinop :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Trafik ışığı çok gerekli birşey değil. İstanbul'un her yerinde var. Ama hiçbir şekilde sorun çözmüyor.

Sende haklısın Reis.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam evet herkes kavşak kurallarını biliyor hiç problem olmuyor fakat yazları çok kalabalık biz bile ne araba çekecek yer bulabiliyoruz ne de rahat hareket edebiliyoruz
  • Sinobu gezdıydım ufak şirin bi il. Ama yolu çok uyuz. Kıvrımlı bı yol karşıda sınobu goruyorsun ama bırturlu ulaşamıyorsun vırajlardan
    sinop sanki turistik yer bi paris gibi paris derken trafik anlamında :) herkez kurallara uyuyor samsuna bi giriş yaptım ona ordan giriyo yok kırmızı ışıkda geçiyo :)))
    dediğiniz gibi yazın sinop baya bi kalacalık oluyor turistler çok geliyor hele sinop yakınları geliyor samsun falan 1 saat 20 dkya gitmiştim ben geçen yaz geldiğimde otel bulamadıkda bi kadın ev kiralıyodu onu tuttuk 1 haftalığına :) ama kışın sinop kötü oluyormuş
  • allahtan trafik polisi koymamışlar.

• Şaka mı ya
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.