Şimdi Ara

SINIRSIZ TİTREŞİM İSTİYORUZ!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sadece sınırsız titreşim bölümü açtım forumda bulamadım sınırsız titreşimi ama bulan paylaşsın lütfen

şimdik şöle buldum ama hep virüslü trojan dosyualar var bunlar olmasın temiz bir sınırsız titreşim istiyoruz herşeyi paylaşım yapmışınız arkadaşalr ii güzelde sınırsız titreşimi unutmuşsnuz yada ben görmedim bulamadım lütfen yardımcı olun

____gяυρ αηкαяα___
    нαуαттα кιмѕє ιçιη αğlαмαуα dєğмєz!!αğlαмαуα dєğєηlєя zαтєη αğlαтмαz!!вιяgüη αğlαмαη gєяєкιяѕє вαşıηı dιк тυт кι!!gözуαşlαяıη ѕєηι αğlαтαη кιşι кαdαя αlçαlмαѕıη!!<>nerede karşılıklı sevgi ve saygı varsa!orada itimat ve itaat vardır,itimat ve itaatin olduğu yerde disiplin,!!disiplinin olduğu yerde huzur,!!huzurun olduğu yerde başarı vardır...!!<>büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır..<>bugün yarına dünle beslenerek yol alır..<>bildiğimizi zannetmemiz öğrenmemizin en büyük düşmanıdır.
    >>>listenize msn adresimi eklemek için tıklayın<<<ємяαн<<<http://www.ekaraot.wordpress.com/<<<

• _____________________________
    Katılım zamanı: 21 Aralık 2005;

• bence t-amindir.com un yapmış olduğu bu programı denemelisiiniz süper bir sınırsız titreşim. Yama yok bişey yok süper gerçekten.

SINIRSIZ TİTREŞİM İSTİYORUZ!!

resimde görülen boş kısımda konuşma penceresi açık olan kişilerin listesi çıkacak siz istediğinizi seçip şuraya tıklıyoruz yazan yere tıklıyorsunuz. Ve bombardman başlıyor siz hiçbişey yapmıyorsunuz ve program saniyede 4-5 tane titreşim yolluyor. Karşınızdaki neye uğradığını şaşırıyor

NOT Antivirüs programı bunu virüs olarak görebilir normaldir bu çünkü böyle programların tamamını virüs olarak görüyor programlar. İçiniz rahat olsun bişey yok çok basit bir tsınırsız titreşim programı sadece. Yinede isteyen indirmesin ama bence denemelisiniz.

r-a-p-i-d-s-h-a-r-e

DOWNLOAD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragorn -- 17 Eylül 2006; 13:50:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.