Bildirim
7 ay kala ayt ye baslamak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Tyt temeliniz olmadan ayt'yi yapamazsınız hocam. Yani tyt'de sıkıntı varsa ayt'yi de etkiler. Onun haricinde eğer hedefiniz yüksekse( yüksekten kastınız tam olarak hangi sıralama aralığı bilmiyorum) ve ciddi anlamda eksiğiniz varsa rakiplerinizden çok daha fazla emek vermeniz lazım. Hele sayısalsanız bu süre zarfında daha fazla çalışmalısınız.
İyi çalışmalar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam daha 224 gün civarı var bu 224 günde ayt sayısalda da ea’da da çok rahat biter bence ama sayısal için derece çıkması çok zor bayağı gayret gerekir 30k civarı yapılır ama bence siz ne düşünüyorsunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
20-22 k istiyorum acikcasi
Olabilitesi var sen 20k hedefini koy çalış olması 30-35 olur seneye çok rahat çekersin ya da bu sene yazar gidersin bunu 20 gelmez diye demiyorum boşuna stres yapma diye diyorum
tesekkur ederim :)
tesekkurler :)
Ben kesinlikle olumsuz düşünmüyorum düşünmem de. Yeterli düzeye gelebilecek kadar çalışmayla her şey yapılabilir
Rica ederim
Rica ederim hocam iyi çalışmalar
mezuna kalan bilir
Sıfır mısın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X