Şimdi Ara

sınırlı bğlantı veya bağlantı yok hatası kafayı yiyicem yardım edermisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
8.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

pc min fazla donmasından ve çok gereksiz proğram bulunmasından dolayı pc me dün akşam format attım format attıktan sonra

pc ye modemin cd sinden modem driverini yükledim ve normal otomatik ıp alıp internete giriyordum ama birden internet kesildi ve sınırlı bağlantı veya bağlantı yok hatası almaya başladım

sonra sitede biraz araştırdıktan sonra

http://forum.donanimhaber.com/m_23087189/tm.htm bu linkteki Kıdemli Yarbay arkadaşımın verdiği ıp ve dns leri elle girdim ve internete girdi ama ıp ve dns leri otomatiğe çevirdiğimde tekrar bağlantı gidiyor

denediğim yollar :
    1 ağ bağlantılarını silip tekrar yükledim
    2 pc ye yeniden format attım ( dün ki formatta ıp yi otomatik almıştı ama şimdikinde otomatik almadı )

ne yapmam gerekir lütfen yardımlarınızı esirgemeyin ıp ve dns otomatikken artık nete bağlanamayacamıyım lütfen yardım edermisiniz

şimdiden teşekkürler

• internet servis sağlayıcısıyla irtibata geç bakalım sorun onarda mı sende mi?

Orijinalden alıntı: ender 28

slm arkadaşlar

pc min fazla donmasından ve çok gereksiz proğram bulunmasından dolayı pc me dün akşam format attım format attıktan sonra

pc ye modemin cd sinden modem driverini yükledim ve normal otomatik ıp alıp internete giriyordum ama birden internet kesildi ve sınırlı bağlantı veya bağlantı yok hatası almaya başladım

sonra sitede biraz araştırdıktan sonra

http://forum.donanimhaber.com/m_23087189/tm.htm bu linkteki Kıdemli Yarbay arkadaşımın verdiği ıp ve dns leri elle girdim ve internete girdi ama ıp ve dns leri otomatiğe çevirdiğimde tekrar bağlantı gidiyor

denediğim yollar :
    1 ağ bağlantılarını silip tekrar yükledim
    2 pc ye yeniden format attım ( dün ki formatta ıp yi otomatik almıştı ama şimdikinde otomatik almadı )

ne yapmam gerekir lütfen yardımlarınızı esirgemeyin ıp ve dns otomatikken artık nete bağlanamayacamıyım lütfen yardım edermisiniz

şimdiden teşekkürler

elle ip vermeyi dene bende aynısı oluyor elle ip verdim düzeldi evde kac pc var birde wirellesli cep telefonu varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: hkuterhk

internet servis sağlayıcısıyla irtibata geç bakalım sorun onarda mı sende mi?

ttneti bir arayayım bakalım

quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

Modeminizi sıfırlayınız(yani reset atın)

bu dediğini en az 4 kere yaptım abi olmadı

notebook-yk: elle ıp verdiğimde giriyor ama ben otomatik ıp alıp girmesini istiyorum

dahga kesin bir çözüm yolu yokmu arkadaşlar

quote:

Orijinalden alıntı: hkuterhk

internet servis sağlayıcısıyla irtibata geç bakalım sorun onarda mı sende mi?

ttneti bir arayayım bakalım

quote:

Modeminizi sıfırlayınız(yani reset atın)

bu dediğini en az 4 kere yaptım abi olmadı

notebook-yk: elle ıp verdiğimde giriyor ama ben otomatik ıp alıp girmesini istiyorum

dahga kesin bir çözüm yolu yokmu arkadaşlar

otamatik e alınca sınırlı baglantı oluyor

• aynen öyle notebook-yk kardeşim lütfen kafayı yicem ya yardım edin

bu ıp dns ayarlarını yapnca bağlantı geliyor otomatğie çevirince bağlantı yok sınırlıya dönüyo

sınırlı bğlantı veya bağlantı yok hatası kafayı yiyicem yardım edermisiniz

bu ıp dns ayarlarını yapnca bağlantı geliyor otomatğie çevirince bağlantı yok sınırlıya dönüyo

ozaman otomatik yapmıyacaksın aynısı bende de oluyor peki kablosuzmu baglanıyorsun evde baska pc varmı

Kablolu mu kablosuz mu kullanıyorsun?

Kablosuz kullandığını varsayarsak, kablo ile bağlantı yaptığında aynı sorunu yaşıyor musun?

Orijinalden alıntı: mdurak3

bilgisayar hizmetlerin de DNS istemcisi ne durumda?

o dediğiniz tam olarak nedir nereden bakabilirim

Evde başka bir bilgisayar o bağlantıyı kullanıyor mu?

Kablosuz kullandığını varsayarsak, kablo ile bağlantı yaptığında aynı sorunu yaşıyor musun?

kablolu modem kablosuz değil evde bir leptop birde masaüstü var ama leptopu o modeme bağlamıyorum masaüstü pc im o modeme bağlı

şu anda leptopla komşunun netine giriyorum sorunu çözmek için

kablolu modem ve moemin bütün ışıkları yanıyor elle ıp verdiğimde giriyor otomatiğe çevirdiğimde net gidiyor modemde

acaba modemin internet arayüz ayarlarında bununla ilgili bir ayar varmıdır bilgisi olan varmı

192.168.1.1 de

quote:

denetim masası/yönetimsel araçlar/bilgisayar hizmetlerini aç.DNS istemcisini bul.Otomatik olarak ayarla.

quote:

kablolu modem kablosuz değil evde bir leptop birde masaüstü var ama leptopu o modeme bağlamıyorum masaüstü pc im o modeme bağlı

kablolu modem ve moemin bütün ışıkları yanıyor elle ıp verdiğimde giriyor otomatiğe çevirdiğimde net gidiyor modemde

acaba modemin internet arayüz ayarlarında bununla ilgili bir ayar varmıdır bilgisi olan varmı

192.168.1.1 de

Ben şimdi şunu anlamadım.

Siz bu sorunu hangi bilgisayarda yaşıyorsunuz? Modeme bağlı olan masaüstü bilgisayarda mı? Dizüstünüz o modeme bağlı değilse dizüstünüzde hangi internet bağlantısını kullanıyorsunuz? Böyle problemler genelde aynı modeme birkaç bilgisayar bağlı olduğu zaman meydana gelir.

Daha ne açıklama yaparsanız yarım etme açısından daha yararlı olur.

Modem arayüzünde herhangi bir ayar yoktur. Ayar olsa bile zaten siz fabrika ayarlarına döndürmüşsünüz.

• quote:

quote:

quote:

denetim masası/yönetimsel araçlar/bilgisayar hizmetlerini aç.DNS istemcisini bul.Otomatik olarak ayarla.

dns istemcisi zaten otomatikmiş

quote:

quote:

quote:

192.168.1.1 de

Ben şimdi şunu anlamadım.

Siz bu sorunu hangi bilgisayarda yaşıyorsunuz? Modeme bağlı olan masaüstü bilgisayarda mı? Dizüstünüz o modeme bağlı değilse dizüstünüzde hangi internet bağlantısını kullanıyorsunuz? Böyle problemler genelde aynı modeme birkaç bilgisayar bağlı olduğu zaman meydana gelir.

Daha ne açıklama yaparsanız yarım etme açısından daha yararlı olur.

Modem arayüzünde herhangi bir ayar yoktur. Ayar olsa bile zaten siz fabrika ayarlarına döndürmüşsünüz.

şu an arzalı modeme masaüstü bağlı masaüstü ile nete giremiyorum ıp dns leri otomatiğe çevirdiğimde sadece masaüstü bağlı o modeme

dizüstünü hiç bulaştırmayın onunla tamamen bağımsız bir net kullanıyorum

sorun amsaüstündeki bağlı olan modem de

• şunuda belirtiyim etkin bağlantıya sağ tık özellikler de en aşşada iki seçenek var

bağlandığında bildirim alanında simge göster (tıklı değil )
    bu bağlantı sınırlı olduğunda veya hiç bağlantı olmadığında beni bilgilendir (tıklı seçili )

şimdi ben üsttekini seçili alttakini seçisiz yaptığımda bu sefer bağlandı diyor ama nete yine girmiyor

bu ayarları değiştirirken ıp dns otomatik ti bağlandı dedi ama nete girmedi bu sefer de

şunuda belirtiyim etkin bağlantıya sağ tık özellikler de en aşşada iki seçenek var

bağlandığında bildirim alanında simge göster (tıklı değil )
    bu bağlantı sınırlı olduğunda veya hiç bağlantı olmadığında beni bilgilendir (tıklı seçili )

şimdi ben üsttekini seçili alttakini seçisiz yaptığımda bu sefer bağlandı diyor ama nete yine girmiyor

bu ayarları değiştirirken ıp dns otomatik ti bağlandı dedi ama nete girmedi bu sefer de

Sorunun modemden mi yoksa bilgisayarınızdan mı kaynaklı olduğunu anlamak için, dizüstü bilgisayarınızı modeme kablo ile bağlayın. Eğer dizüstü bilgisayarınızda da sınırlı bağlantı uyarısı alırsanız sorun mademinizde demektir. Yok eğer dizüstünüzde sorunsuz bir şekilde nete bağlanırsanız sorun masaüstü bilgisayarınızda demektir.

Deneyin bi..

• dizüstüne bağladım modemi yine aynı hatayı aldım sınırlı bağlantı veya bağlantı yok hatası

sorun modemdemi modemmi bozuk sizce nereden baksanız 6-7 senedir kullanıyorum modemi böyle sorunla karşılaşmadım ilk dea oldu

ne yapmam gerekir bir çözümü varmıdır
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.