Şimdi Ara

Sınırsıza Gectim Yaklasık 20 Dakka Once Ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • .............................................................................................................................................................................................................................Herkese merhabalar oncelıkle forumda daha cok yenıyım demın sınırsıza gectım ve ne ındırecegıme kara veremedım ama buldum fılm var bıtane kutsaldamacana ındırcem ama rapıd lazım arkadaslar sorun olmazsa verebılırmısnız fazla varsa 1 gunluk fılan kalmıs bıtmesıne varsa eger verebılırmısnız lutfen.

• Kımse Yokmu???
  • Yazdığından bişey anlaşılmıyor ki cevap bekliyosun
  • arkadasım turkcen yokmu yazdık ıste ne dedıgımı
  • Yazdıkları sağ tarafa doğru uzamış gitmiş okunmuyor kopyala yapıştır yapınca okuyabildim

quote:

merhabalar oncelıkle forumda daha cok yenıyım demın sınırsıza gectım ve ne ındırecegıme kara veremedım ama buldum fılm var bıtane kutsaldamacana ındırcem ama rapıd lazım arkadaslar sorun olmazsa verebılırmısnız fazla varsa 1 gunluk fılan kalmıs bıtmesıne varsa eger verebılırmısnız lutfen.
  • reklama takılmıs ilk mesajın sınırsıza gectın ne indireceksın ama ne indirecegınımı bılmıyorsun
  • mehmet arkadasım ben sandım hanı duzgun yaz dıye dedın sandım reklama takıldı evet benım sorunum deıl kusura bakmayın sıtenın sorunu o yazdım ben kısaca sınırsıza gectım fılm ındırıcem ama rapıd sınır koyuyuo 1 gunluk fılan uyelıgı kalan sorun olmazsa verebılrımı premınyum uyelık lutfen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya benim anlamadığım neden herkes birşeyler indirme peşinde sanki şart koşmuşlarnerde ne bulursan indr işte.mesela benim ocak100gb a yakındı şunat ayı 40gb oldu.nerde ne bulursam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 5 Mart 2008; 11:36:39 >
  • hyr arkadaş feyk üyelik açıp rapid üyeligi istiyor
  • Ne gerek var. Modeme res atarsın. En fazla 1 dk beklersin. Sonra tekrar indirirsin ne indirmek istiyorsan...
  • ne feyki burnaldinho ne diyosun?
  • Hypocrites onuı bılıyorumda hepsını bırden ındırıcem 30 dakkalık ıs hepsı bırden ınıyo
  • Hepsini birden indireceksen paralı üyelik alırsın hayır kurumumu burası.
  • Fazla lazım olmuyor bana ara sıre oluyor işte ondada bi yardım istekik herkes bişey diyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.